» »

Windows explorer se hoce zapreti ko naredim tole

Windows explorer se hoce zapreti ko naredim tole

marko1000 ::

Kadar odprem kako mapo kiima nekaj filmov not, se mi kako minuto nprikaze okno v katerem pise da je windows explorer naletel na tezavo in se mora zapreti. To naredi samo pri filmih na in v vsakem oknu. Ampak ne vedno. Vecinoma to naredi ko dam cd notri ki ima veliko filmov gor in se mi windpws explorer hoce zapreti. Pri filmih velikokrat to hoce narediti. A manka kaki kodek ali kaj?

Jakka ::

Najverjetneje je problem s predogledom filmov v oknu mape. Namreč explorer v levem delu okna mape omogoča predvajanje označenega filma v mapi. Da ni treba odpirat s programom, da vidiš vsebino. Se pa kdaj zgodi, da se zadeva pokvari, in takrat postane zelo nadležna.:)

Sam se nisem preveč ukvarjal s tem, kako bi popravil zadevo, raje sem ta predogled izklopil. Najhitreje pa še neuporaben se mi zdi. To pa storiš tako, da v nadzorni plošči izbereš "Folder options" in pod "General", "View", izbereš "Use windows classic folders". Klikni še na drugi zavihek "View" in na gumb "Apply to all folders", da bodo nastavitve veljale za vse mape.

Maximus ::

kodeki ti sesuvajo zadevo zaradi predogleda.

jan01 ::

Preprosta rešitev:
start->run-> regsvr32 /u shmedia.dll

marko1000 ::

Kot je nekdo prej omenil VLC media player, jaz ga imam in ne vem ce lahko podnapise notri vstavljam. Ali se jih da notri ustaviti ali ne? Ce se da, kako?

Maximus ::

V vlc lahko vstavljaš podnapise. Klikni na: Datoteka -> Odpri datoteko.

marko1000 ::

Meni noce prikazati podnapisov na vlc playeru, dam odpri datoteko in tam kjer pise izbor podnapisov odklukam in pod tem napisov kjer lahko vstavis se nekaj, pa vstavim podnapise in mi jih noce prikazati

jan01 ::

Raje uporabljaj media player classic(veliko boljši/lepši podnapisi). Samo v options moraš pri output dat na wmr7 oz wmr9 renderless...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21158504 (13652) BaRtMaN
»

Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21729760 (16267) KontraCepec
»

HD codec (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11117004 (9889) GrimReaper
»

noce filma odpret..

Oddelek: Pomoč in nasveti
51225 (1133) blackbfm
»

Problem z podnapisi! Vlc player ali win media player!

Oddelek: Zvok in slika
74710 (2062) hamurabi

Več podobnih tem