Forum » Kaj kupiti » Grafična Kartica KATERA?
Grafična Kartica KATERA?
igora ::
Pozdrav!
Včeraj sem kupil in priklopil nov LCD monitor (HP w2207h) na VGA priklop in resolucijo, ki je precej manjša od priporočene oz tiste, ki jo monitor zmore.
Vprašanje je sledeče: Katero grafično kartico naj si kupim, glede na to, da je priklop na monitorju HDMI.
Kolikor sem se pozanimal, naj bi obstajal adapter tudi iz DVI na HDMI, ki je brezizguben, samo to je še dodatno €. To pomeni, da bi bila lahko tud kartica + adapte/ kabel. IGRIC NE IGRAM. PC je star več kot 2 leti, tako da mora tud on to požret
prosim za pomoč. Monitor ima resolucijo 1680x1050, Pa še to, če bi si nabavil še TV tuner kartico, a ima to kaj povezave, da bi lahko občasno gledal tud kak kanal na ekranu.
Hvala za odgovore in vašo pomoč.
Včeraj sem kupil in priklopil nov LCD monitor (HP w2207h) na VGA priklop in resolucijo, ki je precej manjša od priporočene oz tiste, ki jo monitor zmore.
Vprašanje je sledeče: Katero grafično kartico naj si kupim, glede na to, da je priklop na monitorju HDMI.
Kolikor sem se pozanimal, naj bi obstajal adapter tudi iz DVI na HDMI, ki je brezizguben, samo to je še dodatno €. To pomeni, da bi bila lahko tud kartica + adapte/ kabel. IGRIC NE IGRAM. PC je star več kot 2 leti, tako da mora tud on to požret
prosim za pomoč. Monitor ima resolucijo 1680x1050, Pa še to, če bi si nabavil še TV tuner kartico, a ima to kaj povezave, da bi lahko občasno gledal tud kak kanal na ekranu.
Hvala za odgovore in vašo pomoč.
Hvala za pomoč!
Čarovnice so odletele.
Po 3 dneh uporabe in nekajkratnih resetih sem priklopil še ush-hub na monitorju. Potem pa sem še pogledat, kako bi nastavil grafično v eno tao razmerje, da mi ne bi zategovalo obrazov (16/10). In glej ga zlomka. Grafična se je kar na enkrat spominla, da bi pa ona celo znala podpirat to resolucijo .
SUPERRR!!
sedaj je samo še to, da rabim it kupit adapter DVI na HDMI, ker ga ni blo zraven.
Še enkrat hvala za vašo pomoč.
Čarovnice so odletele.
Po 3 dneh uporabe in nekajkratnih resetih sem priklopil še ush-hub na monitorju. Potem pa sem še pogledat, kako bi nastavil grafično v eno tao razmerje, da mi ne bi zategovalo obrazov (16/10). In glej ga zlomka. Grafična se je kar na enkrat spominla, da bi pa ona celo znala podpirat to resolucijo .
SUPERRR!!
sedaj je samo še to, da rabim it kupit adapter DVI na HDMI, ker ga ni blo zraven.
Še enkrat hvala za vašo pomoč.
Sedaj sem naredil še en test z programčkom, ki sem ga staknu na netu, in videt so vsi pixli OK = zero killed
Bom pa še pivot varianto naštudiral, pa poročam, če koga zanima.
lp
igor
p.s. Bil kupljen v MB, osebni prevzem za dobreih 250€.
Bom pa še pivot varianto naštudiral, pa poročam, če koga zanima.
lp
igor
p.s. Bil kupljen v MB, osebni prevzem za dobreih 250€.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 583532 (22861) | Dominator |
» | Laptop brez display portaOddelek: Pomoč in nasveti | 1597 (1109) | lovro535v2 |
» | Nova grafična kaj ? Po nakupu novega monitorja nepredvidene težave z resolucijoOddelek: Kaj kupiti | 2366 (1818) | mat xxl |
» | DVI(PC)--->HDMI(TV) ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21713 (10825) | BorutK-73 |
» | Kateri kabel (povezava računalnika in plazme) ?Oddelek: Kaj kupiti | 4048 (3232) | Okapi |