Forum » Pomoč in nasveti » COD 4 Multiplayer - nenavaden problem
COD 4 Multiplayer - nenavaden problem
pero#3 ::
Zadnje čase(zadnja 2 do 3 dni) imam pri COD 4 multiplayerju probleme.
Ko hocem na bilo kateri server mi najprej konekta potem pa napise Server is Full - fora pa je v tem,da je na serveru lahko tudi do 10 praznih mest,pa mi to napiše.
če mi ne napiše tega mi napiše da me je kickal punkbaster(nastavljeno mam v konzoli in v options)...pol se ena pa je,da mi napise Server disconnect.
prej je vse slo,zaj pa naenkrat ne morem vec na noben server...mogoce se tu pa tam najdi kak da gre gor
Ko hocem na bilo kateri server mi najprej konekta potem pa napise Server is Full - fora pa je v tem,da je na serveru lahko tudi do 10 praznih mest,pa mi to napiše.
če mi ne napiše tega mi napiše da me je kickal punkbaster(nastavljeno mam v konzoli in v options)...pol se ena pa je,da mi napise Server disconnect.
prej je vse slo,zaj pa naenkrat ne morem vec na noben server...mogoce se tu pa tam najdi kak da gre gor
To je veliko krat prvo vprašanje vsepovsod...mislim da nima nobene veze s tem ali je igra orginal ali ne,ker se tukaj gre samo za številko oz cd-key in nič drugega. se pravi ko kupiš orginal igro,v bistvu kupiš cd key
Urc ::
Ja res je. Mogoče reinstall ? Update PB, čeprav ne vem kaj bi to pomagalo... Patch 1.2 imaš ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Urc ()
patcha nimam ker ni imel nobene spremembe oz je bilo enako kot če ga nisi imel. lahko da je to,bom probo pb update...
oz...zdaj spet ne dela. ko sem updatal je nekaj casa delalo,zdaj pa spet ne dela.
napise mi server disconnect
napise mi server disconnect
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pero#3 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74668 (17434) | tropico2078 |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71438 (13343) | oo7 |
» | CoD Problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11113 (7086) | hojnikb |
» | Call of Duty 2 Multiplayer- ProblemOddelek: Igre | 1870 (1566) | Dober dan |
» | Battlefield 2 help meOddelek: Igre | 2496 (1068) | Sparky69 |