Forum » Pomoč in nasveti » WiFi INTERNET
WiFi INTERNET
MSI7 ::
Dobil sem WiFi modem,baje za ADSL,vendar mi ni najbolj jasno kako ga lahko uporabim...
Na njem piše ADSL,zadaj ima pa 3 konektorje: za vklop adapterja,za ADSL kabel (torej je nujen ADSL in ne bi mogel vzpostaviti povezave kako drugače?) in za LAN,ki ga verjetno povežeš z PC-jem...
Vsaj jaz mislim,da je to WiFi modem zaradi une druge napravice zraven,ki ima anteno...
Tule spodaj sta pa sliki:
Na njem piše ADSL,zadaj ima pa 3 konektorje: za vklop adapterja,za ADSL kabel (torej je nujen ADSL in ne bi mogel vzpostaviti povezave kako drugače?) in za LAN,ki ga verjetno povežeš z PC-jem...
Vsaj jaz mislim,da je to WiFi modem zaradi une druge napravice zraven,ki ima anteno...
Tule spodaj sta pa sliki:
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
bluefish ::
tole je morda wifi router. Na vhod ADSL priklopiš mrežni kabel iz modema, nato pa se lahko brezžično povežeš nanj iz nekega računalnika.
Mi pa zadeva deluje nekako "plastic-fantastic" (morda zaradi kvalitete slike). Če to res rabiš, potem si raje omisli nek kvalitetnejši router.
Mi pa zadeva deluje nekako "plastic-fantastic" (morda zaradi kvalitete slike). Če to res rabiš, potem si raje omisli nek kvalitetnejši router.
Lucio ::
tisti modem je navaden ADSL modem, ki jih je SiOL dajal na začetku. Je imel kolega enakega.
Zagotovo pa te dve zadevi na sliki ne spadata skupaj!
Zagotovo pa te dve zadevi na sliki ne spadata skupaj!
BluPhenix ::
JA, levo je čisto klasičen, predpotopen ADSL modem, desno je pa daljinec za RC modelčke.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Točno,maloprej sem ugotovil da te dve stvari res ne spadata skupaj.Torej je to NAVADNI modem.Tista stvar z anteno,pa je od helikopterja,ki deluje daljinsko...
No,vsak se zmoti.
Lahko pa ta modem ponucam za priklop na ADSL? Siol daje zdaj Sagem-ove modeme namesto teh,samo bo internet tudi s tem modemom dobro laufal na ADSL,mislim.
No,vsak se zmoti.
Lahko pa ta modem ponucam za priklop na ADSL? Siol daje zdaj Sagem-ove modeme namesto teh,samo bo internet tudi s tem modemom dobro laufal na ADSL,mislim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MSI7 ()
Senitel ::
Če imaš ADSL linijo, potem si že tudi dobil modem od Telekoma. Če nimaš ADSL linije ti noben modem ne bo pomagal. Če slučajno to ni bilo očitno.
Ne,mislil sem če bi šlo (ker delamo hišo in bi rad tam imel ADSL,tukaj pa imam LAN) da bi ponucal ta modem,čeprav je res,da ti ponudnik s sabo prinese svoj modem in ga montira...A za nič drugega se ne da uporabiti,samo za ADSL?
Tilen ::
Tisti, ki mu je tole prodal se zdaj pomoje tako hudo smeji in se še en čas bo.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 573385 (254) | A_A |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44245 (19785) | imallears |
» | "nateg stoletja" ali "še mene bi bilo sram.." (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 10935 (6475) | Tody |
» | Adsl in oddaljenost od centraleOddelek: Omrežja in internet | 3830 (2791) | PROTOTIP |
» | Od razcepnika do ADSL modemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2048 (1804) | danielka84 |