Forum » Zvok in slika » LG 1952H - bela svetloba ob robovih ekrana?
LG 1952H - bela svetloba ob robovih ekrana?
matija1 ::
Pozdravljeni. Potreboval bi en nasvet.
Kupil sem nov LG 1952h monitor. Slika je odlična vendar me moti bela svetloba ob robovih ekrana. Stvar je vidna le ponoči in na temni podlagi. Mislite da je to napaka ekrana, problem pri celi seriji ali je ta svetloba zaznavna pri vseh LCDjih?
Hvala za komentar...
Kupil sem nov LG 1952h monitor. Slika je odlična vendar me moti bela svetloba ob robovih ekrana. Stvar je vidna le ponoči in na temni podlagi. Mislite da je to napaka ekrana, problem pri celi seriji ali je ta svetloba zaznavna pri vseh LCDjih?
Hvala za komentar...
mepa ::
Pozdravljen, sam imam isti ekran in moram reči, da je slika več kot dobra. Povej malo več, na koliko imaš nastavljeno resolucijo in ali imaš priklopljenega preko DVI ali analognega. Sam pri svojem le tega ne opazim. Probaj še na kakšnem drugem računalniku.
mepa
matija1 ::
S stvarjo se nisem preveč ukvarjal in sem ga takrat že nesel nazaj v trgovino, kjer so ga vzeli na servis. Menda jim še nihče zaradi tega ni prinesel nazaj in v trgovini niso imeli temnega prostora da bi pogledali.
Monitor sem imel priklopljen najprej na DVI vhod potem analogno in na zadnje še oba skupaj - povsod brez spreminjanja nastavitev. Resolucija na 1280x1024 (kolkr se spomnim) - največja možna. Poiskušal sem tudi malo z nastavitvijo osvetlitve vendar se pri DVI ni dalo spreminjati... V vseh primerih je bila bela svetloba prisotna. Bom poročal kakšen bo komentar s servisa.
Monitor sem imel priklopljen najprej na DVI vhod potem analogno in na zadnje še oba skupaj - povsod brez spreminjanja nastavitev. Resolucija na 1280x1024 (kolkr se spomnim) - največja možna. Poiskušal sem tudi malo z nastavitvijo osvetlitve vendar se pri DVI ni dalo spreminjati... V vseh primerih je bila bela svetloba prisotna. Bom poročal kakšen bo komentar s servisa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 70917 (3806) | matobeli |
» | LED filter zaščitna očalaOddelek: Loža | 1006 (794) | mulc007 |
» | Doma narejen projektor (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 71810 (21513) | Šolar |
» | nakup očesu prijaznega LCD monitorjaOddelek: Kaj kupiti | 5817 (4282) | adisitko69 |
» | LCD vir svetlobe vprašanjeOddelek: Zvok in slika | 1651 (1311) | Highlag |