» »

Vprašanje glede programa (traktor DJ studio)

Vprašanje glede programa (traktor DJ studio)

cvilimen ::

Zdravo!

Imam eno vprašanje, imam program traktor dj studio in bi s tem vretel na kot nekakšnem party-u no skratka me zanima če potrebujem kakšne nastavitve posebne da bi vrtel musko na močnih zvočnikih, da se slučajno nebi skurili ali kaj podobnega oziroma da nebi kai preveč nastavljal da ne bi kaj se skurl. Ali ima že kdo izkušnje s tem?(naj odgovori, hvala za odgovore)

Lp. Rok!

cvilimen ::

anybody? (nujno je res če kdo ve nej odgovori!)

zcetrt ::

Rad bi šel letat z avionom pa me zanima, če dam lahko tolk gas da mi propeler odnese komu v glavo in če lohk repno krilo no tako močno v vse smeri obrnem, da mi ga praktično okol zasuka pa bencina koliko rabim.Ima kdo izkušnje z letanjem da ne bo potem kaj narobe?(na dan z besedo)

Lp. Žig!


Skratka, fino bi bilo, če bi imel vsaj toliko razjasnene osnovne pojme, da bi znal vsaj vprašati. Izgleda pa, kot da ima bratovega prijatelja kolega velike zvočnike, ti pa računalnik s travniškim programom. In da bo žur.

Se pa stvari vsekakor dajo skurit.
4.

Good Guy ::

lol..

so softwarjem ne moreš skurt nič...

anyway. kup si mešalko pa playerje...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

zcetrt ::

S softwarom lahko nastaviš nizek nivo izhoda, na predojačevalniku zato nateraš, končno stopnjo takisto, nato pa s programom povišaš nivo izhoda. Če me pustiš na tvoji opremi to naredit, svaka ti čast :)

Skratka, fino si je razjasnit vloge posameznih stopenj, ki naj bi bile prilagojene druga na drugo. Potem je nevarnost katastrofe res minimalna.
4.

cvilimen ::

Am glede tega res nisem expert ste tut naibrž opazil sam vseen a lahko kej skurm al ne če boio zvočnki šli na izhod za slušalke, ker če ni problema pr računalniših tut tm nebi blo ?


Lp. Rok

zcetrt ::

Izhod iz slušalk boš moral peljati v ojačevalnik. Neposredno na zvočnike ne bo šlo, razen če imajo vgrajene ojačevalnike (prej redkost kot pravilo - aktivni zvočniki so v večini le računalniški, studijski in odrski monitorji).

Če boš dal ojačevalnik na nulo, priklopil izhod slušalk v AUX vhod in potem postopno višal nivo glasnosti na ojačevalniku, ne bo nič narobe pod predpostavko, da je ojačevalnik ustrezen za zvočnike.
4.

cvilimen ::

aha hvala za odgovor


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Hi-Fi] - Oprema / naprave (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Zvok in slika
74375189 (894) dvihtelic
»

Zvočna kartica (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7510858 (2983) Machete
»

kako narediti ojačevalec (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
22929389 (12382) N4m31355
»

Prosim za pomoč pri priklopu gramofona

Oddelek: Zvok in slika
437028 (6744) 2x'=2
»

Ozvočenje?

Oddelek: Zvok in slika
475977 (4225) Primož12

Več podobnih tem