Forum » Strojna oprema » graficna kartica
graficna kartica
adis_adis ::
lp vsem
imam ta problem da se mi na monitorju izpise "no input signal" to pomen da je graficna sla? ali se motim?
imam ta problem da se mi na monitorju izpise "no input signal" to pomen da je graficna sla? ali se motim?
BoBr ::
Pisati bi moral med teme Pomoč...
Lahko je marsikaj, grafika fuč ali zlezla ven z vodila, kabel od monitorja ali monitor fuč, pini na kablu zviti...
Lahko je marsikaj, grafika fuč ali zlezla ven z vodila, kabel od monitorja ali monitor fuč, pini na kablu zviti...
Also known as "Intel-aš".
bluefish ::
če imaš na njej dva izhoda za monitor, monitor priklopi na drugega. Možno je tudi, da imaš slab kabel oz. slab kontakt. Lahko pa je seveda šel tudi vhod na monitorju.
rdecaluc ::
Če maš vgrajeno še eno grafično na plati, poglej da je naštimano na initial display first : PCI
Est modus in rebus. ,typos
hvala za popravek glede teme
am...pc je od enga kolega in mi je prinesel da jaz sprobam
sicer je njemu že pred to težavo nekaj metalo ven iz igrc in pc resetiralo samo od sebe...in pol mu je pokazalo "no signal input", potem sem jaz sprobal na svojem monitorju in isto pokaže tako kot je njemu, notr sem pregledal vse če je ok, in mi zgleda da je, ker nikjer ne opazim da bi bilo kaj izklopljeno
am...pc je od enga kolega in mi je prinesel da jaz sprobam
sicer je njemu že pred to težavo nekaj metalo ven iz igrc in pc resetiralo samo od sebe...in pol mu je pokazalo "no signal input", potem sem jaz sprobal na svojem monitorju in isto pokaže tako kot je njemu, notr sem pregledal vse če je ok, in mi zgleda da je, ker nikjer ne opazim da bi bilo kaj izklopljeno
BoBr ::
In če bi to že prej napisal bi bil svet lepši
Probaj s svojo grafično če bo delalo.
Probaj s svojo grafično če bo delalo.
Also known as "Intel-aš".
vidu sm da ma 2 izhoda, en za monitor navadn en pa za lcd....kaj če je fuč samo vhod za navaden monitor
bluefish ::
je možno, poskusi še z drugim izhodom (predvidevam, da je DVI). Seveda pa boš potreboval ustrezen kabel ali pa pretvornik.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
aha, ok, me pa še zanima, kaj če še to nebi delovalo, da bi bil še ta dvi-lcd fuč na grafi potem je edina opcija menjava druge graficne?
5er--> ::
ČE je grafična fuč, je edina rešitev nabava nove, ja...
Upoštevaj pa tisto kar so ti napisali že v 1. odgovoru.
Upoštevaj pa tisto kar so ti napisali že v 1. odgovoru.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585447 (24776) | Dominator |
» | pomoč pri povezavi monitorja z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 3558 (3170) | Vice |
» | Tv/RačunalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1797 (1645) | David6 |
» | int. ATI radeon HD 4200 GPU noče dat digitalnega izhodaOddelek: Pomoč in nasveti | 1381 (1151) | ferdo |
» | Črte - nepravilnosti čez ekran [Nedelovanje grafične?]Oddelek: Strojna oprema | 1993 (1747) | wooted |