Forum » Operacijski sistemi » WinXP SP2 - PAE (Physical Address Extension) ?? = problem
WinXP SP2 - PAE (Physical Address Extension) ?? = problem
danielka84 ::
Ponovno sem nalozil Windowse, instaliral update,zacnem uporabljat masino in opazim da mi vse skupaj nekaj steka/melje po disku oz nasploh sistem je pocasen. Potem se odpravim raziskat zadevo zakaj temu tako, ker sem vedno instaliral po enakem postopku iz istega cdja in tega ni bilo. No pol dam my computer properties, pa mi tam kjer pise PentiumM 1.37, 1GB ram... pa imam spodaj zraven napisano Physical Address Extension. Pomoje mora bit nekaj na tem, ker tega mi nikol ni pisalo tam zraven.
Pa me zanima kako naj to izklopim, ce je sploh mogoce?
hvala za odgovore!
Pa me zanima kako naj to izklopim, ce je sploh mogoce?
hvala za odgovore!
danielka84 ::
Ok, si bom kar sam odgovril, ce se ima kdo podobne tezave je resitev tukaj: http://www.jsifaq.com/SF/Tips/Tip.aspx?id=9423
nonenone ::
ta napis imam tudi jaz in vsi ostali verjetno - samo pri meni piše v slovenščini - Pripona fizičnega naslova - ti imaš pa angleško napisano, to ne pomeni nič za delovanje mašine, tko mora biti, išči napako kje drugje, lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Java]Kopiranje tabelOddelek: Programiranje | 2122 (2004) | Steinkauz |
» | [C++]Instanca razredaOddelek: Programiranje | 1563 (1454) | Senitel |
» | Excel vprašanje...printanje n-krat...vsakič se avtomatsko poveča ena številkaOddelek: Programska oprema | 1266 (1149) | Tutankhamun |
» | [ Flash ] OnMouseOver -> Tekst po zeljiOddelek: Izdelava spletišč | 1316 (1183) | njok |
» | disk?Oddelek: Kaj kupiti | 1308 (1056) | maticm |