Forum » Loža » Mobilni milijonar - a ga vžgemo skup enkrat?
Mobilni milijonar - a ga vžgemo skup enkrat?
Matek ::
Zanima me, a bi se zbrali enkrat skup na IRC-u, ene 10 nas, dva bi iskala po googlu, dva po najdi.si, dva po slovarjih in leksikonih (ASP zbirke), en bi klical, ostali pa po želji, lahko bi recimo povabli k sebi kaj pametnega folka. V par poskusih bi bil miljonček po mojem naš, al ne?
Pa pobere vsak sto tisočakov, al malo manj (davek). Se strinjate? Jaz se javim.
Pa pobere vsak sto tisočakov, al malo manj (davek). Se strinjate? Jaz se javim.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
abcde7 ::
, a ne veš, kva eni friki delajo...? V delu je pisal- v 9. sekundah rešijo eno vprašanje!!!! Ta je bil mesečni zmagovalec, ki je cel kviz rešil v manj kot treh minutah!!! Majo ful hude mobilce pa še na comp so povezan, tko da so oni ponavad med prvimi....
rc-car ::
To je zmerej tko..
Ne glede na to, kok hiter bos, eden bo ziher hitrejsi.
Tud, ce porabis 9.5 sekunde, te bo model z 9imi sekundami prehitu..
Ne glede na to, kok hiter bos, eden bo ziher hitrejsi.
Tud, ce porabis 9.5 sekunde, te bo model z 9imi sekundami prehitu..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
R0K ::
maja......to je glupo....bols da porabis energijo za kaj drugega kot pa za nabijanje tega miljonarja pol pa nakonc ne dobiš nč, edino zgubiš gnar ja izposojo knjig, poslane sms-e, internet k si na ircu,....
....bolš da se greš tist cajt učit da pol vse to znaš brez vsega, sam mobilc .....
....bolš da se greš tist cajt učit da pol vse to znaš brez vsega, sam mobilc .....
G[e]c ::
Za miljonarja obstaja prov program tko da je beda igrat gres pac igrat ene 400x miljonarja in mas vse vprasanja v bazi pol pa gres pa resis cel kviz v 2.5 min tko da to je bedno ratal.
T39+Racunalnik+Mobile Milionare=1m sit ce se komu ne userje pa te prehiti
T39+Racunalnik+Mobile Milionare=1m sit ce se komu ne userje pa te prehiti
Loki ::
Ne pozabit, da ti obcina pobere 30%, z davki gre se kaksnih 20%, nakar pristanes na 500.000 SIT.
Gec wtah's the point?
Mogoce sicer, ce si sin Billa Gatesa, ampak izracunaj, koliko te pride nekaj iger (min. 12-13 sms-jev) in bos videl, koliko se ti zares splaca (razen ce ti ne placujes racuna ).
Gec wtah's the point?
Mogoce sicer, ce si sin Billa Gatesa, ampak izracunaj, koliko te pride nekaj iger (min. 12-13 sms-jev) in bos videl, koliko se ti zares splaca (razen ce ti ne placujes racuna ).
I left my wallet in El Segundo
undefined ::
Eh? 50% ti poberejo? Ta je pa že mal prehuda... Kaj je pol sploh poanta iger na srečo, če že itak skor vse poberejo ostali? A potem, ko na 3x3 zadeneš avto, ga moraš 50% še plačati? Hmm...
R0K ::
to je zavanja folka, ki se ne spzna na te zadeve !! tko npr. kot moj sosolec ki gre kupit dve hitri srečki, pol mu pa ena zadene še dodatno srečko druga pa nič in on je čist srečen, ker on misli da je zdej zaslužil eno srečko (100sit) !!??!! gluposti pač...
undefined ::
ROK, misliš folk, ki ne ve kolk je -100 + -100 + -100 + 100, in misli, da je to dobiček? Ja, na to nasedejo le osnovnošolski froci.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LOTO (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 157119 (62522) | krneki0001 |
» | Srečna linija. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9709 (5137) | GLAVNI |
» | IL2 - Sturmovik Forgoten Battles dedicated server (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Igre | 70950 (29559) | CrustyDOD |
» | Milijonar z Jonasom (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9761 (5917) | BigWhale |
» | Nov milijonarOddelek: Loža | 1877 (1192) | Predator |