Forum » Pomoč in nasveti » TeŽave z internetom nujno pomoč
TeŽave z internetom nujno pomoč

GAYLORD ::
Lepo pozdravljeni,
Vse lepo in prov imam router znamke canyon točnga modela nevem in vse lepo dela ampak problem je pa sledeči na enem računalniku mi net dela popolnoma normalno na drugmu pa mi noče delat zato vas lepo prosm če mi lahko pomagate kje bi bil lahko vzrok ampak ni na kablu al pa na mrežni nobenga problem ker če dam kabl iz tega računalnika direkt v modem pa vzpostavm povezavo pa dela.
Za odgovore se vam že v naprej zahvaljujem
Vse lepo in prov imam router znamke canyon točnga modela nevem in vse lepo dela ampak problem je pa sledeči na enem računalniku mi net dela popolnoma normalno na drugmu pa mi noče delat zato vas lepo prosm če mi lahko pomagate kje bi bil lahko vzrok ampak ni na kablu al pa na mrežni nobenga problem ker če dam kabl iz tega računalnika direkt v modem pa vzpostavm povezavo pa dela.
Za odgovore se vam že v naprej zahvaljujem
- polepsal: OmegaBlue ()

tvirus ::
Lahko da so na ruterju zaprti porti probaj ga resetirat pa poglej kako imaš nastavljene protokole v računalnikih...

gokky ::
Preveri za omrežno povezavo, da morebiti nima nastavljenega statičnega IP (Start / Nadzorna plošča / Omrežje / desni klik na povezavo / Lastnosti / TCP/IP).
Lahko pa na obeh računalnikih narediš tole:
Start / Zaženi / vtipkaš cmd in pritisneš [enter]
Ko dobiš "črn za-slonček" vtipkaš
ipconfig /all[enter]
[enter] pomeni, da pritisneš na tipko [Enter]
Rezultate objavi, da vidimo kaj več. če pretipkavaš, bodi pazljiv.
Lahko pa na obeh računalnikih narediš tole:
Start / Zaženi / vtipkaš cmd in pritisneš [enter]
Ko dobiš "črn za-slonček" vtipkaš
ipconfig /all[enter]
[enter] pomeni, da pritisneš na tipko [Enter]
Rezultate objavi, da vidimo kaj več. če pretipkavaš, bodi pazljiv.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim za pomocOddelek: Pomoč in nasveti | 3196 (1905) | Han |
» | Inrenetna povezava ne deluje!Oddelek: Omrežja in internet | 2594 (1985) | BlazP |
» | RAM problemOddelek: Strojna oprema | 1914 (1691) | drLinux |
» | WD 160GB disk in inštalacija winXPOddelek: Operacijski sistemi | 1454 (1115) | pia |
» | Premikanje avi datotek v explorerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1246 (995) | Jose |