» »

Preklic nakupa v spletni trgovini

Preklic nakupa v spletni trgovini

axee ::

Prejšni petek sem naročil pri trgovini solo.si wd disk in se do torka niso odzvali, zato sem jim poslal mail da naročilo preklicujem ker o pošiljki ne dajo nobenih informacij in disk narčil pri drugi trgovini. Danes sem dobil obvestilo od solo.si, da je biu paket odposlan. Na kakšen način nej jim vrnem paket brez nepotrebnih komplikacij? Kot vidim se na mail-e ne odzivajo. Imajo možnost da me za**bejo in da moram naročilo plačati? Hvala za predloge
  • spremenil: axee ()

mesoreznica ::

Pač ne sprejmeš naročila in je. Ko pride poštar povej da zavračaš naročilo in da si ga preklical pa so ga kljub temu poslali. Nihče te ne more prisilt da ga sprejmeš. Sem tudi jaz zavrnil enkrat naročilo iz Nakupi.net ker ga je poslal po 10 dnevih.

LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X

Zgodovina sprememb…

In nebodo morili?

mesoreznica ::

Kdo ti bo moril? Če te iz trgovine kličejo jim povej svoje. Poštar pa tudi nima kaj morit. Ne vzameš in basta. Ne se pustit.

LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X

Zgodovina sprememb…

OK potem pa vredi ;) sem misliu da nastanejo kkšne komplikacije glede tega. LP

Cjek ::

imam isti problem, upam da nama uspe..

kixs ::

Js sm zadnjic pri Solo.si eno zadevo narocil dopoldne. Ker so jo imeli na zalogi, sem mislil, da bom osebno dvignil popoldne. Seveda sem mislil prevec. Nato pa zvecer ugotovim, da tega sploh ne bom potreboval in lepo posljem mail, da ne potrebujem vec. Seveda me je potem poklical cez ene par dni kaj je s tem narocilom. :|

Se mi pa pri Mimovrste veliko bolj dopade kontrola narocanja.

lp

kulSMS ::

Uporabnik (potrošnik) ima pravico, da v 15 dneh po prejemu blaga ponudniku pisno sporoči odstop od nakupa, in sicer na kontakni e-naslov reklamacije@solo.si.

tako je pri vseh spletnih trgovinah.

kitewing ::

1. Ne sprejmi paketa (če ga nisi plačal)
2. Če je paket plačan ga sprejmi in vrni v 15 dneh (tvoji so stroški vračila paketa)

Leks ::

enostavno ne sprejmeš paketa in pika. Poštar ti bo mogoče rekel da moraš napisati gor "ne sprejmem" in podpis. To je samo za njegovo zaščito. Mogoče prejmeš od trgovine kakšen grozilni mail ali klic, vendar se ne oziraj na to, nimajo podlage da kaj izterjajo od tebe, sploh če si preklical naročilo.

Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Kaj kupiti
786120507 (51848) r3dkv1c4
»

Trgovina SOLO.SI = prevaranti.si (strani: 1 2 )

8614083 (6559) dwinxp
»

Trgovina Solo.si

Oddelek: Pomoč in nasveti
394101 (2309) mrbungle
»

Katero grafično za 1680x1050? (strani: 1 2 )

605877 (4075) matej_jack
»

Comp do 800EUR (strani: 1 2 )

715353 (4056) novinec09

Več podobnih tem