Forum » Igre » oblivion problemčiči
oblivion problemčiči
detroit ::
Začel sm spilat ta špil pa mi teče vse na max čist tekoče a postem se ustavi za par sec in spet tekoče in spet ustavi ...ja no to je annoying in če se je komui kej podobnga zgodil let me know če se da zrihtat thanks
sistem: 3.0 64amd winxp 1gig rama 7600gs 256mb
sistem: 3.0 64amd winxp 1gig rama 7600gs 256mb
Skero
jan01 ::
Ja igra ti mogoče dela, če je vse bolj na low, ne pa na max, ki dela probleme še najboljšim grafičnim. Kar poglej fpsje na testu link
Mavrik ::
Izjemno bi ceno, če bi naslednjič pisal v original Oblivion temo.
Zdaj razlogi za tvoj problem so različni, skoraj gotovo pa ni kriva zmogljivost grafične. Če se ti to dogaja konstantno, obvezno preveri sistem za spywarom in programi v ozadju.
Če se ti to dogaja večinoma samo, ko si zunaj, oz kmalu po tistem ko kam prideš, pa se to dogaja zato, ker bere podatke z diska. Namreč, Oblivion se veliko bolje počuti na 2GB rama.
Zdaj razlogi za tvoj problem so različni, skoraj gotovo pa ni kriva zmogljivost grafične. Če se ti to dogaja konstantno, obvezno preveri sistem za spywarom in programi v ozadju.
Če se ti to dogaja večinoma samo, ko si zunaj, oz kmalu po tistem ko kam prideš, pa se to dogaja zato, ker bere podatke z diska. Namreč, Oblivion se veliko bolje počuti na 2GB rama.
The truth is rarely pure and never simple.
ja si predstavljam da bo bl shity uzun sm tud vn ne pridem k mi vojle zmanjka k se ustavi vsakih 5sec za 5sec:< drgač sm pa probu tud na 640*480 isti smorn...jst mislim da je kej z nedfraganim diskom sm k ni placa za defrag:D no ja thanks za info
Skero
ni pene z ramom ker ko disablam sb mi dela čist lepo. I say kurtzev sb:D pa je se en problem da mi kr poligoni čudn se izračunavajo oz mi kje po landscapu kr poligoni nek lezijo taki veliki in sploh ne vidim pol čez njih (razn ko sm pod njimi, backfacing doh;) kdor se z grafiko ukvarja bo vedu kva je to;D)
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gothic 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 43823 (23071) | Lonsarg |
» | eVGA GeForce 8800gtsOddelek: Pomoč in nasveti | 1378 (1094) | akasa |
» | Februarja že GeForce 9? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8519 (8515) | Senitel |
» | UNREAL 2 The Awakening (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8922 (5837) | vander |
» | Hude težave pri ADSL-u in FTPjihOddelek: Omrežja in internet | 1461 (1078) | koyotee |