Forum » Loža » Srečna linija.
Srečna linija.
Super Sonic ::
Ja, v nedeljo smo bili nekje na obisku in smo ravno nekaj debatirali, zadaj pa se je vrtela tale češplja na Kanalu A.
Pol so mel pa napisan: povej ime ki ima ŠTERI A-je v imenu ... kot številka, sem mislu, da bom crknu od smeha!
Bosna!
Pol so mel pa napisan: povej ime ki ima ŠTERI A-je v imenu ... kot številka, sem mislu, da bom crknu od smeha!
Bosna!
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
PaX_MaN ::
"Seštejte vse evre!"
S česa?
Centi != evri, torej bi jih itak morali izključiti, potem imaš pa ravno nad napisom "naloge" cvetko : 200€
Normal fenomenal! Kao da boš iz 720X576 vrstic, raztegnjenih na pol metra - v bistvu še manj, za sliko je namenjena bora petina njih - razbral detajle in jih primerjal z vsemi stotimi izdajami kovancev, ki so jih izdali?
Me zanima, kakšne svinjarije si bodo izmislili, ko (če) bodo začeli predvajat v HD.
S česa?
Centi != evri, torej bi jih itak morali izključiti, potem imaš pa ravno nad napisom "naloge" cvetko : 200€
Da ostali kovanci kao niso evri? Da so kaki detajli gor (ali jih ni), ki jih naredijo "fejk"?
Normal fenomenal! Kao da boš iz 720X576 vrstic, raztegnjenih na pol metra - v bistvu še manj, za sliko je namenjena bora petina njih - razbral detajle in jih primerjal z vsemi stotimi izdajami kovancev, ki so jih izdali?
Me zanima, kakšne svinjarije si bodo izmislili, ko (če) bodo začeli predvajat v HD.
GLAVNI ::
Da ne odpiram nove teme, bom kar tule nadaljeval.
Vprašanje: Kateri prometni znaki so pravilni?
Slika:
To ne moreš verjet, kako folk ne pozna prometnih znakov. Se prav vprašaš, s kakimi kreteni imaš opravka na cesti. A ko pride končno pravilen odgovor, torej vsi so pravilni razen znaka št. 2, ona suvereno reče, da ima narobe. Nateg, da popizdiš.
Vprašanje: Kateri prometni znaki so pravilni?
Slika:
To ne moreš verjet, kako folk ne pozna prometnih znakov. Se prav vprašaš, s kakimi kreteni imaš opravka na cesti. A ko pride končno pravilen odgovor, torej vsi so pravilni razen znaka št. 2, ona suvereno reče, da ima narobe. Nateg, da popizdiš.
GLAVNI ::
Ok, se posipam s pepelom, ker sem šele zdaj videl, da je vrstni red pomešan, ampak tudi odgovor vsi so pravilni, razen 2 in 12 je že bil, ampak ona gladko, da je narobe.
EDIT: hahaha, torej pravilni odgovori so 7,9 in 11.
EDIT: hahaha, torej pravilni odgovori so 7,9 in 11.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GLAVNI ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zavrtite uganite - TV3 scam (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18510 (5113) | meho7 |
» | Spet nateg na TV! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16641 (8540) | MrStein |
» | Srečni klic - nateg (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32296 (20746) | fullOFclever |
» | Fantastični klic na kanalu A (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 30806 (18286) | Kron |
» | Za vse brihtne glave na Slo-techu!! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9591 (5757) | world |