» »

Brezzicna povezava

Brezzicna povezava

wictor ::

Lp. Imam povezavo siol adsl 2mb in sem namestil brezzicni modem in kartico za povezavo. Proizvajalec je belkin. Spodaj na pladnju mi kaze da je brezzicna povezava vzpostavljena kvaliteta signala je 77%. Vse ok. Vendar ne vem kako naj vzpostavim povezavo z adsl. Mi kdo pomaga? :\
ch!cX gonna give it 2 ya

amigo_no1 ::

Ni bilo zraven wifi kartice nobenega cdja z driverji in navodili ?

sverige ::

Preveri nastavitve Modema.
Noter prides tako da natipkas; 198.162.2.1 v internet explorerju
ce ne gre ga resetiraj in probaj se enkrat. Resetiras ga tako da na reset drzis par sekund,da zacno lucke utripat rdece ali vse zeleno, odvisno od modela, nato se pritisni enkrat. Tako prides do tovarniskega reseta.
Ko si v modemu mu omogoci brezzicni dovod brez kakrsne kode,zaradi lazjih nastavitev,kasneje lahko vedno dodas kodo.
Signal ti vedno pokaze tudi ce nimas dostopa do tega modema.
Pri nekaterih operaterjih je problem ,da moras naslov omrezja vpisat rocno. prvo moras vse nastavit preko kabla pol ,pa nastavlaj brezicno.
pisi vec o tvojem problemu.
hej

SebyDiamant ::

Imam podobno težavo. Prenosnik mi prepozna domače brezžično omrežje, signal je OK, poveže pa ga nikakor.
V routerju ga ni pod DHCP!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1793570033 (6862) c23po
»

Siol TV brezžično do prenosnika

3110152 (6941) trnvpeti
»

Internet + IPTV preko WLAN omrežja

2823011 (13838) umexteacher
»

Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )

15544105 (19645) imallears
»

povezava dveh racunalnikov v adsl mrezo

61250 (1210) Gwanaroth

Več podobnih tem