» »

Test drive unlimited

Test drive unlimited

Tr0n ::

Dela zelo cool, ce ne se malce boljse, kar se tice loading casov. Na splosno se mi zdi, da se igre v Visti hitreje nalagajo oz. da se minimizira HD activity z Vista cachingom.

Pa zadnji nVidia gonilniki so tudi ze dokaj spodobni.

VoX ::

Hi....al lahko ker zrihta 100% save game oz vsaj vse odprte trgovine in podobno...na neto je pare savevov sm doben ni 100% oz. z vsemi trgovinami...
More money, more problems ! ! !

Gecy ::

Jst res ne vem kaj nekatere muči. Jst mam amd athlon 2800+, geforce 7600gs, pa 1.8 gb rama. Dela mi na 1280x960, detajli na ful + hdr vkloplen. Ampak dela res tekoče. :P
>>>>...By me...<<<<

macgajver ::

Težko ti vrjamem da dela tekoče. Jest sem imel opterona 175 8800gtx 2gb rama pa ni delal niti malo tekoče fpsjev je bilo dost samo igra se je non stop zatikala šele zdaj na q6600 2gb ram 800mhz in 8800gtx dela tko tekoče kot se zagre.
tenstan krompir je pa zakon

Meizu ::

Ja ma ne, to ni v strojni opremi konflikt, recimo meni je igra na X1950XTX in AMD 64 3000+ delala tekoče kot voda ki teče izpod pipe s čistim filtrom :D

Slabo zoptimizirana igra, ampak še zmeraj rad naganjam Ferarri Enza, ali pa Saleena po brezmejnih cestah>:D >:D

Gecy ::

ja, jst vem, da mi dela tekoče... sam sm mogu dat refresh rate na 60 pol pa nazaj na 85. Edin ne vem, zakaj mi vcasih med igro mal zasteka pol pa zvok crkne. to sam kadar mam hdr vkloplen, drgac pa siba k zmesanu...
>>>>...By me...<<<<

Gecy ::

A ima mogoce kdo winfastovo a7600gs, 256 grafično, pa uporabla visto? Zanima me sicer zato, ker mi graafika pri tej igri zelo šteka, pa kr delčki manjkajo. Opazil sem tud pr drugih igrah, sam ne tolk. Sprobal 3 različne gonilnike, pa zmer isto. ..
>>>>...By me...<<<<

PrimozR ::

No da oživim temo - Včeraj me je TDU NORO zajebaval. Zmrzoval med vožnjo (špil je delal naprej saj se je volan očitno po crashu premikal), pritisk WIN tipke je zmrznil računalnik. Zmrzuje mi še vedno med drugim shranjevanjem v igri (tako kot včeraj). Mislim da je bil včerajr azlog preveč navit komp.

Zdaj pa drug problem. DAnes mi je sprva delal 'normalno', vsi avtomobili so. A najprej mi je zmetalo ven VSE novice (da sem prišel na to in to stopnjo, itd.), nobena dirka ni odvožena, imam isto hišo kot prej, denar, igralec pa je kar naenkrat pobrit, ima očala, gay rokavice in čudna oblačila - popolnoma drugače kot prej. Še vedno pa zmrzuje. Se je kaj podobnega zgodilo še komu? Če ni kakšega fixa bom pač enostavno reinstalliral.

Urc ::

Hahaha tisto se je tudi meni enx zgodilo da je ratal un transvestit. Ne spomnem se več dobro kaj sem naredil... loadal save al še enx inštaliral... Hmm...

TUKAJ maš patch. Probaj, mogoče bodo težave izginile.:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Urc ()

PrimozR ::

Patch sem inštaliral že pred začetkom igranja. GTR je pač GTR :>

PrimozR ::

Kompleten reinstall, še vedno zmrzne pri shranjevanju (konkretno, ko sem najel avto, se je komaj videlo napis Test Drive Unlimited, bil je skoraj popolnoma črn). Lahko pa sem šel v Windows in ubil špil.

kixs ::

Js sem tudi po nekaj casa spet zagnal tole rec 8-)

Moram rect, da se mi zdej se bolj dopade kot pa ob izidu. :D

lp

vbknez ::

Jst pa tega špila še ne morem vidt v vsem blišču. Zato bi vas vprašal kako rešiti sledeče napake.
Zakaj se traffic po zraku meče( Ko prideš blizu se odpre prtlažnik... pol pa skače ko norc)
Zakaj prometni znaki skočijo iz asfalta ko se jim približaš?
Zakaj mi špil zanč dela? ( konf: Abit p5n-e, E6750@3.000Ghz, 2GB DDR@900Mhz, 8800GTS 320MB) Špil dela z min 17FPS(kadar drivtam in sem v dimu). Sicer dela s 30-40FPS-ji v notranjsti, s pogledom na števčke pa do 50FPS (razen kadar se dirka brez prometa gre do 60 in 70FPS(v notranjsoti 40-48)) Pa še zatika se mi. Bi lahko bil razlog za slabo zmogljivost vista ultimate? ALi disk, (dve particji, špil ni inštaliran na isti particiji, kot windows)

PrimozR ::

A se ti norca delaš??? Avtomobili pa znaki zi asfalta skačejo??? :\

maxp ::

Pa ne on je mislil da ko se zaleti v njega da ga odnese in pol skače.
Mogoče bi pomagal reinstall
In ne vbknez ti neznaš driftat tako da ti nemore štekat med driftanjem :)) :)) :))

vbknez ::

Maximilijan! (eno ukul ušes boš dubu)
narobe me dečko zastopi. Čeprav dobr ve kakšen je problem, ka sem posnel sam sm pozabu prnest v šolo.
Kot sem prej napisal. Avti po luftu skačejo! In ne, ne takrat ko se vanje zaletim. Zato se mi zdi da igram tetris, ker kadar moram pazit na damage, moram zmeraj gledat, da se nebo avto ki ga prehitevam začel razdirat in vame skočt. In znaki. Ne, ne podiram znakov kot punc... Ko se po pravilih pač ustavim pred napr. Stop znak, se ta elegantno in hroščato izmuzne iz trdega asfalta in tam še bolj hroščato skače in se valja kot divja svinja po blatu(težave niso bile rešene niti s patchom). Torej, dragi prijatleji, kako naj bi rešil to težavo?
Aja, max, si že kdaj slišal mogoče za burnout(ne mislim igrco za ps) ne rabš bit ne vem kaj pameten, da ga ustvariš, in takrat mi fraps lepo pokaže bolečo številko. Mogoče ne več 17, ka sem driverje zamenja, sam, še zmiraj kadar je dim fjst močan pade pod tistimi dokaj igralnimi 25fps

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Mavrik ()

PrimozR ::

BOlj nromalen stil pisanja bi pomagal...

Enivej, trganje tekstur? Pogost problem. Meni je pomagala win tipka - hop na desktop in nazaj v TDU.

maxp ::

maximilijan! (eno ukul ušes boš dubu) narobe me dečko zastopi. Čeprav dobr ve kakšen je problem, ka sem posnel sam sm pozabu prnest v šolo. Kot sem prej napisal. Avti po luftu skačejo! In ne, ne takrat ko se vanje zaletim. Zato se mi zdi da igram tetris, ker kadar moram pazit na damage, moram zmeraj gledat, da se nebo avto ki ga prehitevam začel razdirat in vame skočt. In znaki. Ne, ne podiram znakov kot punc... Ko se po pravilih pač ustavim pred napr. Stop znak, se ta elegantno in hroščato izmuzne iz trdega asfalta in tam še bolj hroščato skače in se valja kot divja svinja po blatu(težave niso bile rešene niti s patchom). Torej, dragi prijatleji, kako naj bi rešil to težavo? Aja, max, si že kdaj slišal mogoče za burnout(ne mislim igrco za ps) ne rabš bit ne vem kaj pameten, da ga ustvariš, in takrat mi fraps lepo pokaže bolečo številko. Mogoče ne več 17, ka sem driverje zamenja, sam, še zmiraj kadar je dim fjst močan pade pod tistimi dokaj igralnimi 25fps


Se strinjam s p|p-ovim 1. Stavkom

Simooonnn! (ena ukul ušes back ) :))
dobr js vem kaj je burnout in to nikakor ni enako kot drift tako kot si ti napisal :\

A reinstall si že poizkusil

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Mavrik ()

vbknez ::

Vem da ni, enako, ampak če driftaš al se pa vrtiš za 360° se gume palijo, in to tako kot takrat kadar začneš dirko te vsi nasprotniki svojimi burnouti obkolijo z dimom.
re-instal nisem prubu, ker so se napake pojavle že ob prvem zagonu in ne vem kako bi to reinstal popravu. Glede ušes, fajn rdeča boš imel(obljubim)!

T-Majo ::

Sem probal igro na e6550 8800gts 320, geil 2gb sata2 wd400... pa je vse na high +hdr, 1280x1024 delal zadovoljivo, vsake tolko časa je malo fps padel ampak ok :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: T-Majo ()

kixs ::

Kateri avto najraje vozite?

Meni je trenutno najbolj vsec Lamborghini Murcielago, stunan na tretjo stopnjo. :D

PrimozR ::

Narjenih mam šele 20 dirk (delam 2., vmes se mi je save game sesul), pa sa mi najboljša XJ202 pa lvl 3 R-Tune Z. Poleg tega sem vozil še GTRa (lvl 3) in Golfa (lvl 3), prej pa še Noble M14, Exige R240 in lvl 3 CSR 260 Caterhama. Tudi Exige trga gate :> Grem špilat da kupim novo bajto in potem nove avtomobile :D

Mavrik ::

Hmm... trenutno v garaži so en Jaguar, Lamborghini Murcielago, Ferrari F430, Lamborghini Muira, Ducati 999 ter Koenigsegg CCX (vse na lv 3 upgrejdano). Najljubše je itak vozit slednjega... 420 kph končna hitrost ter nekaj izziva pri vodljivosti.
The truth is rarely pure and never simple.

Meizu ::

JSt sm na svojem online accountu imel prek 55 avtov, seveda sem si jih tretjino pridobil za male pare v prodajalni "rabljenih" avtomobilov. A mi je bil najbolj všeč Murcielago lvl3 tuned in zelene barve. Ta stvarca po mojem mnenju najlepše drifta v hardcore načinu od vseh avtov v ne-modani igri. Zato seveda največ časa preživim v hardcore načinu, kjer driftam okoli mape :))

GLAVNI ::

jaz pa ima naslednji problem

ko zavijem levo ali desno, mi zavije z zamikom, kar me moti in ne morem igrati normalno
je za to kriv moj računalnik?
P4 (32bitni), 2.6GHZ, 1GB rama, ati 9600 pro+, audigy 2 zs

ja star je že:\

GLAVNI ::

Res nihče ne ve?

kixs ::

To ti je kriv racunalnik - predvsem graficna.

Zbij detajle in resolucijo na minimum kok gre, ce ne bo pomagalo, bos moral nadgradit.

lp

GLAVNI ::

To ti je kriv racunalnik - predvsem graficna.

Zbij detajle in resolucijo na minimum kok gre, ce ne bo pomagalo, bos moral nadgradit.

lp


sem ga mel na sumu ja:)

HVALA TI!

lp

warage ::

ok, jst sm ravnokar naložu špil, naložu patch in zalaufu špil. dela vse gladko na najvišjih zahtevah, zatakne se ko pridem do mesta kjer naj bi imel prvo dirko (ko kupiš avto, potem še stanovanje) in ko izberem Single Player in kliknem še na Start, se nič ne zgodi. Slika, ki kaže na cesto je prazna, mimo se še naprej vozjo avti, ampak to je vse.

je kdo slišal za ta problem, ga je kdo imel in kar me bl zanima, ve kdo kko to rešit?


lp,
immy

Urc ::

Imaš original ?

Sicer pa poscrolaj malo po temi.:\

warage ::

ah, sm popravu težavo ja ;D.

ena slika, ne da se mi več :]

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Tilen ()

Jst ::

Po dolgem času sem se odločil, da odpeljem par kilometrov (virtualnih, resničnih ne morem, ker sem zgubil izpit). Igro sem sicer imel že na disku, a ker sem dodal disk in na eno izmed particij inštaliral XPje. Anyway, direktorij, kjer je bila igra sem zbrisal in po inštalaciji igre sem opazil popravek 1.66A, ki sem ga tudi naložil. Seveda naložil tudi no-dvd patch.

Zagon, izbira karakterja, rental avta, vse normalno. Ko pa pridem do prve dirke, pritisnem ENTER in tam nimam nič opcij. Niet.

Slika:


Če se slika ne prikaže je tu še povezava: imageshack.us.

V glavnem, pritisniti ne morem niti EXIT, nič od tu naprej. Samo ESC in Exit Game.



Any suggestions? Thoughts?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Tilen ()

Jst ::

Vidite, tam na sliki, kjer je kurzor miške, zraven EXIT. Niti tega ne morem klikniti.



--

ps: To je edina igra, ki jo ne igram na monitorju, ampak na TVju z Gamepadom. In res bi jo rad spravil v normalno delovanje. Vsaka ideja je več kot dobrodošla; za rešitev, however, bi bil pa zelo hvaležen.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Codename_47 ::

Piratska kopija

Jst ::

V bistvu ja, piratska kopija, vendar je ključ kupljen. Kolega iz Lemonsa, nedaleč, mogoče tisoč km od Kansas Cityja (za orientacijo), je na neki razprodaji sebi kupil to igro. Pa ko sem zvedel ceno, je kupil še eno zame, jaz sem mu nakazal denar in tako dobil ključ.


--

Torej, kaj je ta problem, kako ga rešiti in zakaj mi to dela?






ps: Jaz vse moje org igre, ki hočejo dvd v enoti, crackam z No-DVD crackom. Ponavadi se *bistveno* hitreje nalagajo.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Icematxyz ::

Kolega iz Lemonsa, nedaleč, mogoče tisoč km od Kansas Cityja (za orientacijo), je na neki razprodaji sebi kupil to igro. Pa ko sem zvedel ceno, je kupil še eno zame, jaz sem mu nakazal denar in tako dobil ključ.


Davek si plačal za uvoz ključa v EU? >:D

Jst ::

>ps: Jaz vse moje org igre, ki hočejo dvd v enoti, crackam z No-DVD crackom. Ponavadi se *bistveno* hitreje nalagajo.

Zato je pa moja velika želja, da bi bile vse igre na voljo na Steam-u.


Icematxyz: :)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Engineer_SLO ::

ja z to igro je veliko težav,nekaterih ne reši niti patch 1.66a ,vsaj pri meni ne

recimo dogaja se da igra brez razloga zmrzne v igri in to vedno na istem mestu
enako je ko hočem nadgraditi audi s3 je štala že v garaži,se pravi igra zmrzne ko hočem plačati nadgradnje itd.....

mislim škoda za dobro igro da ima toliko težav ...

še vedno upam na kakšen nov patch...
ASUS ROG Maximus X Hero, I9 9900K, NZXT Kraken X62
32GB DDR4 3200 CL16, 512MB + 1024GB GB NVME SSD+ 2x2TB 7200rpm
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA, ALIENWARE 38 - AW3821DW

vbknez ::

Ups, spet en post z brisan. Jao. Ko da .....pozabte.
Mislu sm neki druzga vprašat. Ka je v tem špilu Ferrari F40 ? Gledal sm mal po youtubu pa sm vidu da se z njim že vozakajo. Pa bi vprašal če kdo ve kj več o tem.

XCheater ::

Men tud po parih minutah zmrzne ekran.;((
Edina rešitev je Ctrl+Alt+Del.
Ima kdo rešitev??:O
I will use Google before ask stupid questions!

PrimozR ::

vbknez F40 je v Xbox verziji špila, ki ima precej več avtomobilov - nekaj več že po defaultu plus možnost nakupa novih (Lexus, RUF, itd.).

VIG ::

Mam majniši amaterski problemček:8)... Neki sm se tam pr igrci zajebavo in sm si neki po pomoti zbriso... Uglavnem zej sm si jo reinstaliro zej pa se mi ne da več do tja delat do tam ko sm biv pa bi rabo pomoč. Kok lahka jst save od drugih dam na svoj test drive kam jih dam pa kak... Hvala že vnaprej:)

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Mavrik ()

vbknez ::

VIG- preglej mal mojedokumente, al pa direktorij od testdriva. Ka zdle ti nmorm povedat katera mapa točn. Zihr pa tm ko piše save(mogoče tut še game). Tak da tam pol prekopiraš datotekice od drugega na svoj komp.
Me pa še zanima, če sm jst edini kateremu se zdi da AA ne opravlja svoje funkcije pri tej igri. Vsaj pr men slika vsekakor ni lepa ( robovi;(( ) kljub resoluciji 1280x1024 vse na HIGH, 4xAA in HDR8-O .
Poskusil sm mal po driverjih čarat(dodatni aa, super sampling, prosojnost, AF) pa je blo mal boljše sam sm zgubu 50% zmogljivosti:( .
Tak da bi prosu če se komu da, da bi poslal kkšno slikco v original velikosti, da vidm al sm jst edini nesrečneš s bolj šibko sliko.
TNX

PrimozR ::

V mojih dokumentih je shranjena igra, ja. vbknez vklopi 2x ali pa 4x AA in še nekaj AFja pa je. Je pa špil zelo grafično zahteven. Kero grafo pa maš?

vbknez ::

8800GTS 320Mb @ 650/1450/900(takratne frekvence jedra, shaderjev in pomnilnika).
Gledal sm po testih in bi moral s stock grafo met nekje 90framov.
Jst jih nimam nikul tuk.
Pa sj smo o tem že nekaj odgovorov prej razravljal.
klele nekaj slik s grdo grafiko ( vse na max);(( !!!




Volta ::

Gledal si po testih, v katerih so imeli sam procesor in rame verjetno precej močnejša od tvojih komponent. Toliko o tistih 90 fps-jih. In če tako pogledaš, imaš lepe fps-je za max. detajle, tako da se ubadaj s tisto preveliko številko.

LP

vbknez ::

ka test drive izkorišča štirijedrnike?
Menda ne.
stock proca s 3,4 Ghz pa tut še nism vidu.
Tak da ne meni s tem da je kišta preslaba.
Kga pa slika?
JE dobra al popačena/slaba?

PrimozR ::

90 fps je verjetno brez AA/AF in na low/medium nastavitvah. Ali pač? Sicer pa tole tvoje sploh ne izgleda slabo. Ko sem imel proc na 2,4 GHz (Celeron 420) in RAMe na 800 MHz mi je lepo delalo na 4x AA in medium (mislim da, na 7900 GTO, stock in 1024x786 @ 85 Hz). Zdaj pač dela počasneje (očitno so odleteli RAMi, proc na stock, RAMi trenutno na 533 MHz.)

vbknez ::

Pogledal sm na oc-labu 2. Sj lahka da sm se zmotu.
poglejte, če se vam da.

kixs ::

Na mojem racunalniku na 1280x960 na High, brez AA in HDR so FPS-ji od 88 do 101.

lp


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PC Volan in avtomobilska igra (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Konzole
10813734 (4574) phnj90
»

Need for speed

Oddelek: Igre
386041 (5213) bambam20
»

Test Drive Unlimited 2 - TDU2 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15125852 (16278) BorutK-73
»

Need For Speed: ProStreet (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
38127833 (15209) Sandi1987
»

Ali je možno....

Oddelek: Igre
261684 (1059) Tr0n

Več podobnih tem