Forum » Igre » Need For Speed: Carbon
Need For Speed: Carbon
mtosev ::
meni je nfs4 the best
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
macgajver ::
zdele sm šu še mal špilat pa sm zadevo probou pogledat iz zornga kota kot da ne poznam nfs serije in da pač probam najdt še kšno pozitivno stvar v igri razn pedenanja avta in licence no pa se mi je tist ko mustanga v ovinkih počes nese zdel še idin k je dost uredu drgač drift se mi zdi pa prou žalitev kokr da bi se pr ea norca hotl z mene delat pa rekl sej itak je folk tok tok debiln da ne ve da je treba ko avto počes odnese vižat vn iz ovinka res pri igrici ni nikakršnega iziva sploh se ti ni treba pri nobeni stvari potrudt zdej nevem a res to folk kupuje in obrača ker to je dobesedno delanje se norca iz poštenh ldi .
tenstan krompir je pa zakon
ivanuscha ::
@macgajver
Se strinjam, s tem da smo že ugotovil da je Carbon narejen za otroke tam do največ 14. Njih je pač najlažje nate****, pa še totalno nezahtevni so. Žal je danes z NFS-jem takole. Sem pa prepričan, da če založnik ne bi bil EA, bi šla serija NFS v dost bolj pozitivno stran, za kar ma navsezadnje čisto vse pogoje. Ampak očitno EA zanima samo čim hitrejši zaslužek, kvaliteta pa je povsem postranskega pomena.
Se strinjam, s tem da smo že ugotovil da je Carbon narejen za otroke tam do največ 14. Njih je pač najlažje nate****, pa še totalno nezahtevni so. Žal je danes z NFS-jem takole. Sem pa prepričan, da če založnik ne bi bil EA, bi šla serija NFS v dost bolj pozitivno stran, za kar ma navsezadnje čisto vse pogoje. Ampak očitno EA zanima samo čim hitrejši zaslužek, kvaliteta pa je povsem postranskega pomena.
T-h-o-r ::
pa kaj je z vami, igrajte vi gtr pa live for speed pa se trudite če se vam je, eni pač hočemo možgane odklopit pa samo gas tipko držat
Za držat gas tipko maš tud kakšne bolj butaste špile. Vse kar hočem povedat je da je NFS totalno zašel iz svojih korenin in postal beden gas-tipko-držajoči kakec. In pa noben si ne želi simulacije. Hočemo vsaj pošteno arkado, ne pa simulacijo spaceshipa(vsaj v driftu, ki so ga na veliko promoviral kot comeback...).
Ampak dobr, kdor ne pozna zares dobrih delov NFS-ja, tudi ne more biti razočaran.
Ampak dobr, kdor ne pozna zares dobrih delov NFS-ja, tudi ne more biti razočaran.
m.i.h.a. ::
NFS ni bil nikdar simulacija in dejte si to že enkrat vbit v glavo, ne vem zakaj bi EA šla zdej iz NFS-ja delat simulacijo. Pač cilja na manj zahtevne igralce kar se realnosti tiče, karse ji vsako leto krepko obrestuje.
Tistim katerim to ne paše imajo pa itak dost simulacij za špilat.
Sej enaka scena je z FPS-ji pa se noben ne buni. V recimo operation flashpoint te sesujejo 2 šusa medtem, ko jih v HL2 kasiraš iz vseh koncev pa si še zmeraj živ. Kako lahko pri enem žanru jasno potegnete črto med arkado in simulacijo pri drugem pa ne, mi ni jasno.
Tistim katerim to ne paše imajo pa itak dost simulacij za špilat.
Sej enaka scena je z FPS-ji pa se noben ne buni. V recimo operation flashpoint te sesujejo 2 šusa medtem, ko jih v HL2 kasiraš iz vseh koncev pa si še zmeraj živ. Kako lahko pri enem žanru jasno potegnete črto med arkado in simulacijo pri drugem pa ne, mi ni jasno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m.i.h.a. ()
Tr0n ::
Saj vsi vemo kaksen stil igre je NFS. Se vedno je Carbon dosedaj najslabsa izvedba te serije.
Skrajno neoptimizirano, kontrole so "for a lack of a better word" zanic. Edino kar je cool je kostumizacija.
Skrajno neoptimizirano, kontrole so "for a lack of a better word" zanic. Edino kar je cool je kostumizacija.
m.i.h.a. ::
Sicer ne oporekam tvoji izbiri najslabšega nfs-ja, ampak jaz bom raje počakal celo verzijo in šele potem ocenil, da se ne prenaglim.
Je pa Hot Pursuit 2 zame najslabši nfs del in je EA lahk kr sram, da nosi ime NFS.
Je pa Hot Pursuit 2 zame najslabši nfs del in je EA lahk kr sram, da nosi ime NFS.
bostjanv ::
Daj naj mi en pove, kk da mi noče it!
?
Dvakrat sem že dowloda. pa ko instaliram, mi pokaže črni zaslon pol pa eror
?
Dvakrat sem že dowloda. pa ko instaliram, mi pokaže črni zaslon pol pa eror
Preveri če tvoj rač. zahteva minimalnim zahtevam, inštaliraj zadnji DX in zadnje šoferje za grafično.
macgajver ::
ce vas bo j...l dx9.0c si poglejte tole EA dx9.0c problem kaj je treba nrdit da ne bom se enkrat pisal.
tenstan krompir je pa zakon
StajercSSS ::
Kako že veste da je Carbon za ku***,če pa še ven ni prišel..
Demo pa itaq skoz drek..
Res pa je,da sovražim drift..
Demo pa itaq skoz drek..
Res pa je,da sovražim drift..
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
mprox ::
kokr sm forume pregledou sm opazu da na temu najbolj šinfate NFSC :D
pa saj ni tok na bad
ven naj bi prišel ju3 ane?
pa saj ni tok na bad
ven naj bi prišel ju3 ane?
cole-22 ::
Test DEMA...
Zelo slab performance NV
LINK
Sem mislu, da je LD norc v driftu pa vidm, da en folk dobiva rezultate okol 2000k+
Zelo slab performance NV
LINK
Sem mislu, da je LD norc v driftu pa vidm, da en folk dobiva rezultate okol 2000k+
galimim ::
zdravn je baje še bonus dvd
Born To Bleed, Fighting To Succeed, Built To Endure What This World Throws At Me
Mirč ::
off topic
tron še pravi naslov si izpisal ni to proti vsem slo-tech pravilom.Čudno,da kaj takega naši zvesti moderatorji to pustijo.Pred tremi leti je bil slo-tech podoben nečemu danes pa ......Ampak več o tem v kaki drugi temi.
lp
tron še pravi naslov si izpisal ni to proti vsem slo-tech pravilom.Čudno,da kaj takega naši zvesti moderatorji to pustijo.Pred tremi leti je bil slo-tech podoben nečemu danes pa ......Ampak več o tem v kaki drugi temi.
lp
ERGY ::
Za dobro serijo nfs nisem slisal ze od porsche serije.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ERGY ()
darth.mikey ::
Najbrž bi procesor še potegnu maš pa žal preslabo grafo... Drgač pa igram zdej že cel dopoldne igrco(ja celo verzijo ja) pa moram povedat da res ni nevem kaj. Men je isto k underground 2 samo mal izboljšano. Avti se tok preveč držijo ceste da ne morem verjet ker res lohka sam do konca tiščiš. Ampak na srečo so tuki še tista ameriška jajca od muscle car-ov, ki jim vsaj malo rit odnaša. Za otroke je pa super špil , to pa res!
Kami ::
Here you go :)
BMW M3 GTR iz zacetka:
Na zacetku lahko zbirate met Mazda RX-6, Alfa Romeo Brera in Chevrolet Camaro SS. Jaz sem zbral Alfa Romeo Brera:
Drift:
BMW M3 GTR iz zacetka:
Na zacetku lahko zbirate met Mazda RX-6, Alfa Romeo Brera in Chevrolet Camaro SS. Jaz sem zbral Alfa Romeo Brera:
Drift:
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
Mirč ::
malo šale more bit,ste eni tu suhoparni.Drugače pa igra je nekoliko slabša kot sama predhodnica.
lp
lp
darth.mikey ::
Sej ni spet tok slaba igrca ampak teli modeli ki jih maš v ekipi noter so mi totalno brezveze(ful so mi v napoto) . Ja jst sm vzel kr camaro-ta ker mi je všeč kako lepo ga zanaša sam drift s tem avtom mi je pa tut totalna tema(sam men je že tko drift tema). Tko bom reku špil je definitivno zabaven ampak se mi pa ne zdi vreden 10 kosov(vsaj domnevam da bo taka cena).
iNooby ::
mislim da je to šimfanje nfs-jev postalo tradicija, na koncu koncev pa tak al tak vsi igrajo to, drugač pa niam kaj čez nfs za rečt
Haters gonna hate...
RC14 ::
Zgoraj je nekdo prilepil link, kjer so testirali , da se grafične od nvidie porazno obnesejo v tej igri napram ATI-ju, pa mal povejte lastniki nvidinih kartic kako vam deluje ta igra.
Tam na testu piše da deluje 7950GT na 1280x1024 na borih 29 FPSjih kar je porazno. Že res, da bodo v novejših gonilnikih in patchih to odpravli,sam res ne zastopim, da izdajo tako nedodelano oz neoptimizirano igro. Nesposobneži.
Lp
Tam na testu piše da deluje 7950GT na 1280x1024 na borih 29 FPSjih kar je porazno. Že res, da bodo v novejših gonilnikih in patchih to odpravli,sam res ne zastopim, da izdajo tako nedodelano oz neoptimizirano igro. Nesposobneži.
Lp
:4770K@4.5GHz @ BeQuiet!Dark Rock Pro2; MSI Z87 GD65 Gaming; 16GB RAM:
::GTX 1060 6GB; SSD Samsung 840 EVO 250GB; SEAGATE 3TB+3TB+1TB; LG 27"IPS::
:::: XFX 850W Black Edition; X-Fi Titanium; Fractal Design ARC R2 ::::
::GTX 1060 6GB; SSD Samsung 840 EVO 250GB; SEAGATE 3TB+3TB+1TB; LG 27"IPS::
:::: XFX 850W Black Edition; X-Fi Titanium; Fractal Design ARC R2 ::::
Tr0n ::
Ja, precej stvari moras izklopit, ce nimas novejse kartice. Shader, detail, reflex, virtual enhancement (ki itaq zgleda boljse ce je off), pa se par stvari.
dmzkl ::
mene zanima kako nej popravim tole napako ki mi jo javi pri inštalaciji??the installation cannot continue because this game requires directx 0 or higher to be
installed on your sistem??mam gor directx 9.0c august verzijo in tazadne gonilnike za grafično kaj je potem narobe?
installed on your sistem??mam gor directx 9.0c august verzijo in tazadne gonilnike za grafično kaj je potem narobe?
Type-R ::
domzikales:
setup.exe daj pod compactibility mode na win2000 in bo delalo!
Ma meni se zdi da je grafika dost lepša v MW, drugače pa na 7600gs dela vse do fula na 1024x768.
setup.exe daj pod compactibility mode na win2000 in bo delalo!
Ma meni se zdi da je grafika dost lepša v MW, drugače pa na 7600gs dela vse do fula na 1024x768.
Kami ::
Mam eno vprašanje
Odkleno sm že dva avta, Aston Martin DB9 in še enega, ampak nevem ki jih lahko kupim ker ni nikjer nobenega car shopa :)
Možno, da zato ni car shopa, ker nisem naredo nobenega drift challenga (pač mi to ne leži ) ?
Drugače pa sem končal 40%.
Odkleno sm že dva avta, Aston Martin DB9 in še enega, ampak nevem ki jih lahko kupim ker ni nikjer nobenega car shopa :)
Možno, da zato ni car shopa, ker nisem naredo nobenega drift challenga (pač mi to ne leži ) ?
Drugače pa sem končal 40%.
StajercSSS ::
Jebo bog,upam da je čim MANJ drifta,ker ga sovražim..
Kami....Obseden?? 40% pa komaj igra ven prišla??
Kami....Obseden?? 40% pa komaj igra ven prišla??
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: StajercSSS ()
Freezy ::
Špil mi je kar všeč brez štekanja gladko teče na 1280x1024 na med-hi detajlih s pixel shaderji na low. Imam pa XFX GF 6600. Kaj pa ostali z Nvidia karticami, vam tudi dela tako? To sprašujem ker sem slišal da so težave na teh karticah.
mtjz33 ::
Men dela na isti resoluciji, high nastavitve. Grafa 6800GT, proc; P4 3.0 , 2x512RAM. Sicer pa dvomim da jo bom sploh igral. Po kakšne pol ure igranja, se mi ne zdi ne vem kaj. Prvi občutek je, da je slabša kot prejšna. Bolj nora se mi zdi Cobra 11-nitro (izšla malo prej kot NFS C), ki je pa tudi nisem igral kaj več kot 15-20 min. Tamalega ne spravim od GW Nightfall. Sicer ga pa tudi nisem kaj velik podil
Sicer pa kolektivno pluvanje po NFS je postal že šport slovenceljev. Vsi bi se radi pokazali da so nekaj več; "ja jest sem pa maher, igram GTR2, ne pa vi loleki, k še zmeri žulte NFS. Pfej za otroke." Obedve igre imajo svoj čar. V GTR greš malo garat, v NFS se pa malo sprostiš- prepucaš. Mislim da največ odnese tisti, ki zna najti en balans od obeh načinov- arkade ter simulacije.
Sicer pa kolektivno pluvanje po NFS je postal že šport slovenceljev. Vsi bi se radi pokazali da so nekaj več; "ja jest sem pa maher, igram GTR2, ne pa vi loleki, k še zmeri žulte NFS. Pfej za otroke." Obedve igre imajo svoj čar. V GTR greš malo garat, v NFS se pa malo sprostiš- prepucaš. Mislim da največ odnese tisti, ki zna najti en balans od obeh načinov- arkade ter simulacije.
mtjz33 ::
Kaj a nima ta reč funkcije UREDI??
Hotu sem rečt, da igra teče maximum nastavitvah. Gor sem že napisal ; grafa gt 6800....
Hotu sem rečt, da igra teče maximum nastavitvah. Gor sem že napisal ; grafa gt 6800....
mtosev ::
Jebo bog,upam da je čim MANJ drifta,ker ga sovražim..
me too.
me too.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Nevem kako ti dela lahko na max. nastavitvah, če folku na 7900GTX ne dela lepo. Edin, če si eden izmed tistih, ki jim je tekoče 20FPSjev...
EvilDare ::
6800gt, A64 @2400 vse na max, 4/antistrophic ne vem koliko, izklopljen motion blur in shader nekaj na low in dela od 34-50 fps.
Drugače je pa igra super. Nekaj je sicer na driftu kar mi ni všeč. Kot da se kamera premika z voziščem ne pa z avtom. Je veliko izboljšan grafično kot MW, zgodba za enkrat izgleda zanimiva, upam da bo kak dober konec. Pa ne vem kdaj odkleneš vse avtomobile, narejeno je že 40% jaz imam pa okoli 15 odklenjenih. Lan preko hamachija se bo verjetno danes preizkusil. So malo frendi zaspali včeraj in bo bolj pozno igra prišla do njih.
P.S.na resoluciji 1024/768
Drugače je pa igra super. Nekaj je sicer na driftu kar mi ni všeč. Kot da se kamera premika z voziščem ne pa z avtom. Je veliko izboljšan grafično kot MW, zgodba za enkrat izgleda zanimiva, upam da bo kak dober konec. Pa ne vem kdaj odkleneš vse avtomobile, narejeno je že 40% jaz imam pa okoli 15 odklenjenih. Lan preko hamachija se bo verjetno danes preizkusil. So malo frendi zaspali včeraj in bo bolj pozno igra prišla do njih.
P.S.na resoluciji 1024/768
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EvilDare ()
denisxt ::
od kod pa teb to? men dela na celeronu 2.7ghz 512 mb rama pa 7600 gs lepo na 1280x1024 pa na medium neki pa na high
6800gt, A64 @2400 vse na max, 4/antistrophic ne vem koliko, izklopljen motion blur in shader nekaj na low in dela od 34-50 fps.
Mislm LOL no
A to je zate vse na HIGH? Shaderji na LOW Jah sej to je skor najbol grafično požrešno Pa motion blur povsod svetujejo da izklopiš, če ti slabo dela...
Dve glavni stvari si izklopil in praviš, da dela na max...
Mislm LOL no
A to je zate vse na HIGH? Shaderji na LOW Jah sej to je skor najbol grafično požrešno Pa motion blur povsod svetujejo da izklopiš, če ti slabo dela...
Dve glavni stvari si izklopil in praviš, da dela na max...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Test drive unlimited (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 49666 (967) | oo7 |
» | Need for Speed (2015) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 44240 (30738) | bambam20 |
» | Need for speedOddelek: Igre | 6433 (5605) | bambam20 |
» | Need For Speed: ProStreet (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 29118 (16494) | Sandi1987 |
» | Need For Speed Undercover (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 19305 (10218) | mace |