Forum » Zvok in slika » Težave (?) s sliko pri gledanju Divx filmov
Težave (?) s sliko pri gledanju Divx filmov
PersonaRudis ::
PC sem povezal s kompozitnim kablom na TV. Vse OK in prav. Slika je dobra in tudi barve so vredu. Ko pa sem hotel gledati Divx film na TV, se slika na monitorju zlo poveča, kot da bi bil neki zum in se le majhen del slike vidi. Na TV pa je kul. Ampak ko hočem zaustaviti film, mi vedno slika na monitorju zašteka. Pa enih 10x sem že probal, pa z različnimi programi, pa vedno isto. Slika na TV pa je čisto vredu. A zna kdo, kak bi se to dalo popraviti?
Ful je moteče. če ti po vsakem filmu zašteka slika
čudno pa je, da zašteka samo pri divxih.
grafično pa mam gf2 mx400 64 mb
Ful je moteče. če ti po vsakem filmu zašteka slika
čudno pa je, da zašteka samo pri divxih.
grafično pa mam gf2 mx400 64 mb
Kaiser ::
Ne vem, ce bo kaj pomagalo, vendar poizkusi. V drajverjih disejblaj TV-OUT in namesto tega uporabljaj TV Tool. Ce te ne moti imas potem sliko samo na monitorju ali pa samo na TVju.
"Very funny, Scotty. Now beam down my clothes!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 583821 (23150) | Dominator |
» | kvalitetni video po prenosu iz dv kamere ?Oddelek: Zvok in slika | 1256 (1110) | SasoS |
» | geforce 4200 Ti VIVO na TVjuOddelek: Zvok in slika | 1065 (997) | partysound |
» | Podnapisi. A zna kdo to zadevo rešit?Oddelek: Zvok in slika | 2379 (1963) | Anazor |
» | Matrox grafaOddelek: Strojna oprema | 1231 (1049) | kuglvinkl |