Forum » Pomoč in nasveti » eDonkey in TEMP datoteke
eDonkey in TEMP datoteke
_Tejc_ ::
Rabim pomoc. Ali je mozno kako rocno popraviti to
*.PART koncnico pri datoteki, namrec eDonkey mi ni hotel urediti datoteke in jo je pustu kar v temp direktoriju. Lahko gledam film z dolocenem programu, vendar pri Real ONE mi noce predvajati te .PART koncnice. Je pa film v AVI formatu, vendar ne znan popraviti te koncnice... PLS HELP
*.PART koncnico pri datoteki, namrec eDonkey mi ni hotel urediti datoteke in jo je pustu kar v temp direktoriju. Lahko gledam film z dolocenem programu, vendar pri Real ONE mi noce predvajati te .PART koncnice. Je pa film v AVI formatu, vendar ne znan popraviti te koncnice... PLS HELP
Paramedic ::
Če je film res dokončan, pol lahko kar preimenuješ iz .part v .avi, pa bi noglo delat. Lahko pa kr zaženeš svoj predvajalnik filmov, daš naj prikaže vse datoteke vseh tipov in odpreš ta .part file.
Če pa ne dela, pa naj drugi pomagajo, se mi ne ljubi podrobno .
Če pa ne dela, pa naj drugi pomagajo, se mi ne ljubi podrobno .
End transmission.
R@C@ ::
pejd v dos.. (ali dos prompt če maš XP-je), nato pojdi v direktorij kjer imaš ta .Part file...nato napiši:
Rename *******.part *******.avi (zvezdice so ime file-a)
Voula!
Rename *******.part *******.avi (zvezdice so ime file-a)
Voula!
Matek ::
Ker drgac ne mores... windows si vseeno zapomni koncnico fila, ni tko easy kot zgleda
Ne me basat
Iz .part spremeni končnico v .avi, prikazovanje končnic se vklop v Tools->Folder Options->zbriš klukico pri Hide extensions for known filetypes
Windows si pa čisto nič ne zapomni, če ti spremeniš končnico.
Ne me basat
Iz .part spremeni končnico v .avi, prikazovanje končnic se vklop v Tools->Folder Options->zbriš klukico pri Hide extensions for known filetypes
Windows si pa čisto nič ne zapomni, če ti spremeniš končnico.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
BlackHole ::
Če je kdo nasedo, si to ti, ker si šel v DOS to delat. Nas pa bi bolj zanimal odgovor Dj Race, ki je dal to idejo (razen če si sam sebi odgovarjal).
bodom ::
_tejc_: jao jao
ti si nasedu, zdej pa bi se rad vn iz tega izkopal. nop, hehe
verjetno si mel nastimano "hide extensions all known file types"...in sou kr tko preimenovat, pol si pa dve koncnici dobil
LP
ti si nasedu, zdej pa bi se rad vn iz tega izkopal. nop, hehe
verjetno si mel nastimano "hide extensions all known file types"...in sou kr tko preimenovat, pol si pa dve koncnici dobil
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internetni prevarantje našli še en način zavajanja uporabnikovOddelek: Novice / Varnost | 7064 (5228) | MrStein |
» | [java] prevajanje, classpathOddelek: Programiranje | 1911 (1753) | sanšajn |
⊘ | Predvajanje Xvid-MINTOddelek: Zvok in slika | 2056 (1975) | CaqKa |
» | Spreminjanje končnice?Oddelek: Operacijski sistemi | 1141 (1009) | leonius |
» | Edonkey2000 POMOČ ker znoritis dobivam!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1121 (855) | zile |