Forum » Zvok in slika » Kako povezati DVD na TV?
Kako povezati DVD na TV?
Hardstyle ::
Pozdravljeni!
Že par let si lastim DVD/CD predvajalnik Bench KH6777, kateri je delal tako kot treba. Nekaj časa nazaj pa sem ga odklopil, ker ga več nisem potreboval (gledal na računalniku). Zdaj pa bi si ga spet rad priklopil na TV pa na gre! Zakaj? Ne vem zato sem obrnil na vas. DVD povezuje s TV scart kabel. Na TV imam AV kanal nastavljen na 0. Vendar slike oz. zvoka ni! Ko pa dam recimo teletext pa v ozadju vidim menu filma. Sem pomislil, da se je AV kanal izbrisal in sem ponovno iskal vendar mi ni našlo slike. Televizija je Daewoo dvd pa Bench, pred cca letom pa pol še je vse delovalo kot treba zdaj pa je tema. Ne pomaga niti če izklopim kabelsko.
Hvala že vnaprej.
Že par let si lastim DVD/CD predvajalnik Bench KH6777, kateri je delal tako kot treba. Nekaj časa nazaj pa sem ga odklopil, ker ga več nisem potreboval (gledal na računalniku). Zdaj pa bi si ga spet rad priklopil na TV pa na gre! Zakaj? Ne vem zato sem obrnil na vas. DVD povezuje s TV scart kabel. Na TV imam AV kanal nastavljen na 0. Vendar slike oz. zvoka ni! Ko pa dam recimo teletext pa v ozadju vidim menu filma. Sem pomislil, da se je AV kanal izbrisal in sem ponovno iskal vendar mi ni našlo slike. Televizija je Daewoo dvd pa Bench, pred cca letom pa pol še je vse delovalo kot treba zdaj pa je tema. Ne pomaga niti če izklopim kabelsko.
Hvala že vnaprej.
Scorpia ::
Zgleda da maš še kaj priklopjeno na tv. Npr. računalnik pa dvd naenkrat. Vse izklopi pa sam dvd priklopi, mogoče da bo to. Če ne je pa lahko kabel od scarta uničeno al pa scart na dvd-ju ali pa na tv-ju.
Hardstyle ::
Nimam priklopljeniga nič razen dvd. Sem šel na drug TV poskusit (z drugim scart kablom) in dobim zvok slike pa ne (predvidevam, da zato ker ni bil AV kanal vredu nastavljen). In spet se ponovi isto, če dam txt dobim v ozadju sliko iz menija.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585036 (24365) | Dominator |
» | digitalni satelitski sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 5336 (5088) | green heart |
» | Gledanje tv preko soround zvočnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 2611 (2369) | Cjek |
» | [divXvid] Mercury predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12412 (7499) | Alec999 |
» | Dolžina kablovja med TV in grafičnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1527 (1184) | gumby |