» »

Igrati igre na TV

Igrati igre na TV

rogi ::

Kaj ima kdo kakšne izkušnje kolikšna je lahko razdalja med PC-jem in TV-jem. Imam namreč PC v računalniški sobi in TV v dnevni sobi, kar znese cca. 20 m kabla. A je že kdo probal kako se obnese?? Koliko siglala zgubi, ali je potrebno dodati kakšen ojačevalec in kako je z motnjami???
Rad bi tudi igral igre na TV dnevni. Isti problem - razdalja!!! Obstaja kakšna rešitev npr. radijski prenos TV-igralna palica ali kaj podobnega za zračno razdaljo 15m.
Thanks.

LojzePek ::

Sej pa greš v elektro trgovino pa vprašaš za kabel.

Jest sem si naredil povezavo s TV-jem z 8 m kabla (verjetno še gre več - nisem vprašal). Kupil sem si kabel, ki se uporablja za satelitsko. Zadeva dela brez problema. Špile glih ne igram prek tv, divx so pa zakon prek tv-ja.

boogoo ::

Glej najboljše za takšne razdalje je da nabiviš koaksialni kabel (oni beli kabel za anteno pri televiziji), ker ma najmanj izgub. Jaz ga mam po vogalih v sobi speljanega cca. 15 m, pa je kakovost slike približno enaka kot na 1m dolgem S-viedo kablu. Glede vtikačev pa se dobijo (predvidevam da rabiš činč) činč vtikači, za koaksialne kable, jaz sem vzel pozlačene (cc.a 250 SIT/kom) pa zadeva dela super, DivX prek TVja pa je itak legenda, dosti boljše kot VHS. Za igre pa ti nekak ne priporočam.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962586217 (25546) Dominator
»

Povezava računalnika z TV-jem

Oddelek: Pomoč in nasveti
4826005 (2149) ST-777
»

AC3 na A/V center

Oddelek: Zvok in slika
291970 (1654) gregy
»

PC------- kabel--------- TV