Forum » Strojna oprema » Čudna slika na geforcu
Čudna slika na geforcu
BC3 ::
Do sedaj sem vedno imel atijeve grafične kartice, s katerimi sem bil v bistvu čisto zadovoljen.
Pred kratkim pa sem se odločal med novo 8800gs in hd3850. Glede na to, da je bil geforce v vseh testih hitrejši, sem ga tudi kupil.
Pa res dokaj lepo vse dela, vendar se mi zdi slika preveč nazobčana. Zdi se mi, da je pri resoluciji 1280x1024 in vseh nastavitvah na high ter vklopljenimi aa in vsem ostalim še vedno slabša kot na prejšnjem x1600xt pri 1152.
Sem pozabil kaj nastavit ali je to normalno, ali pa se mi samo zdi?
Zaenkrat sem probal samo frontlines in gothic3, assassins creed se mi zdi pa kar dober...
Pred kratkim pa sem se odločal med novo 8800gs in hd3850. Glede na to, da je bil geforce v vseh testih hitrejši, sem ga tudi kupil.
Pa res dokaj lepo vse dela, vendar se mi zdi slika preveč nazobčana. Zdi se mi, da je pri resoluciji 1280x1024 in vseh nastavitvah na high ter vklopljenimi aa in vsem ostalim še vedno slabša kot na prejšnjem x1600xt pri 1152.
Sem pozabil kaj nastavit ali je to normalno, ali pa se mi samo zdi?
Zaenkrat sem probal samo frontlines in gothic3, assassins creed se mi zdi pa kar dober...
- polepsal: Alpheus ()
kixs ::
Frontlines Fuel of War ne podpira AA pod WinXP, edino pod Visto.
Razlike med Ati in Nvidia pa ne bi smelo biti.
lp
Razlike med Ati in Nvidia pa ne bi smelo biti.
lp
BC3 ::
sem imel vklopljeno vse, tudi to korekcijo, pa se mi je še vseeno zdelo slabo.
kakorkoli, danes sem jo vrnil, bom še malo počakal z nakupom... pride kaj novega ven od atija v naslednjih mesecih?
kakorkoli, danes sem jo vrnil, bom še malo počakal z nakupom... pride kaj novega ven od atija v naslednjih mesecih?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BC3 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VerdunOddelek: Igre | 1745 (840) | vostok_1 |
» | HomefrontOddelek: Igre | 1417 (1063) | Bor H |
» | GTA IV za PC bo zamudil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 10667 (5659) | PaX_MaN |
» | [First Person Shooter Games] in 2.WW tema obrobnoOddelek: Igre | 1499 (1330) | Jst |
» | Frontlines: Fuel of WarOddelek: Igre | 1848 (1144) | Jst |