» »

Call of Duty 2 Multiplayer- Problem

Call of Duty 2 Multiplayer- Problem

gamer6 ::

Pozdravljeni!
Imam problem z igro call of duty 2. Namreč ne dela mi multiplayer oz. ne morem priti v server. V prilogi bom dodal screenshoota.
Hvala za odgovor in pomoč
  • spremenilo: gamer6 ()

gamer6 ::

Anonymous1 ::

Probaj to. Pojdi na Punkbuster in si ga zdownloadaj. (na netu:D). Potem, ko zdownlodaš, ga seveda odpri in tam dodaj igro COD 2, da updata. Prej moraš imeti še patch 1.3 in Xfire za multiplayer. Xfire lahko dobiš. http://www.xfire.com/ in še PunkBuster http://www.evenbalance.com/index.php?pa...

Upam, da ti sedaj deluje.

Lep pozdrav

gamer6 ::

še vedno enako napiše.
Drugače pa Hvala za pomoč, čeprav ni pomagalo.

rezator ::

kaj si ti ziher da ti je posodobilo pb? Meni je isto napako javilo ori cod 4. Problem zna bit, ce napise da pb ne potrebuje posodobitve, da je dobra verzija. Potem unistall pb, in se enkrat odpri program za pb update. Potem ti bi pa moralo nasneti pb iz neta. Drugace ce nebo delalo google ali youtube in samo vpisi cod2 in ta tvoj punkbustera.exe problem ali kaj ti ze napise
Some people feel the rain. Others just get wet.

gamer6 ::

napiše da je dobra verzija

ali je lahko tudi cd key kriv?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: gamer6 ()

nkilar ::

Ne ni CDKey kriv... :)

V task managerju (ctrl+alt+delete) preveri, če ti laufa proces pnkbstra.exe, če ti ne potem si na novo naloži cel punkbuster z uradne strani. Načeloma, če še nagaja ga posodobiš ampak potem bi moglo delat :)

rezator ::

ja sej tui pravim da je tudi meni pisalo da je kul verzija, ampak ni bila. Pojdi tam ko mas za unistall programe, unistall pb in potem zaženi pb update izberi špil in ti ga bo na frišno inštalirau in ta verzija bo kul.
Some people feel the rain. Others just get wet.

gamer6 ::

Hvala za nasvete.

rezator ::

Kaj je delalo?
Some people feel the rain. Others just get wet.

gamer6 ::

Ja

gamer6 ::

Imam še en problem, namreč noče se mi odpreti vrstica, kjer vpišeš connect.

def0r ::

mislis konzola ne :p V optionsih se mi zdi da imas nekje enable console nekje v options in potem s tildo odpres.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: def0r ()

gamer6 ::

Hvala.

Dober dan ::

Pozdravljeni si bom še jaz sposodil temo. Najraje igram to igro ampak imam težavo. Igra mi lagira.. Računalnik imam nov oz. sem ga nadgradil.
Sestava:

i3 2120
gigabyte h61m-d2-b3
8gb rama ddr3
Grafično trenutno uporabljam gigabyte gt 440 1gb. Brez težav imam 250 fps ker imam zaslon 19'
disk hdd 500gb
napajalnik 550w
in pa omrežne povezave 2mb

Priložim lahko screenshot v igri ampak me morate malo poučiti kam naložiti sliko. Drugače pa kolikor vem:
graf zgoraj bi morala biti modra tanka črta. Meni ponori in včasih postane rumena, vedno pa je zobata debela modra črta. Spodnja črta bi morala biti tanka zelena ampak skoraj nikoli ni. Vedno je rumena oz rdeča, ali pa se povezava preprosto prekine. Računalnik sem nadgradil ravno iz razloga, ker so igrice štekale. Sicer singleplayer igrice delujejo zdaj na vrhuncu(ravno danes sem obrnil BF3 grafične nastavitve na medium seveda in igra ni niti malo štekala) ampak ta igra me pa muči. Mogoče kdo ve zakaj? Mogoče kriva grafična kartica?
Ker ko dam vse datajle na low težava ne izgine.
Prej sem imel hd6850 ampak nisem igral te igre na njej. Zdaj pa grafične nimam več. Čakam na nakup serije 7

Pinga imam vedno normalno. Med 26 in 60 max. Ne verjamem da je z netom kaj narobe ker downloadam lahko z hitrosto 250(karkoli je že oznaka). V taskmanagerju sem spremljal performance in networking grafe. Rčunalnik dobesedno počiva med igranjem igre. Ne vem kaj bi lahko bilo narobe.

nkilar ::

Tako kot si ti opisal je najverjetneje kriva povezava ali pa kak antivirus...
Na lagometru more bit čim manjša zelena črta. Rumena navadno postane ko ti nekaj popolnoma ali pa skoraj popolnoma blokira povezavo. Lahko je tut lokalna povezava... To čisto zmeraj dela?

Dober dan ::

Uh na to pa nisem pomislil. Imam avast antivirusni progam. Jutri ko pridem domov bom takoj izbrisal program in nato probal. Kako pa to misliš z lokalno povezavo?
Ja čisto zmeraj dela. V redu je samo kadar ni na serverju popolnoma nobenega ighralca, kakor se nekdo pridruži je že problem. Meni je vse skupaj čudno ker drugače mi internet in vse deluje z svetlobno hitrostjo.

nkilar ::

Lokalna povezava je mišljeno kot lan kabel do modema, pol pa če maš kakega brata pa rad kej cuka dol... :)

Ampak pri tebi ni to problem. Zakaj se mi zdi da imaš doma postavljen server?

Robi :P ::

ali imaš slučajno utorrent oz bittorent vklopljen? poveava 2MB je dovolj za cod2

Dober dan ::

Ne vedno je vse izklopljeno. In ja glavni problem je bil avast antivirusni program. Težava je skoraj odpravljna. Bom verjetno kar formatiral da ne bo navlake od antivirusnih programov. Potem pa more da dela.
Ne, nimam serverja, govorim pač ko se kam priključim v igro. Zdaj ko sem odstranil antivirusnega mi deluje skoraj bp. Zelena črta je zdaj malokdaj še rumenkasta, modra še včasih nekam na delebo modro oz. rumeno prešalta drugače pa gre kot namazano. Je lahko še kaj drugega.. kakšen drug program? Verjetno bo po formatu bolje..

jizzer ::

Mogoče ve kdo zakaj z omogočeno napravo za zvok (Speakers-i) igra ne deluje kakor hitro pa jo onemogočiš pa igra deluje? Enkrat se spomnim da je bil fix, da si v mic jack priklopil nekaj ampak zdaj še to ne deluje več. Rabim za soseda.

Dober dan ::

Jaz ti znam odgovorit.. Ko sem zgradil moj zdajšnji built računalnika, sem dobil na matični samo 3 priključke na zvočni. Sam pa imam 5.1 sistem. Torej vse tri izhode porabim za zvočnike. Nato pa igra ni več delovala. Greš v nadzorno ploščo, klikneš sound(zvok) in enostavno enablaš naprave v zavihku recording in zadeva deluje.

Zgodovina sprememb…

jizzer ::

Včeraj sem mu delal in mislim da sem to probal. (opcije so ble: 2x HDMI Audio Device 1x Line in) Vse tri sem enejblal in mislim da ni pomagalo, morem potemše enkrat pogledat nevem z glave.

Dober dan ::

Enablat moreš skrite naprave. Najprej skrite naprave prikaži. Desni gumb v okencu itd...

Dober dan ::

Vglavnem jaz sem zdaj sformatiral in vse inštaliral kot mora bit edino antivirusnega programa nimam več ampak ni nič bolje glede lagometra. Še kakšna ideja?

nkilar ::

Dvomim da bo pomagalo ampak probi še cfg menjat :)

Dober dan ::

cfg?

nkilar ::

Cfg = config, najdeš ga pa pod Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players\[Profilename](oz. namest program files je pač tam kjer maš inštalirano). Notr so nastavitve igrce... tudi tiste za net.

Je datoteka Config_mp.cfg odpreš pa jo z notepadom. Ko maš odprto najprej use notr zbriši potem pa skopiraj vse z te strani
http://bashandslash.com/images/stories/...

Poročaj če dela :)

Dober dan ::

Sem k sosedu nesu kišto in računalnik deluje brez problemov na njegovi povezavi. Nato pa sem kišto nazaj priklopil pri meni doma in zdaj nwm kako ampak deluje vse bp. Lagiranja ni več. Edino mrežni kabl ned računalnikom in modemom sem zamenjal.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
35672069 (14835) tropico2078
»

Call of duty 4 (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Igre
78869685 (11590) oo7
»

CoD Problemi (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
6510647 (6620) hojnikb
»

Punk Buster problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
173288 (1645) Ciklamen

COD2 & PunkBuster

Oddelek: Igre
69146 (9053) j3rn3jk

Več podobnih tem