Forum » Operacijski sistemi » Vista validate ?
Vista validate ?
tomaz- ::
glihkar mal brskam po microsoft.si strani in berem nekej od viste, pa gledam, kolk je že popravkov, pa za hec kliknem na en popravek, ki odpravlja združljivostne probleme v visti. Pa sej to niti nima veze, v glavnem, to ni kritični popravek, kot tam piše. Kliknem in me vrže na stran, kjer piše, da je seveda trebas met genuine software, blablabla in da je seveda Validation requred. Ok, za hec kliknem... Validation succesful !!!!!??????
in potem seveda download..
Zakaj to pišem?? Ker imam na tem kompu naložene win 98 !!??
in potem seveda download..
Zakaj to pišem?? Ker imam na tem kompu naložene win 98 !!??
evo, pravkar sem za hec poklikal vse, kar sem našel na prenosih v zvezi z visto, se pravi vse nekritične popravke..
Za čisto vse sem dobil odgovor: pristna programska oprema !
Svašta...
Za čisto vse sem dobil odgovor: pristna programska oprema !
Svašta...
Tr0n ::
Mogoce napise "valid successfull" ker win98 ze dolgo ni vec podprt iz strani MSja in se tudi ne prodaja vec. :)
in kaj ima to veze ?? to pomeni, da lahko vsako posodobitev, ki jo rabim za visto, pač snamem z enga kompa, ki ima win98. In, ja, vsakič mi je napisalo, da sem pristni uporabnik... in z lahkoto zdownloadal. Sem zdele povedal kolegu, k ima visto s travnika ( jeb*ga..) , je tud on poskusil downloadat z winsi 98, mu je isto ratalo in je prenesel update na drug komp z visto, instaliralo bp....
Prav hecno :)
Prav hecno :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Največji Microsoftov polom Bob star 15 let (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12458 (9300) | krneki0001 |
» | Neutrudni Windows XP (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 32046 (17780) | oldguy |
» | Beta SP2 za Visto naslednji teden (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13772 (9250) | Tr0n |
» | XP-jem dodatnih šest mesecev (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 21661 (13839) | knesz |
» | Naslednik Viste ima novo kodno ime (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8932 (5906) | darkolord |