» »

Poceni stereo receiver

Poceni stereo receiver

««
6 / 6
»
»»

Janac ::

black ice, januarja sem imel enak problem, pri Corradu so mi odpisali naslednje:

Če brni samo kadar je priključen kabel s PCja, če pa PC ni priklopljen na DVDR150 pa ne brni, potem je problem verjetno v tem, da je poleg PCja ozemljena še ena naprava ki je priključena na DVDR150. Lahko je katera izmed naprav priključenih na vhode, lahko je kak televizor priključen na video/HDMI izhod, lahko je podvojeno ozemljen prek antene za tuner, ali pa prek sub-out. V glavnem, nekje je ozemljitev podvojena in je eno od teh potrebno izolirati.

Ja, kot sem rekel, morata bit vsaj dve napravi da pride do konflikta. Torej se tepeta masi monitorja (računalnika) in receiverja, Treba je izolirat maso napajalnega kabla na receiverju ali na na monitorju. Probajte tudi vse tri naprave (DVDR150, monitor ter računalnik) vštekati v isti razdelilec za elektriko. Ni nujno da bo brum 100% izginil, bi pa moralo biti bolje.

Maso se izolira tako, da se jo v kablu ali vtičnici fizično prekine. NIKOLI se tega ne sme naredit na napajalniku za PC, ker se potem na ohišju računalnika pojavi napetost 115V, kar zna biti boleče. najbolj varno je vsekakor uporabiti skupni razdelilec za vse skupaj uporabljne naprave.

Upam da ti bo v pomoč.
Konflikti med masami so že tradicionalni. :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Janac ()

kucho ::

Ima še kdo kakšnega viška? Nad 50€ me ne zanima.

TehDucky ::

Za 50€ in manj bo pač ta tema ostala na smetišču. Pač to je bila akcija, prvi pride prvi melje, ne pa da zdaj praviš da kupiš po 50€ če se komu viška valja.
Tako kot takrat ko je mel pcplus ohišje cooler master cosmos 1000 znižan iz 190€ na 95€ pa so se še par tednov po 130-150€ prodajal po bolhi in slo-techu.

piek ::

Skoda, da ni med lastniki nikogar, ki mu je blizu moddanje FW. Ce bi se ta vmesnik posodobil in nadgradili kodeki, bi bila zadeva bomba.
--- Finish it off if you started it! ---

Janac ::

Zakaj bi to kdo naredu? Se ne splača, itak to ni nič posebnega ta naprava. Srednja žalost, seveda za 50EUR odličen deal ;)

piek ::

Zakaj? Pa zato da bi se kak X264 video lepo tekel na njej ... Ker je super, da bere iz kljucka USB in da se ne muci plosckosuk. =)
--- Finish it off if you started it! ---

Zvezdica27 ::

lp,

za video vsebine je naprava v resnici pogreb... za DVD mi ni jasno kdo to sploh še uporablja. Katastrofa, počasen, itak nimam sploh več nobeneg aploščka nikjer (tud originale sem stran pometal)... prepočasna, tudi za USB rabiš met TV, navigacija obupna itd... fajn pa je, če češ imeti tuner in relativno spodoben ojčevalnik v enem (z digitalnimi vhodi).

Lej... morebiti bom jaz dal nazaj sony stereo (analogni) ojačevanik - če bom, sporočim, pa bom tega prodal, sam me jebe, ker nima tunerja, punca pa nekak ni za stvar da bi prek telefona urejala tuner...

zz

V bistvu ideja za system fidelity... kaj če bi 2, 3 slo-techovce vprašali, kaj povprečen uporabnik dejasnko rabi in to potem naredite? To bi lahko bila svetovna bomba...

Jaz vam lahko svetujem (seveda zastonj, ajde en kofe mi boste skuhali), samo da končno nekdo naredi spodoben end-user ojačevalček za male pare. Pač točno to, kar običajnež želi in dejansko rabi. Ker tole je že kar blizu, sam par nerazumnih felerjev ima...

zz

Zgodovina sprememb…

Trancedeejay ::

HI
Če koga zanima receiver, ga nekdo prodaja:
tukaj:)

Have a nice Day

Matt

All ::

Zvezdica27 je izjavil:

lp,


V bistvu ideja za system fidelity... kaj če bi 2, 3 slo-techovce vprašali, kaj povprečen uporabnik dejasnko rabi in to potem naredite? To bi lahko bila svetovna bomba...


zz


Drobovina za predvajanje bi mogla bazirat na sigma 8646 čipu...aka popcorn dune..... al pa clo kej na android platformi. To bi sekal :-)))

Za idejo bi meu en player z serijsko 000010 :-)))

Zvezdica27 ::

ufff....

če bi pa zadevo bazirali na androidu + vse remote bombončke, upravljanje preko toucha na telefonu, stream levo, desno...

ufff.... to bi pa dal tud 300e za tako stvar. Samo to ni basic, to je recimo kak mk2 za techieje, za home userja je to overkill.

ah...

zz
««
6 / 6
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri ojacevalec za klipsch r-51m zvocnike

Oddelek: Zvok in slika
151861 (1488) T743
»

Hi-Fi zvočniki

Oddelek: Kaj kupiti
91687 (964) Janac
»

Ozvočenje za sobo DIY style

Oddelek: Zvok in slika
202128 (1929) AlienRR
»

Ozvočenje?

Oddelek: Zvok in slika
475858 (4106) Primož12
»

Katere zvočnike za hišni kino kupiti?

Oddelek: Zvok in slika
386365 (5636) Janac

Več podobnih tem