» »

Problem pri izklopu slušalk

Problem pri izklopu slušalk

lolek84 ::

Zadnje čase sem opazil problem pri izklopu slušalk iz zvočnikov... Stvar je sledeča zvok slišim odločno nad slušalke, ko pa le-te izklopim iz zvočnika ne prihaja zvok iz njega. Se pravi da moram par krat vklopit in izklopit slušalke v zvočnik in nazaj da se pol sliši zvok iz zvočnikov? Zakaj je to tako????

lolek84 ::

v tej temi me še nekaj zanima da nebom odpiral po nepotrebnem nove teme če kdo pozna oz. mi ob pritrdilnem odgovoru prilepi kak link kje dobiti zvočnike sistema 2+1, ki omogočajo uravnavanje zvoka preko daljinca...(kaka slovenska firma oz. podjetje)
Zanima me s tega razloga ker bi take rabil za predvajalnik YAMADA 6800, tako da mi nebi trebalo s kavča če bi hotel spremeniti zvok.
Edina kar sem jih našel so sledeči, zanima me če še kdo pozna podobne?
http://www.mimovrste.com/katalog/produc...

Upam da sem dobro prilepil bližnjico pri naslovu, drugače jo naj kdo popravi

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lolek84 ()

Spajky ::

vtičnica od slušalk z internim stikalom je oksidirana/fuč; treba zamenjat; začasna rešitev - malo WD-40 pošpricat in malo "drmat", da se kontakt očisti ... :D
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

lolek84 ::

Z "vtičnico" sem opazil da je ta problem da ne zazna včasih ko so slušalke izklopljene... Pol moram s koncem malce "pritisnit" v vtič in pol kao zazna da niso več priključene :D Sama bedarija... sem se zadnjič ustrašil kaj zdaj narobe da zvočniki več ne delajo jojoj pa dobre 3 mesce komaj stari... Zdaj več rešit problem

Aya še to glede onih zvočnikov ki sem jih še dodatno omenil pa noben ne ve kaj? Ker zdaj nevem če še obstaja kaka podobna alternativa na obstoječem cenovnem rangu za zvočnike z daljincem ali pa ni kaj podobnega. Ker res nobenih nisem zasledil da bi se preko daljinca uravnaval zvok, vsi imajo le ti škatlico na vrvici ki uravnava glasnost.

SHORTEE ::

Zdravo, nekaj me zanima, kako sploh lahko priključim slušalke na računalnik, če nimam na zvočnikih za slušalke?

nokia6310 ::

SHORTE:
Jst sem to rešil tako, da sem kupil adapter 2x3,5 mm stereo jack in v eno lukno dal zvočnike, v drugo pa slušalke, torej na en izhod 2 napravi, pa odlično dela.
Je pa ta adapter drobiž mogoče 300 sit, če nisem še preveč rekel.

bluefish ::

lolek84: poglej malo Logitech domačo stran. Imajo kar nekaj 2.1 sistemov z daljincem. Eden večjih prodajalcev Logitech izdelkov pri nas pa je izishop (poglej tam, ko najdeš na Logitech-u).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poceni stereo receiver (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Zvok in slika
25963472 (49918) Zvezdica27
»

Brezžični prenos zvoka od tablice na hifi ojačevalec (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
579773 (8701) axee
»

[5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
19626888 (14144) psytoma
»

[5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11016059 (9998) FlamE#7
»

katere zvočnike ?

Oddelek: Kaj kupiti
333216 (2483) amper

Več podobnih tem