Forum » Kaj kupiti » Katero grafično za 1680x1050?
Katero grafično za 1680x1050?
Mitja358 ::
+1 za demise.si
najprijaznejša firma daleč naokoli.
Ti resno misliš ale se zajebavleš?
Jaz sme resno mislil da je tip zelo prijazen.
PC-Freak ::
Ko bo firma šla po gobe se boste pavsi jokali-pa z garancijo tudi imajo ljudje težave pri njih (pišejo na raznih forumih).
Se vam ne zdi čudno, da so prej bili Demise d.o.o., potem pa odprli Demise-PC d.o.o. ???
Firma se zažene in v polnem zagonu, nato pa se naenkrat zapre in odpre nova z podobnim imenom-človek ki dela v tej firmi (prej in sedaj) pa je še vedno isti. Pa kolikor sem opazil je tudi edini v tej firmi. Napisana je na neko žensko, ampak o njej ne duha ne sluha-po moje niti nima pojma o računalništvu. Meni vse skupaj ZELO smrdi, zatoi raje ničesar ne kupim v tej firmi!
Se vam ne zdi čudno, da so prej bili Demise d.o.o., potem pa odprli Demise-PC d.o.o. ???
Firma se zažene in v polnem zagonu, nato pa se naenkrat zapre in odpre nova z podobnim imenom-človek ki dela v tej firmi (prej in sedaj) pa je še vedno isti. Pa kolikor sem opazil je tudi edini v tej firmi. Napisana je na neko žensko, ampak o njej ne duha ne sluha-po moje niti nima pojma o računalništvu. Meni vse skupaj ZELO smrdi, zatoi raje ničesar ne kupim v tej firmi!
PC-Freak ::
Jaz ne delam v nobeni-pravzaprav sem trenutno na borzi-firma, kjer sem delal je šla rakom žvižgat.
wiseman ::
Zdravo!
si malo sposodim temo, katera grafična pa bi bila optimalen nakup tam do 130 eur?
si malo sposodim temo, katera grafična pa bi bila optimalen nakup tam do 130 eur?
DaVidQ ::
http://www.mimovrste.com/artikel/263004...
Za 10 eur več dobiš že 4870.
http://www.dinokomp.si/product_info.php...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična, napajalnik?Oddelek: Strojna oprema | 1567 (1259) | bluefish |
» | Rabim en hiter odziv glede nakupa GPUjaOddelek: Kaj kupiti | 2371 (1629) | M-XXXX |
» | Pomoč pri sestavi računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 3962 (2620) | hcet |
» | Nova grafična ali nov računalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3131 (1270) | galu |
» | Prosim vas za nasvet glede racunalnika...prosimo preberite !!Oddelek: Kaj kupiti | 1862 (993) | ZuPk0 |