Forum » Pomoč in nasveti » Igrati igre na TV
Igrati igre na TV
rogi ::
Kaj ima kdo kakšne izkušnje kolikšna je lahko razdalja med PC-jem in TV-jem. Imam namreč PC v računalniški sobi in TV v dnevni sobi, kar znese cca. 20 m kabla. A je že kdo probal kako se obnese?? Koliko siglala zgubi, ali je potrebno dodati kakšen ojačevalec in kako je z motnjami???
Rad bi tudi igral igre na TV dnevni. Isti problem - razdalja!!! Obstaja kakšna rešitev npr. radijski prenos TV-igralna palica ali kaj podobnega za zračno razdaljo 15m.
Thanks.
Rad bi tudi igral igre na TV dnevni. Isti problem - razdalja!!! Obstaja kakšna rešitev npr. radijski prenos TV-igralna palica ali kaj podobnega za zračno razdaljo 15m.
Thanks.
LojzePek ::
Sej pa greš v elektro trgovino pa vprašaš za kabel.
Jest sem si naredil povezavo s TV-jem z 8 m kabla (verjetno še gre več - nisem vprašal). Kupil sem si kabel, ki se uporablja za satelitsko. Zadeva dela brez problema. Špile glih ne igram prek tv, divx so pa zakon prek tv-ja.
Jest sem si naredil povezavo s TV-jem z 8 m kabla (verjetno še gre več - nisem vprašal). Kupil sem si kabel, ki se uporablja za satelitsko. Zadeva dela brez problema. Špile glih ne igram prek tv, divx so pa zakon prek tv-ja.
boogoo ::
Glej najboljše za takšne razdalje je da nabiviš koaksialni kabel (oni beli kabel za anteno pri televiziji), ker ma najmanj izgub. Jaz ga mam po vogalih v sobi speljanega cca. 15 m, pa je kakovost slike približno enaka kot na 1m dolgem S-viedo kablu. Glede vtikačev pa se dobijo (predvidevam da rabiš činč) činč vtikači, za koaksialne kable, jaz sem vzel pozlačene (cc.a 250 SIT/kom) pa zadeva dela super, DivX prek TVja pa je itak legenda, dosti boljše kot VHS. Za igre pa ti nekak ne priporočam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586217 (25546) | Dominator |
» | Povezava računalnika z TV-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 26005 (2149) | ST-777 |
» | AC3 na A/V centerOddelek: Zvok in slika | 1970 (1654) | gregy |
» | PC------- kabel--------- TVOddelek: Zvok in slika | 1361 (1150) | Vesoljc |
» | Predlogi za domači kinoOddelek: Kaj kupiti | 1766 (1517) | gumby |