Forum » Kaj kupiti » Sistem za domači kino.
Sistem za domači kino.
Jeronimo ::
Lep pozdrav.
Prišel je čas za nakup sistema za domači kino. Malo sem pregledal ponudbo na trgu in je res ogromna. Rabim malo pomoči za nakup.
kupil bi sistem 5.1 DD in DTS, Prologic II, ... HDMI je fajn, ni pa pogoj, SCART je skoraj pogoj.
Cenovno bi se vrtel tja do okoli 200€. Soba je velikosti 3,5 x 5,5 metra. Televizija se gleda na daljši stranici (pomoje bodo tudi kabli problem, ker bi rabil za zadnje zvočnike kable v dolžini približno 12 - 14 m).
Malo sem gledal Sonyje, philipse, LGje ... veliko je tega.
Kaj bi mi lahko svetovali glede na price/performance.
Hvala Lepa
Prišel je čas za nakup sistema za domači kino. Malo sem pregledal ponudbo na trgu in je res ogromna. Rabim malo pomoči za nakup.
kupil bi sistem 5.1 DD in DTS, Prologic II, ... HDMI je fajn, ni pa pogoj, SCART je skoraj pogoj.
Cenovno bi se vrtel tja do okoli 200€. Soba je velikosti 3,5 x 5,5 metra. Televizija se gleda na daljši stranici (pomoje bodo tudi kabli problem, ker bi rabil za zadnje zvočnike kable v dolžini približno 12 - 14 m).
Malo sem gledal Sonyje, philipse, LGje ... veliko je tega.
Kaj bi mi lahko svetovali glede na price/performance.
Hvala Lepa
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [2.1] Katere Zvočnike? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 90161 (42636) | staher |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24893 (9507) | bizi72 |
» | Mini PC-like napravaOddelek: Strojna oprema | 3075 (1994) | trnvpeti |
» | Zunanji trdi disk 300gbOddelek: Kaj kupiti | 3377 (2393) | mmaestro |
» | Pomoč pri izbiri sorrund sitema oz. mnenje o izbiri lokalnega hi-fi razturačaOddelek: Zvok in slika | 3500 (3102) | PeterII |