Forum » Zvok in slika » problem s-video kablom
problem s-video kablom
demon#666 ::
včeraj sem kupil s- video kabel v big bangu 10m, dans sem odpru pa probam in ne dela. v paketu
so 3 kablo in en scart adapter. priključu sem na use možne načine in ne vidim slike!!!
pomoč prosim....
so 3 kablo in en scart adapter. priključu sem na use možne načine in ne vidim slike!!!
pomoč prosim....
aja na moji grafični ne paše noben od kablov... ko sem kupu rač, sem dobu zraven nek kratek kabel in sem probau in spet ne prime
ttommy ::
V nastavitvah moraš omogočit TV out signal.Pa označit moraš način izhoda s-video.Kakšna je pa grafične?RAdeon ali GeForce?
Gamer
ja...sm šou na lasnosti zaslona pol nastaviutve dodatno in tam nekje sm našu neke monitorje in TV, ampak ne morem nič stisnit al pa omogočit....
BluPhenix ::
Koliko pinov ima S-video ki si ga kupil? Ker S-video ima po standardu 4 pine, stari radeoni pa so imeli priključek z 8 pini če se ne motim, pač nek svoj razpored pinov, kar zna povzročit marsikatero težavo.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
hvala bogu da me nekdo razume...(čeprav nisem reku)
ja na grafični jih je 8 na s-videu pa 4!!!
ja na grafični jih je 8 na s-videu pa 4!!!
ok sem rešu problem .... samo zdej morm zwedet kko zvečat stvari na TV in da je na obeh slika( monitor & TV)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 584544 (23873) | Dominator |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8522 (7917) | opeter |
» | 7-pin s-video kabelOddelek: Kaj kupiti | 3294 (2884) | Klemenn |
» | brezžičen prenos A/VOddelek: Zvok in slika | 1361 (1157) | davorkat |
» | tv out= čb slikaOddelek: Zvok in slika | 3305 (2838) | romario |