Forum » Kaj kupiti » brezžični prenos audio video signala
brezžični prenos audio video signala
slemo ::
Zanima me nekaj okrog brezžičnega prenosa.
Kupil sem napravo Trust 120V 13814.
http://www.trust.com/13814
V hiši imam naslednjo situacijo in sicer.
V spodnjem nadstropju imam TV adsl modem priključen na scart preko razdelilca v televizijo.
Na transmiterju (oddajniku) zadaj je priključek AV in pa IR eye, na eni strani sem povezal kabel iz AV na brezžičnem oddajnku v scart razdelilec.
Potem sem reciever (sprejemnik) priključil v zgornjem nadstropju kjer bi rad gledal na televiziji te kanale ki jih dobim na spodnjem TV-ju.
Tu sem priključil sprejemnik iz AV izhoda v scart, lahko ga priključim z drugim kablom tudi v S-video,audio.
Potem sem prižgal obe brezžični napravi a ne dobim nobenega signala, na spodnjem TV-ju delujejo kanali kot prej normalno, zgoraj pa se nič ne zgodi.
Hvala za kakšen nasvet.
Kupil sem napravo Trust 120V 13814.
http://www.trust.com/13814
V hiši imam naslednjo situacijo in sicer.
V spodnjem nadstropju imam TV adsl modem priključen na scart preko razdelilca v televizijo.
Na transmiterju (oddajniku) zadaj je priključek AV in pa IR eye, na eni strani sem povezal kabel iz AV na brezžičnem oddajnku v scart razdelilec.
Potem sem reciever (sprejemnik) priključil v zgornjem nadstropju kjer bi rad gledal na televiziji te kanale ki jih dobim na spodnjem TV-ju.
Tu sem priključil sprejemnik iz AV izhoda v scart, lahko ga priključim z drugim kablom tudi v S-video,audio.
Potem sem prižgal obe brezžični napravi a ne dobim nobenega signala, na spodnjem TV-ju delujejo kanali kot prej normalno, zgoraj pa se nič ne zgodi.
Hvala za kakšen nasvet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585940 (25269) | Dominator |
» | digitalni satelitski sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 5345 (5097) | green heart |
» | SiOL tv + DVD kino + TV kako do zvoka preko dvdOddelek: Zvok in slika | 3623 (3219) | jokl |
» | Dve anteni na televizijoOddelek: Zvok in slika | 1387 (1387) | Makica1 |
» | Brezžični prenos zvoka in slike racunalnik --> TVOddelek: Kaj kupiti | 3959 (3462) | slemo |