Forum » Zvok in slika » Satelitska televizija - programi
Satelitska televizija - programi
Rokic ::
Pozdravljeni!
Že nekaj časa sem v dilemi glede satelitske televizije. Ker nas vpliv italijanskih TV postaj na nek način oddaljuje od slovenskih in npr. Kanala A sploh ni mogoče ujeti, razmišljamo o satelitski televitiji. Vendar nam ni jasno, če sploh katere slovenske programe lahko zajemamo preko satelita.
A ima kakšna slovenska televizija oddajanje preko satelita? Če ima, bi vas prosil, če mi lahko podate približni seznam teh televizij.
Pa še nekaj. Kakšen strošek predstavlja nakup in montaža? A se splača digitalni ali analogni dekoder?
LP
Že nekaj časa sem v dilemi glede satelitske televizije. Ker nas vpliv italijanskih TV postaj na nek način oddaljuje od slovenskih in npr. Kanala A sploh ni mogoče ujeti, razmišljamo o satelitski televitiji. Vendar nam ni jasno, če sploh katere slovenske programe lahko zajemamo preko satelita.
A ima kakšna slovenska televizija oddajanje preko satelita? Če ima, bi vas prosil, če mi lahko podate približni seznam teh televizij.
Pa še nekaj. Kakšen strošek predstavlja nakup in montaža? A se splača digitalni ali analogni dekoder?
LP
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
iMark ::
Slovenski na setalitski so RTV Slo 1 & 2, TV Pika in (TV) Čarli. Bolj se ti splača vzet digitalno. Mi smo dali 70k za vse skupi . Ja mi tud ne vidmo Kanal A, POP TV pa tudi zlo slabo, kdaj ga pa sploh ne vidimo kej Italjano nabijejo signal . No sej zdej smo kupli "vzeli" kabesko TV od Siola in končno videmo vse čisto .
Rokic ::
Spet je tukaj problem. Siol TV ni mogoč v našem okolju, saj smo preveč oddaljeni od centrale in pa tudi centrala tega ne omogoča še.
Kako je pa s tem dekodirnje oz.plačevanjem nekaterih postaj? Je veliko teh?
Pa kolk se splača tudi ta "motor" na krožnik montirat?
Kako je pa s tem dekodirnje oz.plačevanjem nekaterih postaj? Je veliko teh?
Pa kolk se splača tudi ta "motor" na krožnik montirat?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | slovenski tv programi v Avstriji (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7247 (5628) | diler515 |
» | Satelitska tvOddelek: Zvok in slika | 12856 (12142) | Tody |
» | Za vse željne satelitskega interneta (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 152176 (107078) | amigo_no1 |
» | Ukinitev tujih programov med prenosom SP 2006 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 21669 (16408) | lufthammer |
» | IP-TVOddelek: Omrežja in internet | 2028 (1437) | Tody |