» »

[Obnova ceste] Kam zatezit?!

[Obnova ceste] Kam zatezit?!

Microsoft ::

Skratka, rad bi, da se obnovi manjsi cestni odsek. Gre za verjetno vsem dobro znani odsek Trojane -> Vransko (stara cesta), bolj natancno malo nizje od viadukta Baba. To je tam, ko se peljes po klancu dol, nasproti pa sta dva pasa, vse skupaj pa je loceno z dvojno crto. In potem prides na tako ravnino, kjer sta dva odseka, ki sta boh pomagi.

Odseka sta dolga, na pamet, 2x5m, kar ni veliko. Je pa toliko, da zjebes cel avto bolj, kot ce bi ga petkrat v prepad vrgel. Cesta je tam taksna, ker so ocitno pred leti flikali s tistimi "palacinkami", zdej je pa tolko zjebano, da je na meji neke normalne ceste.;(

Komu se naj to zatezi, da se tam porihtata tista dva knoca, da bi en pas preplastili, spet v dolzini 2x5m. To je vse, kar rabim.:))


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

koyotee ::

Odvisno za kaksno cesto gre, regionalno/drzavno...
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

krneki0001 ::

Na tvojem mestu bi se tam čez vozil po avtocesti. Te ceste ne bodo poštimal toliko časa, dokler se tovornjakarji ne bodo navadili voziti po avtocesti - torej nikoli.

Good Guy ::

@microsoft

poklič cestarje jim flikn en miljonček pa ti bojo poštimal tistih 10 kvadratov... al se pa s traktorjem začni vozit...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

sverde21 ::

@Microsoft: Posedelu tež, da te bo že poln k**** meu, pa bo dau poflikat tist konc, de boš dau mir... Preverjeno deluje, mi smo okol 10 let jamral da naj porihtajo cesto tuki (ker je bla hujš k makedam dobesedno lukna pr lukni je blo), gospode iz občine smo nalašč po tist cest fural, da so vidl, kaka je cesta in zj so clo porihtal prek kakim letom ;)
<?php echo `w`; ?>

KandazaR ::

@microsoft ko bi ti šele videl odsek Ivančna Gorica-Muljava. To ni bilo niti cesti podobno. Luknja pri luknji kake 3km. Zdaj so jo vsaj že nekaj popravili. Država bi morala po vseh regionalnih cestah, ki gredo vzporedno z avtocesto določiti max. obremeneitev 7,5 ton kot so naredili sedaj na odseku Ivančna Gorica-Novo mesto (sicer pozno ker ceste so že uničene a vseeno). En preveč naložen tovornjak uniči cesto tako kot 1000 avtomobilov.

#000000 ::

Poklič ali kontaktiraj Bojan Žlender on je za te zadeve, nam vedno pošlje koga če ropota pokrv jaška ali je kaka razpoka na ulci. LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: #000000 ()

Loki ::

na preverjeno.
I left my wallet in El Segundo

Tear_DR0P ::

Država bi morala po vseh regionalnih cestah, ki gredo vzporedno z avtocesto določiti max. obremeneitev 7,5 ton kot so naredili sedaj na odseku Ivančna Gorica-Novo mesto (sicer pozno ker ceste so že uničene a vseeno).
zanimivo in ravno to so naredl in za odsek ki ga MS opisuje to tudi velja - tam je že prej bla tabla, ki je prepovedovala promet tovornim vozilom, ampak ni imela zakonske podage, zato so jo tovornjakarji ignoriral, sedaj je pa ne več. ker je dost pozicij na katerih policaji lovijo

MS lahko težiš komur hočeš, vpliva ne bo veliko - čeprav ne vem, zakaj pa so na drugi (lj) strani trojan pa zelo uredil cesto
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave s tovornjakarjem (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6211278 (8471) msjr
»

Vinjete: od Ljubljane do Vrhnike 11 EUR!? (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
55637450 (23358) moowy123
»

Trenja: Cestnina na SLO avtocestah (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
15013859 (9686) Pyr0Beast
»

Prepoved 7,5 vzporedno z AC

Oddelek: Loža
193124 (2134) St@jler
»

ljubljana - novo mesto (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
505966 (4955) Nejc Pintar

Več podobnih tem