Forum » Programska oprema » eDonkey
eDonkey
Wolverine ::
Zanima me: kaj lahko brises temp file ali ne? Zvleku sem en 700 Mb velik file pa mi je kar zginil, sploh ga ni gor na disku. A je fora v tem, ker sem sredi prenosa spremenil kam mi ga naj shrani?
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)
Wolverine ::
Vse je bilo ok, brez blue screena.Zanima me ali lahko v direktoriju edonkey/temp te file brisem, ker zasegajo ze kar nekaj Gb??
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)
Tiger ::
eDonkey vedno uporablja 2 direktorija - temp in incoming. Ko se file prenaša vedno naredi file polne velikost v temp direktoriju. Če pa ti pred dokončanjem (Completing) spremeniš incoming direktorij, ti edonkey potem file skopira tja.
Ales ::
Če po končanju prenosa temp še vedno vsebuje datoteke, ti si pa stvar že dobil v incoming in premaknil kam drugam, potem datoteko v tempu mirno zbriši. Med prenosom pa seveda ne!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 425905 (9189) | Freakylion |
» | Router pod linux-om (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6232 (4888) | pro549 |
» | v Edonkeyu ni vec dowloadov!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1076 (736) | bodom |
» | eDonkey in TEMP datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 1153 (934) | Sumo |
» | Optimalne nastavitve za eDonkey (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5053 (3579) | Mr.B |