Forum » Omrežja in internet » slovenski tv programi v Avstriji
slovenski tv programi v Avstriji
valericka ::
Zadevo rešila: vrnila sem anteno in reciver (bil je namenjen za Simpl tv).
Vzela sem reciver za sat (krožnik je namontiran že od prej) -dobim nemške programe in še nekaj tujih. Potem sem vzela še adapter A/V z HDMI (ne morem verjet, kar 60E stane)za moj telefon (imam vse programe, kar ima mama pri amisu).
Doplačala sem še 24E. Zdaj vse deluje.
Hvala vsem, ki ste se trudili z odgovori. Lp
Vzela sem reciver za sat (krožnik je namontiran že od prej) -dobim nemške programe in še nekaj tujih. Potem sem vzela še adapter A/V z HDMI (ne morem verjet, kar 60E stane)za moj telefon (imam vse programe, kar ima mama pri amisu).
Doplačala sem še 24E. Zdaj vse deluje.
Hvala vsem, ki ste se trudili z odgovori. Lp
diler515 ::
drugace lahko nekdo z iptv postavi omrezje tko da se ti priklopis gor in gledas njegove programe, samo mora bit oseba na optiki z dovolj uploada
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVB-T sprejemnik + antenaOddelek: Kaj kupiti | 3038 (1967) | aky |
» | Satelitska antena - premestitevOddelek: Pomoč in nasveti | 4946 (3212) | SavoS |
» | Prvi televizijski kanal v ločljivosti 4K (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 37254 (32349) | M-XXXX |
» | DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 58136 (34848) | Alexius Heristalski |
» | Stare televizije bodo zastarele (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11915 (8375) | AngelOfDeath |