Forum » Igre » Battlefield2demo
Battlefield2demo
DOOM_er ::
kup si celo ti garantiram da ti nav žou, mislim da je okoli 40 € v štacuni z vsemi tremi dodatki zraun
Robots will steal your job. But that's OK
mojsterleo ::
nisem vedel da demo se vedno drkajo glede na to kolk stara je ta igra
drugace pa , demo mapa je dost huda, in povsem zadostuje ce jo spilas kaksen teden da vidis taglavne fore in to je to
najbolj zabavna fora je da ko si arabec na jeep prilepis C4 in se zapeljes direkt u sobraznikovo bazo, potem pa pritisnes na sprozilec BOOM... se osama bin laden bi bil ponosen
drugace pa , demo mapa je dost huda, in povsem zadostuje ce jo spilas kaksen teden da vidis taglavne fore in to je to
najbolj zabavna fora je da ko si arabec na jeep prilepis C4 in se zapeljes direkt u sobraznikovo bazo, potem pa pritisnes na sprozilec BOOM... se osama bin laden bi bil ponosen
aron ::
Veš katera je pa ta boljša tista, ko sniper pa greš v (šavje) in se skriješ in ko arabec tam neki skače pa strehah ga užgeš. potem se pa neki zgodi naj boljšega dobiš točko
ena je tista, ko greš z letalom pa te drugo letalo usleduje uno letalo gre max ti pa pritisneš na bremzo in skočiš iz letala potem se pa uno letalo zaleti v tvoje letalo to je užitek samo paziti moraš, da ne boš priletel na arabsko ali ameriško bazo. če veš pa še kakšno mi jo pa daj ker je bf2 moja naj lubša igra do zdaj ko bom dobil( SOLDIER of FORTUNE ) Neka nova igra zdaj nevem točno koliko je dobra vem pa da je za online kar mi naj bolj všeč.
Ja pa maš demo? odgovori prosim!!!
ena je tista, ko greš z letalom pa te drugo letalo usleduje uno letalo gre max ti pa pritisneš na bremzo in skočiš iz letala potem se pa uno letalo zaleti v tvoje letalo to je užitek samo paziti moraš, da ne boš priletel na arabsko ali ameriško bazo. če veš pa še kakšno mi jo pa daj ker je bf2 moja naj lubša igra do zdaj ko bom dobil( SOLDIER of FORTUNE ) Neka nova igra zdaj nevem točno koliko je dobra vem pa da je za online kar mi naj bolj všeč.
Ja pa maš demo? odgovori prosim!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: aron ()
mojsterleo ::
jah demota dve leti stare igre nekak nimam instaliranega, me pa veseli da se to se nabija prek neta
drugace for je pa bilo kar nekaj, recimo ce si snajper gres na streho kake hise in miniras lestev po kateri si splezal gor.. in potem ko te bodo odkrili te bo sel nekdo napast na streho in ga bo tvoja mina razsula
potem ce nasprotnik velik uporablja helikopterje, si nekje ubodes jeepa, se skrijes za drevo in jih obstreljujes s tezko strojnico (bogi nasprotniki cist zivcni)
ce si commander lahko poppravljas svoje assete tako da nanje vrzes paket s padalom
aja kar se tice letal pa jaz znam samo vzleteti in se zaleteti v hrib
drugace for je pa bilo kar nekaj, recimo ce si snajper gres na streho kake hise in miniras lestev po kateri si splezal gor.. in potem ko te bodo odkrili te bo sel nekdo napast na streho in ga bo tvoja mina razsula
potem ce nasprotnik velik uporablja helikopterje, si nekje ubodes jeepa, se skrijes za drevo in jih obstreljujes s tezko strojnico (bogi nasprotniki cist zivcni)
ce si commander lahko poppravljas svoje assete tako da nanje vrzes paket s padalom
aja kar se tice letal pa jaz znam samo vzleteti in se zaleteti v hrib
DOOM_er ::
heh jst sm pa chopper master, z letalom letim zlo mal ker ga večinoma ne dobim. Sicer pa Enginner FTW!!!!11
zabavn se je tut skempat na konc letalske steze z m24 pa ubit tipa v letalu in ga spizdit. več al mn tko dobivam letala. Zabavn je tut ko buggy beži pred vodeno raketo s helija, najhuj je pa sklatt pilota helikopterja z m24 ko je nekje v zraku in se še ostalih 5 komadov v heliju ubije ko se zaleti v goro
zabavn se je tut skempat na konc letalske steze z m24 pa ubit tipa v letalu in ga spizdit. več al mn tko dobivam letala. Zabavn je tut ko buggy beži pred vodeno raketo s helija, najhuj je pa sklatt pilota helikopterja z m24 ko je nekje v zraku in se še ostalih 5 komadov v heliju ubije ko se zaleti v goro
Robots will steal your job. But that's OK
aron ::
Zhelikopterjem ko prevažaš soldate grem jaz tam kjer čolni startajo pri letanosilki noter in me hočejo meti skozi za kamanderja kar se pa bojnega hilikopterja tiče sem pa profi vsak se hoče peljati z mano
če so pa še komanderji kot si reku noter pa če jih je 5. potam letiš s serverja kot če te s topa s streli
če so pa še komanderji kot si reku noter pa če jih je 5. potam letiš s serverja kot če te s topa s streli
Zgodovina sprememb…
- spremenil: aron ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gta vice city (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 51135 (15738) | Heavy |
» | Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Igre | 137995 (34236) | Sandi1987 |
» | Statistika nesreč letalo - avtomobil (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7431 (6081) | JanezH |
» | Resnica Pentagona? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 14831 (11049) | BigWhale |