Forum » Pomoč in nasveti » ventilator od procesorja se premocno vrti, help!
ventilator od procesorja se premocno vrti, help!
deejay2 ::
A lahko nekdo pove, kaj bi lahko bilo narobe, da se mi ventilator na procesorju (ki je avtomatski, sepravi se ob vecjih obremenitvah hitreje vrti) zelo vrti pa ceprav ne delam nic v xp-jih razen brskam po internetu. Problem je tudi v tem, da mi sploh noce odpreti nobenih programov. Tudi ko hocem ugasnit racunalnik mi ga noce.
Ni mi jasno zakaj se tako obnasa. Se danes dopoldan je vse delalo normalno, potem pa sem preko ghostinga ponovno nalozil XP-je in od takrat so sami problemi...
Prosim za cimprejsnji odgovor.
Ni mi jasno zakaj se tako obnasa. Se danes dopoldan je vse delalo normalno, potem pa sem preko ghostinga ponovno nalozil XP-je in od takrat so sami problemi...
Prosim za cimprejsnji odgovor.
Golden eye ::
ventilator ima senzor (vrjetno kje bliz procesorja) in ko senzor zazna visoko temperaturo potem ventilator dela na višjih obratih in ko je hladno dela na majnših obratih. Zato je dobro če je ohišje dobro prevetreno al pa probej dat stranico dol če bo kej bolš? Pa poglej kolk maš visoke temperature procesorja in kakšen CPU maš?!
deejay2 ::
Masino imam kar odprto (zgornji del). Tako da lufta se zelo.
Sem pa ugotovu, v cem je bil problem. Pac tisti sistem v ghostingu je bil narejen ze eno leto nazaj, tako da ko sem se priklopil na net s tem sistemom, se mi je seveda vklopil windows update. Tista ikonca desno spodej se mi najprej sploh ni pokazala, zato mi ni blo jasno zakaj mi tolk ventilator brni, no cez kake 15 minut se pa pokaze, tko da sm takoj vedu v cem je biu problem. No in windows update mi je najdu kakih 75 popravkov, ki so se pojavili v tem casu . Seveda je tud instalacija le teh traaaajalaaa...
Sem pa ugotovu, v cem je bil problem. Pac tisti sistem v ghostingu je bil narejen ze eno leto nazaj, tako da ko sem se priklopil na net s tem sistemom, se mi je seveda vklopil windows update. Tista ikonca desno spodej se mi najprej sploh ni pokazala, zato mi ni blo jasno zakaj mi tolk ventilator brni, no cez kake 15 minut se pa pokaze, tko da sm takoj vedu v cem je biu problem. No in windows update mi je najdu kakih 75 popravkov, ki so se pojavili v tem casu . Seveda je tud instalacija le teh traaaajalaaa...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visoke temparature pri vodnem hlajenju?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7960 (6895) | m0LN4r |
» | Je to normalo? Problem ventilator. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13650 (12180) | imagodei |
» | >>E8x00 serija a.k.a Wolfdale<< (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Navijanje | 42341 (23883) | Dr_M |
» | Koliksna je lahko max temperatura plosce in cpuja? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9119 (6518) | Vuli |
» | AMD XP 1800 na ga-7VRXP - 65°trenutno.. ??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1615 (926) | Malecky |