» »

LG RH277H vprašanje

LG RH277H vprašanje

refosk ::

Nabavil sem zgoraj omenjeni snemalnik. Kar se tiče posnete slike nimam pripomb, moti le to da se ne da tv programa snemati direktno na DVD. Sedaj me pa zanima pod kakšnimi pogoji deluje hitro presnemavanje iz HD na DVD? Sem poskušal s tremi različnimi DVD+RW pa vedno presnemava samo v real timu. Zanima me tudi kako se ta snemalnik regijsko odklene, firmware je 70328A in je zaklenjen na regijo 2.

lm44 ::

Da snema v realnem času, je verjetno težava v tem, da si posnetek obdeloval (rezal, spreminjal ime,...).Sam imam LG RH188, in imam podobne težave. Ne najdem firmweara, ki bi odpravil to BEDARIJO!!!Z večkratno hitrostjo lahko snemaš samo tiste posnetke, ki so popolnoma nespremenjeni.
Verjetno pa bodo na trg poslali nov snemalnik, ki bo podpiral tudi to, seveda za malo višjo ceno...

refosk ::

saj to me moti, ker posnetka sploh nisem spreminjal, je pa dolg 2 uri. Ali ima kaj veze če uporabim DVD-RW ali pa DVD-RAM?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: refosk ()

Nevihta ::

Evi citiram gregyja iz druzga posta:

Imam dvd/hdd snemalnik LG Rh-188s, kupljen v Big Bangu za 230€ in sem kar se snemanja tiče z njim zadovoljen. Sploh sedaj ko sem naložil neuradni firmware, ki omogoča tudi hitro kopiranje editiranih posnetkov na dvd (prej si moral če si npr. rezal iz filmov na hdd-ju ven reklame, snemati na dvd toliko časa kot film traja, zdaj pa je omogočena funkcija FAST copy, ki ti presname film na dvd v od 5-10ih minutah). Če ima kdo ta rekorder (prav tako je isti firmware za rh-177, rh-199 in rh-200), naj pobere nadgradnjo na http://gurus.atw.hu/.
Drugače pa sem bil primoran zraven rekorderja kupit še Philips dvp-5160 dvd predvajalnik (res odlična neuradna podpora), ker ima rekorder za moje pojme premajhne podnapise pri predvajanju divx filmov. Mogoče bodo kmalu hekerji ki predelujejo firmware to odpravili, potem se Philipsa lahko znebim.

Post:DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C

Mislim da to zna rešiti problem ,sam bom probal danes.
LP
Nevihta

refosk ::

To bi bila prava stvar samo jaz imam model 277H in se mi zdi riskantno nalagati firmware , ki ni za ta model.

amaze646 ::

Zanimam se za nakup omenjenega playerja. Zanima me ali se pojavljajo kaksni problemi pri prenosu filmov iz Prenosnika na player? Je tak prenos mozen? Direktno predvajanje iz prenosnega diska pa sem zasledil ze nekje, da je prakticno nemogoce oz. neuporabno.

DJ Beat ::

Obujam zapraseno temo.. dobil sem tale dvd snemalnik, pa me zanima, ali je sploh mozno snemanje DIREKTNO na dvd ali samo na disk in potem na dvd z dubbingom? Ker karkoli zelim posneti, mi preklopi na HDD in snema nanj... :\

Robert ::

DJ Beat je izjavil:

Obujam zapraseno temo.. dobil sem tale dvd snemalnik, pa me zanima, ali je sploh mozno snemanje DIREKTNO na dvd ali samo na disk in potem na dvd z dubbingom? Ker karkoli zelim posneti, mi preklopi na HDD in snema nanj... :\


Če še ni prepozno si oglej ta link: https://slo-tech.com/forum/t147221/349 (spodaj). Sicer pa imam sam LG RH188HS. Vse kar narediš je da predhodno določiš na daljincu ali enoti DVD oziroma če želiš snemati na HDD določiš HDD.

DJ Beat ::

Hvala za nasvet.. sem si vzel takrat eno popoldne in googlal do onemoglosti :)
To, kar si ti predlagal ni delovalo.. Sem potem v servisnem meniju spremenil dolocene kode in sedaj dela. Pomoje se vec, kot tovarnisko. :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
36862220 (14710) Buffy
»

Set - box in programirano snemanje

Oddelek: Kaj kupiti
191153 (943) k4vz0024
»

DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
9522646 (9861) Yossarian
»

Kateri DVD HDD zapisovalnik/predvajalnik s podporo Divx?

Oddelek: Zvok in slika
212915 (2291) Calligula
»

Lg hdd/dvd recorder rh 7900

Oddelek: Zvok in slika
61688 (1603) plamen

Več podobnih tem