» »

Gothic 3

Gothic 3

T-h-o-r ::

jaz mam omega driverje :D sem mel en čas 6.7 catalyst pa so mi ene igre slabše delale kot sedaj z omega

zbogi ::

men quick loada par sekund, sicer je že to preveč, samo daleč od kake minut ali kej podobnega
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

CyberAD ::

Nevem zakaj se tok neki greste zrad tega rama/štekanja in oh in sploh...
Zadeva deluje na HIGHEND mašinah lepo normalno (to pomeni 2GB rama + močan procesov + močna grafična)


ma ja in seveda imamo vsi denar, da si vsake pol leta kupimo najnovejšo grafo in cpu:\

karafeka ::

Za take pa je gothic1 in 2 (čeprav men že gothic2-notr malo šteka, ko sem v Korintu :D )

Vlady ::

Ja me vem, če moj komp ni dovolj high-end za gothic 3, kateri pa je pol???
Mislm v komp sem dal 250k in zdej dobim diapozitive.

No sicer sem mal porpavu tole štekanje z popravkom velikoti cache-a v datoteki system.ini, ampak recimo v mestih se sploh ne da igrat, pa v myrtani. Za tole štekanje more pridet kak patch ven, ker če ne je špil unplayable in lohk čakam samo pet let in potem špilam?
"Lotereya - naibolee točnyj sposob učeta količestva optimistov"

Vesoljc ::

> ma ja in seveda imamo vsi denar, da si vsake pol leta kupimo najnovejšo grafo in cpu
ja in kdo te sili v to? :\


ce disk melje pomeni to samo eno stvar (pod pogojem da imas dolvolj sistemskega rama): da trenutno v pomnilniku NI tistega kar engine potrebuje. zdej kolker opazam se nakatere stvari nalagajo sproti (od tu razni artefakti, manjkajoce teksture ipd..), nekatere pa pac morajo bit. in ce jih ni, spil stekne za tolk cajta, dokler tega ni v memu. vecji cache pomeni, da bo vec stvari lahko NAENKRAT notri.

pa recimo teksture kurijo x4 memorije vec (vsaj), ko visas kakovost...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Vesoljc ::

> men quick loada par sekund, sicer je že to preveč, samo daleč od kake minut ali kej podobnega

mas pa hud dvd :p
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

muzičar ::

Torej igram ga že 2 uri brez prestanka (noja odprl sem pivo a prvič pozabil piti). Moj sistem je bil že napisan tu (za tiste ki imate slab spomin P4 2.8HT, 1GB DDR400 in 6600GT) in moram rečt da je to prvi gothic kjer mi ni treba imeti vse na low -> zdaj imam na 1024x768, SM3.0, low det distance je na high, nekaj na low, nekaj na medium in zašteka samo ko pridem nekam kjer še nisem bil ampak to mine v manj kot sekundo pač samo da je opazno.

Začetek je malo mukotrpen ampak po drugi strani so vsi začetki ponavadi mukotrpni.

Aja sem sprobal tisto trditev o tem da do nekje lvl 3 ne umreš -> umreš samo te prej 3x vrže na rit potem ti pa z rdečo napiše The End.

Sistem borbe je odličen, če gledamo na predhodnike težko verjamem da je res lahko tako dober, premik kamere prav tako -> edino kar mi žre živce je to da vsakič ko loot-am nekoga mi potem ko zaprem loot spet približa kamero in moram spet scroll-at nazaj -> pozna morda kdo rešitev?

Grafika je super, sploh tisti ki ste res preigrali Gothic veste da Gothic nikoli ni blestel v grafiki, medtem ko 3. del se je opazno popravil.

Ker se tiče buggov nisem še naletel na nobenega RESNEJŠEGA, ene dva mala res majhna sem uspel doživet ampak to je čisto normalno.

Torej all in all je super. Še GB ram-a dodam in letimo :D Ima kdo 30k za posodit :(

macgajver ::

edino kar mi žre živce je to da vsakič ko loot-am nekoga mi potem ko zaprem loot spet približa kamero in moram spet scroll-at nazaj

mene to tud mal mot res če kdo ve kako to zrihtat bi bilo super.
tenstan krompir je pa zakon

muzičar ::

Hmm končno se je zbudil jowood-ov forum (samo za registrirane) in sem malo brskal in spraševal pa še nobeden nima rešitve. Drugače pa lahko postam sem vse uporabne tweak-e za 1GB sisteme ali pa katere druge če drugje niso dostopni.

Vesoljc ::

v mestu (montera) znasa razlika med 800x600@low in 1600x1200@high med 5-10 fps (15-25), zanimivo ne :)

ce med igro na hitro odtipkas "marvin", lahko dostopas do konzole (s tildo kakopak)

aja, zato steka :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Vesoljc ()

muzičar ::

Hah stari dobri Marvin (že od Gothic 1 nam je ob boku ko v drugo oz. tretje obračamo pa se nam neda hoditi itd.). Čakaj zakaj ti praviš da šteka? Nisem dobro razumel tvojega posta.

Muks ::

Muzičar posti tweake za 1gb sisteme bi mi ful prov prišli.

)GrimReaper( ::

Jst se tud priporočam. :D

Vesoljc ::

ja zlo ocitno je da je g3 precej cpu omejen, sej vidis, vso tole mnozico bounding boxov ter fizikalnih axis-ov mora delat cpu ;)

lahko pa povem da na 800x600@low steka, ma skoraj nic, tudi ob prihodu v nova podrocja. sam klinc ka zgleda kot pobruhan plocnik... :\

na jw forumu pravijo, da nov patch pride v roku 5-6 tednov (bojda prej). upam da bo pofiksali tele buge... nekateri questi gredo fubar, pa collision zna vcasih kar precej zablodit - so me namrec ze volkovi napadali iz tal ter sten. najbolj pa upam, da bodo cimprej dodali podporo za dualcore cpu-je, ker ga trenutno ne mores spravit, da ti kurti vec kot 50%, navkljub dodatim threadom (ini konfiguracija).
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Vesoljc ::

sicer pa g3 uporablja ageia fiziko. ima kdo kartico doma? :\
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Klemzz ::

@Wad@ normar mesto je to, a ni??? jst sm tut tle ustau...napadem orke pa ne fliknejo, sam skoup padejo pol se pa poberejo pa rečejo i'll get u next time :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Klemzz ()

Wad@ ::

hm..sem zbrisal post ker sm neki gledal pa kaže da jih je pač res ene 50+ za pobit...bomo šli pa počasi..če bi naredu tko da bi usi hkrati napadli bi najbrž blo takoj=)
Pa ni fora da ustanejo..pobil sm jih dost..cela cesta jih je polna..sam pač kar novi uletavajo mimo sužnjev vn pred grad...

Muks ::

Če je kdo tuki mage nej prosm posta kje se da dobit kakšen mage robe pa mage staff!!!!

Klemzz ::

@Wad@ men pa ne fliknejo, pač poberejo se s tal in šetajo dalje :| no ja, sej pomoje bom še enkrat začeu od začetka igrat, sicr sm lvl 27 ampak kaj čmo :)

Wad@ ::

oh..lol..če pa je to intendet.., cel dan(u igri) pobijal orce kot fuknjen(aja mesto je montera mislim), pred koncom pa kar naenkrat teče mimo mene sprint ene 15 preostalih orcov pa napiše mi za se te EXP..no usaj mesto je čisto:)
PS: a je res da armor na obleki ne pomaga nič(bug)..da vem če se mi splača prišparat malo še za paladin oblekco, al pa kupim kakšne orožja...

Izi ::

napadem orke pa ne fliknejo, sam skoup padejo pol se pa poberejo pa rečejo i'll get u next time

Živali umrejo ko jih dotolčeš, NPC-ji (ljudje in Orci) pa ne.
Vsak NPC na koncu, ko mu zmanjka energije pade v nezavest in če ga pustiš bo čez nekaj časa ustal in ti grozil, da boš naslednič že videl hudiča :D
Če hočeš, da umre ga moraš ubiti >:D
Ko nezavesten leži na tleh moraš klikniti desni miškin gumb in nato hkrati še levega in tvoj heroj bo zadal smrtni udarec in še zavrtel orožje, da je kar grozno za videti in na tleh ležeči Orc bo med grgranjem izdihnil >:D

Vse to piše v knjižici, kjer so opisane vse kombinacije levega in desnega miškinega gumba z katerima lahko izvajaš cel kup različnih udarcev.

Ko hočeš neko mesto "očistiti" Orcov, ti ni treba pobiti čisto vseh. Ko pobiješ par tistih glavnih Orcov in še nekaj glavnih ljudi, ki jim pomagajo bodo ostali panično pobegnili iz mesta in mesto je osvojeno :D
Vedno je dobro pregledati okolico mesta (vasi), in se domeniti z uporniki, da ti pomagajo pri zavzetju mesta.
Pa najprej je pametno narediti vse Queste in šele nato zavzeti vas ali mesto, kjer drugače so vsi ti Questi izgubljeni.

Pri osvajanju Montere greš na mesto z južne strani, kjer so Orci, ki pazijo sužnje. Malo južno od mesta pri volčji jami sta upornika in z njima se domeniš, da boš privabil vse Orce paznike enega po enega iz mesta.
Potem greš do Orca in ga malo žališ ali pa mu rečeš da naj ti pomaga pri pobijanju enega reptila in tako gre za teboj iz mesta in na samem ga nato ubiješ in greš do naslednjega Orca. Tako si precej olajšaš zavzetje mesta :D

Wad@ ::

ja..prve 4 stražarje sm tako naredil..pol pa so mi drugi rekli da sm morilec in so uletavali po ene 5-7 komadov..in je trajalo in trajalo..

Muks ::

Hm mam še en problem a kdo doživlja mogoče da bu PC čisto zmrzne medtem ko hodi se fighta al pa teleportera??? Men se je to pred kratkim kr redno začelo dogajat in je zelo moteče moram na vsake toliko časa reseterat PC in jah to glih ni dobr ane!!! A se je komu to dogajal pa mu je uspel rešit problem naj prosim napiše!!

Klemzz ::

men se je 2× nardil k sm se teleporteru :| drgač med fajtom pa za par sekund

Izi ::

Meni je igra na začetku redno zablokirala računalnik, v različnih intervalih, in sem moral nato resetirati.

Napaka je, če uporabljaš visoke nastavitve, v ge3.ini fajlu manjka ena ničla.
Pri vrstici:
ResourceCache.u32SpeedTreeMaxMemUsage_High=100000
mora biti 1000000, če ne je v gozdovih med drevesi vsem ki so imeli visoke nastavitve redno zmrzoval računalnik.
Odkar sem dodal to manjkajočo ničlo mi računalnik še ni zmrznil.

Če pa imaš 2 GB RAMA pa je skoraj obvezno nastaviti v vrstici:
Cache.SizeImage=128000000
na 256000000 in tako namesto 128 MB cacha uporabi 256 MB cacha, kar precej zmanjša zatikanje, ki nastane pri nalaganju novih območij, ker si igra še enkrat večje območje naloži v RAM. To deluje seveda samo, če imate 2 GB RAMA ali več, drugače bo vse skupaj še veliko slabše.

Buggy ::

Pri teleportiranju se dejansko vse ustavi, vendar racunalnik ne zmrzne...traja nekako toliko casa kot bi se enkrat loadal save file (saj nekaj takega tud je teleport), nato pa se sistem spet zbudi.
Me je pa zdej ena svinja ubila ispod skale. Sem usel na skalo ona pa "v skalo" in me nasula iz same skale (seveda ji jaz nisem mogu nic)

Izi ::

Ja, pri teleportiranju in pri Quick Saveu se ustavi ampak pri meni samo za nekaj sekund.
Medtem ko celoten load iz tipko F9 traja 20 sekund, mi pri teleportiranju najprej začne animacijo čaranja, nato se za 3 sekunde vse skupaj ustavi in nato v novi vasi nadaljuje animacijo. Nič tako hudega, ko kliknem teleport lahko čez 6 sekund že hodim v novi vasi. Pri Quick Save-u pa se vse skupaj ustavi za 4 sekunde.

Tisti hrošč z oddaljevanjem pogleda pa tudi mene moti. Vsaj v gozdovih rabim največjo oddaljenost, da me kakšna žival ne preseneti, pa se pogled vedno vrne nazaj na privzeto nastavitev, če karkoli pogledaš.

Pa lahko bi dodali Ultra visoke nastavitve, ker so visoke nastavitve še vedno zelo nizko nastavljene in igra sploh še ne pokaže vse svoje grafične lepote in je treba vse ročno povečevati v INI datoteki, da potem ni v daljavi vse megleno in zablurano.
Mi je pa INI datoteka zelo všeč, ker je pregledna in vsebuje celo komentarje kaj kakšna stvar naredi.
Je pa treba paziti, da kakšno napačno stvar ne premakneš in potem igra šteka in blokira.
Če večino nastavitev povečaš za dva do trikratno vrednost potem igra postane resnično lepa in Oblivion nima za burek proti taki lepoti :D
Pa tudi precej bolj varno (vsaj za Maga kot sem jaz) je, če opaziš divje zveri že na kilometre daleč in lahko že iz sosednjega hriba narediš načrt po kateri poti jih boš pobil, da te ne napadejo po tri ali več naenkrat, ker ne morem dovolj hitro metati mojih ognjenih krogel, da bi pobil več kot dve ali tri zveri naenkrat. Še posebno, ker moram po štirih pobitih zvereh popiti mana napitek, kar pa traja kar precej dragocenih sekund :D

VidKo ::

Mah, marsikaj bi požrl, ampak nalagalni časi so pa res unterhund
http://www.commit.si
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje

cole-22 ::

PS: a je res da armor na obleki ne pomaga nič(bug)..da vem če se mi splača prišparat malo še za paladin oblekco, al pa kupim kakšne orožja...


Ja kako je zdej stem?
Sem kupil oklep za 30k in se mi zdi da ni nobene razlike od prejšnega...

Klemzz ::

to sm tut jst upazu glede armorja, mam od reblou armor za 30k pa je isto k prej k sm meu obično oblekco :)

Muks ::

Ja pri ge3.ini sm zamenjal ta memory cache na 100000 samo mi še zmeraj šteka dal sem tudi nove ati driverje sam še zmeraj opažam da dlje ko igram igra začne bolj in bolj mleti in dela bolj in bolj počasneje nakar zašteka. neki bi blo treba še narest sam kurac k ne vem kaj!

Klemzz ::

jah jst vem kaj je treba narest, to kr bom jst, kupt grem 2GB rama začetk naslednga mesca :\ no pa da nou gdo mislu da sam zarad gothic-a, je pa pospešu proces nakupa :)

Buggy ::

@Ksim: Ce imas malo RAM-a (1GB) potem ti cez cas zacne stvar swap-ati in ce imas premajhen page file, ti ga se resiza kar seveda ne vpliva ugodno na "zatikanje" v G3. Poglej kako velik imas page file in ce se nimas si ga nastavi na fiksed size (recimo 2Gb).

R3c0!L ::

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kratek vodič: KAKO SPREMENITI Gothic3 v MULTI-LANGUAGE?
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||


Evo. Vem sicer da sem malo pozen, ampak bolje pozno kot nikoli.

Za vse tiste ki neveste kako in kaj z jeziki bi rad dodal nekaj kar vam bi znalo pomagati. Če ima kdo namen nabaviti nemško verzijo - izvolite, kar brez strahu - edino kar potrebujete potem je Speech_English.pak in kratko obrazložitev:

Najprej naj vam kolega pošlje zgoraj omenjeni Speech_English.pak, ki ga dodate v poddirektorij "Data" (Tam se nahaja tudi Speech_German.pak).
Primer: C:\Games\Gothic3\Data

Po tem ostane še urejanje 2h ini datotek ki ju najdete v poddirektoriju "Ini" :
Primer: C:\Games\Gothic3\Ini

Upam da ni treba omeniti da se stvar odpre z notepadom oz. textovnim urejevalnikom ?

--=/// ge3.ini///=--

Tu najprej poiščite del [Languages] pod katerim bi morali imeti nekaj takega:

Voice.SupportedCount=1
Voice.Entry_0=German

Subtitle.SupportedCount=1
Subtitle.Entry_0=German

Najprej spremenite vrednosti v vsticah z SupportedCount iz 1 na 2. To bo poskrbelo da nam bo gothic v meniju dal na izbiro med dvema jezikoma. Seveda pa imamo na listi omenjen le en jezik (nemški) tako da bo potrebno dodati še vrstici:

Voice.Entry_1=English
Subtitle.Entry_1=English

Končni izgled naj bi bil nekako takole:

[Languages]
Voice.SupportedCount=2
Voice.Entry_1=English
Voice.Entry_0=German

Subtitle.SupportedCount=2
Subtitle.Entry_1=English
Subtitle.Entry_0=German


Seveda je spodaj še Text=German in Audio=English kar pa lahko zaenkrat pustite, ker se da njuni vrednosti (vašem tipkanju v zahvalo) sedaj spremeniti v sami igri.

Datoteko shranite in zaprite.

--=/// mountlist.ini///=--

Tukaj poiščite vrstice ki igri povedo katere jezikovne datoteke naložiti.

Izgledale naj bi nekako takole:

Data/Speech_German=Data/Speech_German
;Data/Speech_French=Data/Speech_French
;Data/Speech_English=Data/Speech_English

Kot opazite je pred vrsticama z angleškim in francoskim jezikom trenutno podpičje, kar pomeni da jih igra ob branju smatra kot komentar (bol ali manj ignorira).

Ker bi radi da se naloži tudi angleška datoteka podpičje pred njeno vrstico odstranimo. Za tiste nepismene:

Izgledati mora takole:
Data/Speech_German=Data/Speech_German
;Data/Speech_French=Data/Speech_French
Data/Speech_English=Data/Speech_English



Tako. Sedaj boste v Igri pod Options/Audio (nevem kako je po nemško, se boste že potrudili pa našli) ugledali še dva drsnika ki jih prej ni bilo: Enega za Govor, drugega za podnapise. Potegnite v drugo skrajnost in veselo igranje. To je to.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stvari, ki jih je pametno vedeti:

1. Poleg Ini datotek v "Gothic\Ini" direktoriji obstaja še ena, uporabniška ki jo najdemo pod "Moji Dokumenti\Gothic3" - imenuje se "UserOptions.ini", notri pa so vse naše osebne nastavitve, ki se naložijo PREKO nastavitev v npr.: "ge3.ini". Seveda se da stvar izklopiti tako da v ge3.ini vrstico "IgnoreUserOptions=false" spremenite na "true".

2.Za vse ki se pritožujete da morate po zaprtem dialogu kamero na novo oddaljiti - poskusite povečati vrednost v vrstici "Camera.ZNear=25.0" (datoteka ge3.ini) - sam sicer nisem poskusil a mislim da je to to. Povečajte na "30.0" in povejte kakšni so rezultati.

3.(namenjeno imetnikom starejših monitorjev) Če se gothic SLUČAJNO obesi z enim čudnim memory 0x00000000 errorjem je ena od možnosti da nimate pravilno nastavljene frekvence monitorja!! Ker je gothic pač malo lesen kar se autodetecta tiče, bo to treba storiti ročno kar pomeni spreminjanje vrednosti "RefreshRate=75" v "ge3.ini" oz verjetno kar "Resolution.RefreshRate=75" v "UserOptions.ini" (glej 1. točko). Prepričajte se da frekvenco katero ste nastavili vaš monitor podpira. Se opravičujem ampak tole pač napišem ker nočem da si folk glavo razbija z nepotrebnim tak, kot sm si js.

4.Če vas motijo intro filmčki (pojedo tudi nekaj nalagalnega časa) lahko njihovo nalaganje odstranite preprosto tako da jih preimenujete (ali pobrišete) tako da jih špil ne bo našel. Najdete jih v poddirektoriju "\Data\Video". Imenujejo se "G3_Logo_01.bik", "G3_Logo_02.bik"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vse napisano (razen 4 točke) sem sam poštudiral. Hvala, nič ploskat.;) Upam da sem bil vsaj malo v pomoč, pa da me ne bote poflejmal. Upoštevajte da sem se Xtra zato prjavu na SloTech da sem vam lahk tole vam spisal. :P

Prijetno igranje.

Lp, R3c0!L

|||||||||||
END OF FILE
|||||||||||

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: R3c0!L ()

Izi ::

Pogledal na uradnem forumu in zgleda, da armor res ne deluje :O
To je pa kar resen bug. Še posebno, če si bojevnik.

Muks ::

Ja opazu sm da večkrat ko saveam bolj šteka in pride do večje možnosti da pc zmrzne.

Kje pa pogledam page file???

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Muks ()

R3c0!L ::

page file najdeš takole:

Start/Control Panel/System/Advanced
Klikneš na "Settings" pod "Performence"
Greš na zavihek "Advanced" in klikneš spodaj na "Change" pod "Virtual Memory"

Za hitrejše delovanje sistema je priproročeno da Windowsi niso inštalirani na istem disku (tudi če niso na isti particiji rahlo pomaga) kot imaš paging file. Tud pri Gothicu naj bi pomagalo (kljub temu da ne vidim pretirane razlike, ampak jaz imam le povprečen comp).

Wad@ ::

Bah..če armor ne pomaga pa je res ..bug. A kdo ve če mogoče le na določenih oblekah al povsod? Sicer bom saval pa kupu paladin obleko da se bom prepričal.

zbogi ::

mene samo žalosti to, da taki špili vedno pridejo ven polni bugov in v veliki večini ti taki bugi pokvarijo cel špil, sej najbolj pametno bi blo čakat par mesecev.
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

Vesoljc ::

> mene samo žalosti to, da taki špili vedno pridejo ven polni bugov

tuki je v najvecji meri kriv zaloznik, saj ni poskrbel za pravilen in korenit testing. ce pa ze so, so pac hoteli spraviti igro ven po biznis planu in ne "po pameti", razvijalci pa pac se niso imeli dovolj casa da popravijo vse... jowood pac

ce bi se le vsi drzali mota "when it's done"
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Muks ::

Ok naštimu sm da mam tale virtual memory od 3000-4500. Windowse mam pa itak na samosvojem disku

muzičar ::

Jah recoil-ova ideja je bila preštudirana že tri dni nazaj in žal ni rešitev.

Jao zdaj še Jowood-ov forum spet ne dela. Tazaložba je poslala že preveč odličnih naslovov v sam grob. Bogi PB.

Drugače pa za tiste ki si lastite samo GB ram-a se je izkazalo da zelo zelo pripomoreta dve stvari ->
1. zmanjšati sound cache:
Cache.SizeSound=40000000 (prej 80000000)
2. povečati mesh:
Cache.SizeMesh=100000000 (se ne spomnem koliko je privzeto, sicer uradno se poveča do 90000000 ampak mislim da je tole najboljša cifra, lahko pa probate seveda po mili volji)

Kar se tiče armor-ja je očitno prekleto res ker že povsod razglabljajo o tem.

Hja no nov patch pride v manj kot 5-6 tednov tako da jaz bom do takrat počakal in si ne bom belil glave s temi bug-i.

Aja odkril sem še en bug, ki lahko pride kar prav -> žal nimam časa da bi ga dodobra sprobal ampak ko sem bil v tisti jami (zraven Ardea, prvi rebel kamp kjer začneš) čisto spodaj in sem jedel kako rastlino sem kliknil nanjo in nato takoj ko sem pojedel (ko se je številka v levem polju povečala) stisnil "c" in nato spet "tab" (oz. karkoli imate za inventory, "c" je pa characterictics) je bila rastlina še vedno tam (to deluje nekje 5x potem pa res zgine). Če nimaš denarja lahko tako na lahek način pridobiš malo skill-a zastonj.

zbogi ::

ej pebi, Bloodlust spell je prov smeh, vsi orki v Monteri so se med sabo pobil, haha
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

T-h-o-r ::

dobra finta je bla tam na začetku ko sem igral, ko morš it dol po cesti do enga frenda starega, ko sem ga premlatil, pa mu pobral vse kar je imel, ko se je pa zbudil, pa se je obnašal tako, kot da se nič ne bi zgodilo :D

Izi ::

Ko sem malo bolj raziskal zadevo, se je izkazalo, da armor deluje ampak zelo slabo.

Po raznoraznih testiranjih so prišli do zaključka, da 10 točk armorja pomeni, da ti sovražnikov udarec vzame 1 točko manj življenja :O
Torej z "tahudim" armorjem z 100 zaščite ti en udarec sovražnika namesto 50 točk življenja vzame samo 40 točk.
Pri živalih, ki te ugriznejo 2-krat na sekundo, ti ta borna zaščita torej ne pomaga praktično nič.

Ali je to tako mišljeno ali je prišlo do napake v programiranju pa ne vem. Ljudje upajo, da bo to popravljeno z naslednjim popravkom, prav tako kot prehitro napadanje živali.

Pomoje je tako slaba zaščita napaka. Verjetno so spet pozabili dodati eno ničlo :D
Ker za tako slabo zaščito armorji ne bi bili tako dragi kot so sedaj.

BC3 ::

ROTFLMAO :P

-:| athlon x2 5000->phenom fx-5000@3G, vapor-x 4890, aeneon xtune |:-

muzičar ::

Končno. Gothic v svoji pravi obliki. Upam da bo zdej Jowood zapru svojo goflo in pustu PB normalno popucat to sran*e k ga je Jowood naredu.

R3c0!L ::

Nekaj kar sem našel na Jo-Woodovem forumu in mi je pomagalo dvigniti FPSje na skoraj konstantnih 45. Baje je namenjeno samo mašinam ki ne dosegajo minimalnih zahtev. Sicer pa - prebirajte njihov forum. Vedno se najde kaj zanimivega.

- GothicPerformenceTweak
- JoWood Forum Link

[Moj mlinček: AMD 3000+, 786 DDR, Gf-6600GT]

Lp.

Muks ::

File gothic performance tweak je bl za en kurac mi je eno napako ven metal potem sem dal pa ta stari ge3.ini in je deloval kot je treba. Sej ne rečem drugim lahko dela meni pač ne!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Muks ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Risen 3: Titan Lords (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11119517 (11700) opeter
»

Risen II: Dark Waters (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
9417234 (12506) kratos
»

Arcania: Gothic 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
25837352 (30244) Izi
»

Glasovanje za naj naj

Oddelek: Igre
111741 (1417) mihakrt1
»

Lag pri filmčkih v špilih

Oddelek: Igre
102247 (2109) Matev

Več podobnih tem