Forum » Kaj kupiti » Nakup TVja - LG 42PG3000
Nakup TVja - LG 42PG3000
20sdfj093f ::
Pozdravljeni,
kupujem nov televizor, pa me zanimajo vaši predlogi in mnenja, glede na to, da potrebujem:
- 42'' zaslon
- čimnižjo ločljivost (gledal bom zgolj T-2 IPTV in v večini so in še bodo SD programi, torej mi HD panel ni interes) + HD Ready do 1080p (če že...)
- DVB-T tuner je prednost ampak ne nuja (služil bo zgolj kot backup, če bi optika crknila)
- če že ima DVB-T bi bila fajn PCMCIA reža, vendar nisem prepričan, kateri firmware podpira Neotion MPEG4 - sicer pa lovim italijanski DVB
- čimveč HDMI vhodov
- komponentni vhod
- avdio izhod
Tako sem si nekako nagledal LGjev 42PG3000, ki ustreza tem specifikacijam (ima tudi DVB-T tuner in CAM režo, vendar nisem prepričan, če podpira Neotionov CAM - je morda kdo testiral?). Poleg tega je HD Ready, ima VGA vhod, 3x HDMI ter stereo in/out.
Pri Merkurju se prodaja za 900eur, na ceneje.si se ga najde za 780eur.
Mnenja?
Hvala za pomoč,
D.
kupujem nov televizor, pa me zanimajo vaši predlogi in mnenja, glede na to, da potrebujem:
- 42'' zaslon
- čimnižjo ločljivost (gledal bom zgolj T-2 IPTV in v večini so in še bodo SD programi, torej mi HD panel ni interes) + HD Ready do 1080p (če že...)
- DVB-T tuner je prednost ampak ne nuja (služil bo zgolj kot backup, če bi optika crknila)
- če že ima DVB-T bi bila fajn PCMCIA reža, vendar nisem prepričan, kateri firmware podpira Neotion MPEG4 - sicer pa lovim italijanski DVB
- čimveč HDMI vhodov
- komponentni vhod
- avdio izhod
Tako sem si nekako nagledal LGjev 42PG3000, ki ustreza tem specifikacijam (ima tudi DVB-T tuner in CAM režo, vendar nisem prepričan, če podpira Neotionov CAM - je morda kdo testiral?). Poleg tega je HD Ready, ima VGA vhod, 3x HDMI ter stereo in/out.
Pri Merkurju se prodaja za 900eur, na ceneje.si se ga najde za 780eur.
Mnenja?
Hvala za pomoč,
D.
20sdfj093f ::
Malo površno si prebral... 42PG3000 in ne 42LG3000.
Sicer pa me ne zanimajo specifikacije iz www trgovin, ampak kakšno mnenje iz prve roke...;)
Hvala
D.
Edit: Typo.
Sicer pa me ne zanimajo specifikacije iz www trgovin, ampak kakšno mnenje iz prve roke...;)
Hvala
D.
Edit: Typo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 20sdfj093f ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plazma ali LCD televizor? (strani: 1 2 3 4 … 151 152 153 154 )Oddelek: Kaj kupiti | 1198201 (422572) | antonija |
» | DVB-T DVB-C (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 23238 (19167) | Domn |
» | LG TV in DVB -C tunerOddelek: Pomoč in nasveti | 9816 (8952) | Alexius Heristalski |
» | LG PlazmaOddelek: Kaj kupiti | 4351 (3154) | korelem |
» | Katero plazmo, do 560K SITOddelek: Zvok in slika | 4550 (3819) | javaman |