» »

Component Video Adapter za Nvidia grafične kartice

Component Video Adapter za Nvidia grafične kartice

HunterMan ::

Ko je moja punca pred letom in pol kupila računalnik z grafično kartico GF 7600GT, ni dobila zraven tega Component Video Adapterja. Zadnjič pa sem hotel povezat PC s starim televizorjem, sem kupil lepo s-video in avdio kabel, pa vidim da nima adapterja.
Torej, lahko zahteva ta adapter od prodajalca in če ne kje naj dobim ta adapter oz. kako naj povežem PC s TV?

Dead_Eye ::

Tega konektorja ne dobiš zraven nobene grafične kartice. V večini primerov je samo en s-video - s-video kabel, nekatere imajo še s-video>chinch konektor. Sedaj so v modi kabli s-video>3x chinch(R, G, B).

Za tak SCART adapter pa poglej v kakšnem BIGBANGU ali Merkurju...
The one and only

ender ::

Dead_Eye: dobiš zraven vseh Gigabyte kartic (sem dobil pri njihovih 6600GT, 6100TC, 7900GT, 7300GS).

HunterMan: če je od nakupa že leto in pol, bo težko kaj dosegla. Preveri, če lahko S-Video kabel vtakneš direkt - če gre (brez siljenja), bo stvar delovala, ker so pini za S-Video na istih mestih (adapter ima samo še dodatne 3 pine na sredi). Če ne gre (namesto plastičnega zatiča bi morali biti trije pini), poizkusi plastični zatič na S-Video kablu odlomit, potem pa kabel previdno vtakni, bi ravno tako moralo delovati.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

HunterMan ::

ender, hvala za predlog, probu sem že vtaknat sam ni šlo, zdaj bom pa probu tisto plastiko odlomit, upam da bo šlo:)

Hvala za pomoč, poročam o uspehu

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962584850 (24179) Dominator
»

PC NA TV

Oddelek: Strojna oprema
458523 (7918) opeter
»

Amino T2 scart --> RCA ali S-VIDEO

Oddelek: Omrežja in internet
103496 (2913) Putimir
»

Povezava S-VIDEO na TV (antenski priklop)

82358 (2168) danix1
»

tv out= čb slika

253305 (2838) romario

Več podobnih tem