Forum » Kaj kupiti » Ima kdo izkušnje z diskontcomputer.com?
Ima kdo izkušnje z diskontcomputer.com?
eVro ::
Niso najcenejši na geizhals, imajo pa kar nekaj stvari, ki se jih tu ne dobi ali pa so zelo drage. Pa pri registraciji je možnost Slovenije. Torej... ima kdo kakšne izkušnje s to trgovino? Poštnina? Čakanje? Sploh res pošiljajo v Slo?
Drugače pa bi rad naročil eno ohišje, napajalnik pa še kakšno malenkost sem in tja. Bi bil kar velik paket zaradi ohišja. Je to potem posebi dražje?
Drugače pa bi rad naročil eno ohišje, napajalnik pa še kakšno malenkost sem in tja. Bi bil kar velik paket zaradi ohišja. Je to potem posebi dražje?
MrStein ::
Kako je z njmi?
Sem v nedeljo oddal naročilo (v web accountu je not, se vidi), ampak nobenega emaila nisem prejel.
Za potrdilo in podatke za plačilo.
Potem sem jim še sporočilo napisal, pa še vedno nič.
Sem v nedeljo oddal naročilo (v web accountu je not, se vidi), ampak nobenega emaila nisem prejel.
Za potrdilo in podatke za plačilo.
Potem sem jim še sporočilo napisal, pa še vedno nič.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgleda, da jim avtomatsko pošiljanje emailov ne dela.
Potem sem poslal email direktno, pa so poslali podatke za plačilo (nakazilo), čez teden dni pa je tudi roba prišla (preko GLS).
Potem sem poslal email direktno, pa so poslali podatke za plačilo (nakazilo), čez teden dni pa je tudi roba prišla (preko GLS).
Motiti se je človeško.
freserovski ::
Jaz sem tudi že naročal in je blo vse OK, prišlo v štirih dneh... + dosti ceneje kot pri nas
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
Itak, 30-50% ceneje.
Motiti se je človeško.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Jacob direkt izkusnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12953 (527) | kuglvinkl |
» | MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Kaj kupiti | 494647 (8645) | fireX88 |
» | hardwareversand.de (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Kaj kupiti | 377922 (165037) | integral15 |
» | ebay.de način plačilaOddelek: Loža | 13023 (4623) | vilonja |
» | nakup telefona iz tujineOddelek: Mobilne tehnologije | 1419 (1185) | keitai |