Forum » Igre » Problem z igro IL-2 Sturmovik
Problem z igro IL-2 Sturmovik
_=Wingman=_ ::
Torej pred 2 letoma sem si kupil računalnik. Zahotelo se mi je, da bi na njega inštaliral IL-2 Sturmovik letalsko simulacijo a, ker nisem imel joysticka sem se je naveličal. Sedaj, ko imam joystick inštaliran in vse lepo laufa igra več ne dela. Problem je pa v tem:
Igra se normalno inštalira (igra je letnika 2002). Lepo vse poštimam grafične nastavitve in kliknem ok ter start.. Tukaj nastopi problem. Ko se igra zažene do uvodne slike se igra enostavno ugasne brez kakršnegakoli opozorila ali errorja. Igra teče na directx 8.0 zato sem ga inštaliral a vseeno ni delovalo, tudi nekaj patchov sem downloadal a je stvar povsem enaka, pravtako openGL nič ne pomaga. Potrebno je še omeniti, da nikjer pri nastavitvah ne moreš odkljukati, da je zvočna podpora pravtako grafična za xpje, patcha pa za tak mod ne najdem. (isto se mi dogaja z igro Project I.G.I)IGRA JE ORIGINALNA IN JE ŽE BILA ZAGNANA NA TEM RAČUNALNIKU! vsaj zdi se mi Hvala za kakršnokoli pomoč
P.S.: grafična je nvidia 6600gt 128mb pci-e
amd 63 3400+
512mb rama
Igra se normalno inštalira (igra je letnika 2002). Lepo vse poštimam grafične nastavitve in kliknem ok ter start.. Tukaj nastopi problem. Ko se igra zažene do uvodne slike se igra enostavno ugasne brez kakršnegakoli opozorila ali errorja. Igra teče na directx 8.0 zato sem ga inštaliral a vseeno ni delovalo, tudi nekaj patchov sem downloadal a je stvar povsem enaka, pravtako openGL nič ne pomaga. Potrebno je še omeniti, da nikjer pri nastavitvah ne moreš odkljukati, da je zvočna podpora pravtako grafična za xpje, patcha pa za tak mod ne najdem. (isto se mi dogaja z igro Project I.G.I)IGRA JE ORIGINALNA IN JE ŽE BILA ZAGNANA NA TEM RAČUNALNIKU! vsaj zdi se mi Hvala za kakršnokoli pomoč
P.S.: grafična je nvidia 6600gt 128mb pci-e
amd 63 3400+
512mb rama
- spremenil: _=Wingman=_ ()
nikomur se niti malo ne sanja? je možno, da bi zagon igre preprečeval kak program? v stilu nod 32 ali požarni zid?
trenutno ne, ker sem igro zopet reinštaliral.. sem pa imel ta patch včeraj a se mi ni dalo iskati mape kjer sem mel igro shranjeno. Še en podatek: igra je v nemščini (ni možnosti angleškega jezika) Naj igro vseeno posodobim s tem patchom?
ok ni več problema igro sem zapatchal z no cd in deluje...
Lp
ok ni več problema igro sem zapatchal z no cd in deluje...
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _=Wingman=_ ()
pozdrav... imam eno vprašanje: Ko igram IL-2 1946 so nekateri križci za ciljanje neporavnani in nimam pojma kam naj streljam.. kaj so default tipke za ročno premikanje križca?
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Tilen ()
DOOM_er ::
jst mam pa problem da ne znam naštimat unih čudnih križcev, ki se nahajajo v nekakšni tubi, so pa bl pr strmoglavcih
Robots will steal your job. But that's OK
jamiroq ::
za bombsight si boš pa moral prebrati dokumentacijo; iirc je lepo razloženo kako in kaj. če se prav spomnim gre na splošno nekako takole: usmeriš se proti cilju, preklopiš na bombsight, nastaviš višino in hitrost, počakaš, da se stabilizira, ko je križ na cilju spustiš bombe. ne pa pričakovat neke jake natančnosti :P.
btw, bi koga zanimalo online letenje? lahko postavim dedicated server za il2 1946 (+ ventrilo ali teamspeak server).
btw, bi koga zanimalo online letenje? lahko postavim dedicated server za il2 1946 (+ ventrilo ali teamspeak server).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IL-2 sturmovik&hyperLobbyOddelek: Igre | 1986 (790) | Moonchild |
» | IL2 - Sturmovik Forgoten Battles dedicated server (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Igre | 70807 (29416) | CrustyDOD |
» | Letalske igreOddelek: Igre | 3138 (2445) | Robert_S |
» | NEST.2004 - Dedicated game serverjiOddelek: Slo-Tech | 2378 (1869) | Z-lot |
» | joystick in game z letaliOddelek: Kaj kupiti | 2882 (2665) | pelican |