» »

Kateri avto?

Kateri avto?

1
2
»

chucki ::

@Bender zastonj ga nebi zagovarju! Noben ni popolen, je pa bmw bolj kot francoske štručke. Me zanima koliko različnih avtomobilov ste vozl pametnjakoviči,da tako govorite. bmw 3 letnik 87. je veliko bolje pelati kot clio letnik 2000. Imamo doma VW cady l.86 in je bolje za vozit kot clio. Sej tak nima smisla govorit. Raje 3 lete star bmw,audi,mercedes kot nov vw,renault,citroen.

BendeR ::

Vozil nekaj čez 100 avtomobilov.

Veš zakaj ga zagovarja? Ker babe palijo na njega. ;D

Naredim nekaj čez 50k km na leto (od tega 30k s službenimi avti .. novi vito, novi vw transporter, novi caddy in novi master (slednjega sem navsezadnje tudi zakoličo). Od tega je najboljši za vozit transporter, največji krš pa vito. Master pa je pač velika krava in ne moreš pričakovati neke dobre lege. Pri vitotu pa črička vse okoli, nikam ne potegne (11o konjev), volan oz. njegova odzivnost pa je razred zase v negativnem smislu).

Iz umaga sem mel priložnost preljat tudi šefovo novo X5. Na pumpi me je že vstavla ena gospodična, če bi se lahko enkrat zapeljala z mano :D :D :D . Ni bog ve kaj. Je pa res, da ga pod 180 na AC nisem spusto. :>

Vozo sem tudi že maseratije, lexuse, bmwje od 3-7 (tudi m izvedbe) ...

Navsezadnje je firma plačala tudi tečaj varne vožnje, kjer smo vozli bemfo in saaba. Naredimo enostavno preveč km na cesti in po hujši nesreči sodelavca je firma vsem zaposlenim, ki vozimo službena vozila častila tečaj varne vožnje. :)
:=)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BendeR ()

vanmarko88 ::

@bender

mati ma getza 3-4 leta okoli 100k km samo redni servis do zdaj menjane samo ploščice in gume
pa mogoče še kaka minimalna malenkost
btw mamica ni klasična ženska za volanom ga zna tudi povlečt na AC malo kdaj vozi pod 150
seveda ko ni gužve
sosed ma X5 mislim da okoli 120k km samo redni servisi in nove gume
btw človek vozi kot da ma ferrarija
js mam bmw 3 letnik 2001 druga roka 170k km samo redni servisi in gumme seveda
tudi jaz ga znam povlečt

tako da nemoreš avta ocenit glede par primerov hitre okvare
vsak avto se lahko pokvari ko je nov tudi če je bentley vse je odvisno od serije(pač tistih 1000 ima nek problem)in kar je naj pomebnejše od VOZNIKA

ps:X5 je res magnet za ženske :)

BendeR ::

In če bi prebral moj CELOTEN post bi vido, da avta glede na par primerkih tudi nisem ocenjeval. Povedal sem le, da se tudi nemci in japonci kvarijo, ker očitno velja prepričanje, da crkujejo samo italjani in francozi.
:=)

jype ::

BendeR> Povedal sem le, da se tudi nemci in japonci kvarijo, ker očitno velja prepričanje, da crkujejo samo italjani in francozi.

Pravzaprav bi moral reči, da "vozniki francozov in italijanov avtomobile precej prej polomijo". Kar je do neke mere res - vozniki BMWjev se, razen da vozijo kot da so sami na cesti, precej potrudijo poskrbeti za avtomobile, vozniki fiatov pa... delajo z njimi, kot bi imeli yugota :)

Poznam nekoga, ki je kupil Toyoto, potem ko so mu ukradli A4, ki mu ni delala serijsko vgrajena alarmna naprava (se je sprožil prepogosto in so mu ga kot začasno rešitev izključili, če se prav spominjam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

BendeR ::

vozniki fiatov pa... delajo z njimi, kot bi imeli yugota :)


Moj stari Tipo je do 220k km imel potrjeno servisno knjigo in tudi sam sem ga na servise vozo k mehaniku vsakih 10k km oz na eno leto (zadnjo leto je blo to 8k km). Pri drugem velikem servisu smo vgradili samo orginalne dele. Takisto delata moj očim s stilotom in punca s puntotom.
:=)

jype ::

Predvidevam, da ti je avto tudi razmeroma dobro služil.

BendeR ::

Seveda mi je. Prvi teden, ko sem ga kupil sem naredil velik servis in šel z njim v Berlin. :))
:=)

Veron ::

avti sux, lpp in kolo je zakon :D >:D

jype ::

LPP sicer ne vem, ampak z biciklom pa še vedno naredim več kilometrov na leto kot z avtomobilom :)

DOOM_er ::

itak da so švabi pa azijci neuičljivi, razn daewoja :D

edit: sm mislu da drugo stran berem :D
Robots will steal your job. But that's OK

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DOOM_er ()

T-Majo ::

Fantje:


Natančno čez mesec dni bom 18. Jeeej


Planiram WW Polo? Kakšen se vam zdi ta avto? Sicer so mi tudi Japonci všeč, sam ne mislim neki terat za začetek pa veliko tankat. Nemci so pa nizko turažni avti, in dokaj udobni glede na Japonce.

Iščem pa avto tam nekje do max. 2500€.

1.4 75KM bi blo glih prav za začetek.

aljazh ::

1.4 75KM bi blo glih prav za začetek

Sem prekrižaril del Evope s tako motoriziranim Polotom letnik 1999 (facelift), pa se mi ni posebej priljubil. Če sem hotel, da se kam premakne, ga je bilo treba siliti v visoke obrate. Že pri speljevanju je zahteval nekoliko več plina kot bi pričakoval glede na njegovo moč, sicer je crknil. V višjih obratih pa se je dobro počutil, tudi potovalne hitrosti okrog 160 km/h mu niso povzročale težav. Seveda je bila temu primerno tudi višja poraba. Kar me je še motilo, je bilo premalo občutka na volanu ter za moj okus ne ravno najboljša lega na cesti. Glede na to, da je avto "nemško trd", bi pričakoval boljšo lego na cesti in predvsem več povratnih informacij kaj se z njim dogaja. Pa še ena zadeva, ki me je zelo motila - izjemno nenatančen menjalnik.

samomas ::

Planiram WW Polo? Kakšen se vam zdi ta avto? Sicer so mi tudi Japonci všeč, sam ne mislim neki terat za začetek pa veliko tankat. Nemci so pa nizko turažni avti, in dokaj udobni glede na Japonce.
Iščem pa avto tam nekje do max. 2500€.


Glej od mojga kolega, kar iščeš ti Polo avtonet
Lepo ohranjen in vzdrževan.

LP

ru7 ::

Mogoče bi razmislil o Civicu 1996-1998 1.4 75 konj (gre za dihtungo za cca 3 eur na okoli 86 konj), pije ne veliko, gre solidno, lega odlična.

koyotee ::

1.4 golf alpa avto istega velikostnega razreda? Da mors tiscat do 3500 da loh menjas? Ne hvala... Manj kot 1.6 bencinarja ne kupuj, vsaj normalno se lahko peljes, pokurilo pa ti nebo veliko vec, ce sploh.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

pablic ::

Sam sem kupil Xsaro Picasso, testno vozilo staro 6 mes, dizel, cena 13500 EUR. Nov stane približno 15500 EUR, poglej na internet. Avto je večji od vseh naštetih v prvem postu poraba majhna, je pa res da ni pričakovati neke športne vožnje. Odvisno kaj potrebuješ.

Kilgore T ::

Tema obstaja: Nakup avtomobila!
"Prepricanja so sovrazniki resnice, nevarnejsa kot lazi. "
Friedrich Nietzsche
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri avto kupiti (čist na kratko)? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
254131868 (123410) Valvoline
»

avtomobilske znamke (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
8612586 (9808) iNooby
»

Citroen C4 - pomoč pri nakupu [+ alternative] (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7913786 (12242) dukenukem
»

Kateri avto kupiti - podajte prosim svoje mnenje! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
13432234 (9971) OmegaM
»

kateri avto kupit... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7141400 (40346) ||_^_||

Več podobnih tem