Forum » Igre » Crysis
Crysis
destroyer2k ::
Tilen
Pravijo da bodo probali narediti take specifikacije kot ih ima vista min., samo niso pa sigurni še če bodo čisto dosegli.
Ko gledam slike vidim da je zelo dobro narejeno tudi na low.
Pravijo da bodo probali narediti take specifikacije kot ih ima vista min., samo niso pa sigurni še če bodo čisto dosegli.
Ko gledam slike vidim da je zelo dobro narejeno tudi na low.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: destroyer2k ()
Klemzz ::
pa na low oz. za low nastavitve je grafika noro dobra. @hyphh kakšne so tvoje specifikacije?
hyphh ::
No da ne bo prišlo do nesporazumov. Te screenshote sem pobral iz raznih forumov, kjer imajo debato o Crysis BETA in so nekateri, ki jo imajo so jo malo opisali in dali še slike zraven. Govori se tudi o slabem fps performance, ter tudi slabi kvaliteti zvoka. Glede gameplaya so nekateri navdušeni, eni ga primerjajo z BF2, eni so pa razočarani. No, bomo videli kako se bo to še razvilo.
Nekaj sem jih pobral tukaj:
- Forum Guru 3D
Ostale sem pa na google.com izbrskal.
Tip, ki je testiral beto na Guru 3D forumu ima precej hud sistem.
Videocard: SLI 8800 GTX 28" ViewSonic LCD
Processor: Q6600 Stock for now.
Mainboard: eVGA nForce680i
Memory: Geil 4GB DDR2 1000
Soundcard: Sound Blaster X-Fi Fatal1ty
PSU: Keiks 1150 watt PSU
+ Še več slik
Nekaj sem jih pobral tukaj:
- Forum Guru 3D
Ostale sem pa na google.com izbrskal.
Tip, ki je testiral beto na Guru 3D forumu ima precej hud sistem.
Videocard: SLI 8800 GTX 28" ViewSonic LCD
Processor: Q6600 Stock for now.
Mainboard: eVGA nForce680i
Memory: Geil 4GB DDR2 1000
Soundcard: Sound Blaster X-Fi Fatal1ty
PSU: Keiks 1150 watt PSU
+ Še več slik
strictom ::
Hehe. A tiste slike so v DX10 al 9?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
_Enterprise_ ::
Emm, kle ne razumem vsega dobro, na low je model poganju s takim PC-jem?
Fuck Off, bi kupu kakšno novo grafično, pa kakšne 9800 ali 8900 ni od nikoder. Pač imam zle slutnje o performansi na 8800 GTS, pa še 320 Mb RAM-a imam, tko da ne vem, če bom še medium teksture poganju.
Fuck Off, bi kupu kakšno novo grafično, pa kakšne 9800 ali 8900 ni od nikoder. Pač imam zle slutnje o performansi na 8800 GTS, pa še 320 Mb RAM-a imam, tko da ne vem, če bom še medium teksture poganju.
@2_4_4_8
- Fora je v tem da je v tej 1. BETA verziji oz pre-BETA en bug , ki avtomatično nastavi na low quality. In se ne da nastavt na več. Kako bojo naši hrčki poganjal Crysis bomo videli, ko bomo zadevo dejansko sprobali. Kar bo tudi zelo kmalu pokazala DEMO verzija Crysis. In nato sta še slaba 2 meseca do končne verzije, tako da bo še čas za kakšen Upgrade.
-Drugače pa glede 8800GTS: - Cevat believes that GeForce 8800 GTS or Radeon 2900 will be good for running Crysis at 1280 resolutions on maximum settings but for 1600x1200 or higher you'll need faster hardware.
Predprijave za BETA program:
Pre-Register for the Crysis Beta
In mislim, da ni nujno da si član tega ali kakega drugega foruma, da se prijaviš. Majo pa pomoje le ti več možnosti, da dobijo kluč.
- Fora je v tem da je v tej 1. BETA verziji oz pre-BETA en bug , ki avtomatično nastavi na low quality. In se ne da nastavt na več. Kako bojo naši hrčki poganjal Crysis bomo videli, ko bomo zadevo dejansko sprobali. Kar bo tudi zelo kmalu pokazala DEMO verzija Crysis. In nato sta še slaba 2 meseca do končne verzije, tako da bo še čas za kakšen Upgrade.
-Drugače pa glede 8800GTS: - Cevat believes that GeForce 8800 GTS or Radeon 2900 will be good for running Crysis at 1280 resolutions on maximum settings but for 1600x1200 or higher you'll need faster hardware.
Predprijave za BETA program:
Pre-Register for the Crysis Beta
In mislim, da ni nujno da si član tega ali kakega drugega foruma, da se prijaviš. Majo pa pomoje le ti več možnosti, da dobijo kluč.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hyphh ()
2_4_4_8
Ne poslušat to, ker tista škatla je bila crytekova te nastavitve vse na low so bile nameroma. Ker beto igra lahko sedaj samo tist katerega poznajo da bo prijavil vse buge in saveda da ima high-end pc. Aja specifikacija grafične pa je taka da igra bo tekla gladko 1280x1024 zahtaval bo ati hd2900xt ali geforce 8800gts 640mb(saveda v dx10 načinu to pravim). Tako da boš mogoče morač to kak bonbonček izklučit da ti bo delalovalo gladko.
Ne poslušat to, ker tista škatla je bila crytekova te nastavitve vse na low so bile nameroma. Ker beto igra lahko sedaj samo tist katerega poznajo da bo prijavil vse buge in saveda da ima high-end pc. Aja specifikacija grafične pa je taka da igra bo tekla gladko 1280x1024 zahtaval bo ati hd2900xt ali geforce 8800gts 640mb(saveda v dx10 načinu to pravim). Tako da boš mogoče morač to kak bonbonček izklučit da ti bo delalovalo gladko.
T-Majo ::
Js sm pa upal, d bom lahk z mojim sistem igral na 1024x768 AA2 al pa nekaj takega. Zgleda da nič ne bo.
Shegevara ::
CRYTEK naj bi naredil eno ogromno brco v jajca DX9 uporabnikom.
V igri naj bi v dx9 načinu ne bilo lomljivih dreves, niti kroženja noči/dneva niti kakšnih drugih bonbončkov.
Kaj pravite na to?
V igri naj bi v dx9 načinu ne bilo lomljivih dreves, niti kroženja noči/dneva niti kakšnih drugih bonbončkov.
Kaj pravite na to?
dukenukem ::
ma dj dj ,to namerno nardijo, kot da je dx9 zanič,lahko bi vse to dodal v dx9, kar majo za dx 10
dukenukem, MedoPu
A se zavedate drugače da crytek je ena izmed podjetjih kateri je važno do uporabnikom. Ker zahteve bodo zelo niske a še vedno lepo izgledal. Kar se pa tiče dx9 vs dx10 pa se je dosti pokazalo da je precej razlika ne v grafiki ampak v obremenjitvi.
A se zavedate drugače da crytek je ena izmed podjetjih kateri je važno do uporabnikom. Ker zahteve bodo zelo niske a še vedno lepo izgledal. Kar se pa tiče dx9 vs dx10 pa se je dosti pokazalo da je precej razlika ne v grafiki ampak v obremenjitvi.
macgajver ::
Jest samo še čakam na mojo X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro. Do demota jo morm imet že doma.
Si pa res želim da bosta q6600 in 8800gtx zmogla poganjat crysis na 22 lcd monitorju vsaj na medium nastavitvah dx10.
Si pa res želim da bosta q6600 in 8800gtx zmogla poganjat crysis na 22 lcd monitorju vsaj na medium nastavitvah dx10.
tenstan krompir je pa zakon
Mavrik ::
Če se že prepirate, bojte prosim vsaj civilizirani.
The truth is rarely pure and never simple.
macgajver
Meni se zdi da bo ti delalo na resoluciji 1600x1024 vse na high v dx10 načinu tudi.
Meni se zdi da bo ti delalo na resoluciji 1600x1024 vse na high v dx10 načinu tudi.
Crysis maxed 1680x1050 na HD2900XT in Q6600 v dx9. Od 40-60 fps. Če je igra za kej optimizirana, v dx10 NIKAKOR nebi morali biti OGROMNO slabši rezultati. Upajmo, da bo tudi nVidia korektno poganjala tole
m.i.h.a. ::
^^to si ti testiral al si pobral s kakšnega foruma?
je pa trenutno Batch 3 ofnan, če je tukaj kak subscriber si gre lahk po Crysis beta SEM....pa hitro
je pa trenutno Batch 3 ofnan, če je tukaj kak subscriber si gre lahk po Crysis beta SEM....pa hitro
Thomy ::
Ze kdo probu? Kok mate kej fps ??
Jest mam 5-10 fps na 1680*1050 vse na high. Ce zmanjsam pride do ene 30fps sam pa tok steka kot da bi mel 64mb rama.
c2d 6600,2gb ram,7950gt 512mb.
Jest mam 5-10 fps na 1680*1050 vse na high. Ce zmanjsam pride do ene 30fps sam pa tok steka kot da bi mel 64mb rama.
c2d 6600,2gb ram,7950gt 512mb.
destroyer2k, zakaj ponavljaš za mano? prvo preberi napisano v mojem postu in na tisti strani. In če imaš dokaze da to ni res, pa napiši.
Ne ponavlam za tabo samo povdariti sem hotel da te nastavitve niso na high samo to sem hotel rečti. Ker je bilo dosti presodkov drugje, ker so mislili da tako izgleda crysis na high.
Zakaj zato, ker se opazi na obleki in drevesah, vodi itd. da manjka določenih tekstur.
IMO zgleda grafika čist isti kurac kot na official screen-shootih, zgleda pa nisem tak g33k, da bi prepoznal minimalno prepoznavne detajle, ki spadajo not.
Jaz nisem g33k, ampak zelo dobro vem kako izgleda na low-medium-high-ultra high. Sem videl na vseh nastavitvah kako izgleda in se da razpoznati zelo hitro kaj je tukaj. Pač ne jaz zelo dovgo spremlal vse o tej igri in pogonu in sem že navadil kako izgleda kaj.
@MedoPu
Emm, jaz ne razberem, če je na slikah DirectX 9 ali DirectX 10, mislim, da nebi mogel niti kakšen veteran na tem področju, recimo Sentinel.
Pa mislim, da sploh ne veš, kaj nudi DX 10 in kako bi se te stvari opazile. V upognjenih plamah že ne.
Emm, jaz ne razberem, če je na slikah DirectX 9 ali DirectX 10, mislim, da nebi mogel niti kakšen veteran na tem področju, recimo Sentinel.
Pa mislim, da sploh ne veš, kaj nudi DX 10 in kako bi se te stvari opazile. V upognjenih plamah že ne.
2_4_4_8
Evo vsak lak razbere ali je v dx10 ali dx9 kako, najlažje je po svetlobi, pač v dx10 svetloba se vidi isto skozi drevesa recimo kot v world in conflic čez oblak.
Evo vsak lak razbere ali je v dx10 ali dx9 kako, najlažje je po svetlobi, pač v dx10 svetloba se vidi isto skozi drevesa recimo kot v world in conflic čez oblak.
macgajver ::
Ah brez veze se kle zdej nekej šopirt čez par dni pride demo in bomo stestiral jest mam na enem disku visto na enem xp vse bom stestirou dx10 dx9 kolk kej zvočna vpliva na performance vse bomo zrihtal.
tenstan krompir je pa zakon
pa ni fora da ne prepoznaš dx10 pa dx9.
Fora je, da nemoreš tako na hitro rečt kakšna kvaliteta je v dx9 po samih ultra-high HD screenshotih
Fora je, da nemoreš tako na hitro rečt kakšna kvaliteta je v dx9 po samih ultra-high HD screenshotih
_=Wingman=_ ::
Uf ko vidim crysis mi čeljust do centra sveta pade.. vendar mam precej švoh sistem za takole mašinco od igre... mi lahko ocenite koliko fpsjev bi mi ven vrglo vse na low z naslednjim sistemom?.. Hvala
P.s. saj ga bom izboljšal brez skrbi vsaj v naslednjem letu :P, ker Crysis pa obvezno moram igrat :D
Amd 64 3400+
NvidiaGeforce 6600gt 128mb
1.5 gb rama
450w napajalnik
drugo pa menim, da ni pomembno za performance... upam na kakih 20fps
P.s. saj ga bom izboljšal brez skrbi vsaj v naslednjem letu :P, ker Crysis pa obvezno moram igrat :D
Amd 64 3400+
NvidiaGeforce 6600gt 128mb
1.5 gb rama
450w napajalnik
drugo pa menim, da ni pomembno za performance... upam na kakih 20fps
uf wingman.. nisem ravno optimistično usmerjen na količino rama na grafični kartici. Te dni je to že kar premalo za poganjanje. Kaj pa vem.
MedoPu
Pa kdo je rekel da sem videl o crysisu samo HD filemčke, pač ne mislim razlagat kako razpoznam vse to, ker to lahko samo v živo razložim, ko drugače me nebi razumel.
Pa kdo je rekel da sem videl o crysisu samo HD filemčke, pač ne mislim razlagat kako razpoznam vse to, ker to lahko samo v živo razložim, ko drugače me nebi razumel.
pa saj te nič ne obtožujem, le opravičujem se, da vsega pa res nemorem vedeti pa sem samo podal en link
@destroyer2k - Evo vsak lak razbere ali je v dx10 ali dx9 kako, najlažje je po svetlobi, pač v dx10 svetloba se vidi isto skozi drevesa recimo kot v world in conflic čez oblak.
Takale "volumetrična svetloba" je že precej dolgo v špilih. Le da je v DX10 sestavljena iz delcev in je tako popolnoma v 3D, medtem ko je v DX9 le iz 2D plošč. Nope, iz takileh nizkoločljivostnih slik in brez igralniških izkušenj pač ne moreš(ali zelo težko) ugotoviti, za kateri DirectX gre, razen če je res nekej čisto posebnega na sliki.
Takale "volumetrična svetloba" je že precej dolgo v špilih. Le da je v DX10 sestavljena iz delcev in je tako popolnoma v 3D, medtem ko je v DX9 le iz 2D plošč. Nope, iz takileh nizkoločljivostnih slik in brez igralniških izkušenj pač ne moreš(ali zelo težko) ugotoviti, za kateri DirectX gre, razen če je res nekej čisto posebnega na sliki.
2_4_4_8
Tukaj je link za to kar sem rekel. Povedal sem kje lahko vsak razbere. Glej razlike svetlobe to sem našel najhitreje, so še druge stvari samo tiste pa ne razbere vsak tako da nimam namena niti kazat.
razlika
Tukaj je link za to kar sem rekel. Povedal sem kje lahko vsak razbere. Glej razlike svetlobe to sem našel najhitreje, so še druge stvari samo tiste pa ne razbere vsak tako da nimam namena niti kazat.
razlika
dukenukem ::
hyphh- na unih slikah z prejšnje strani, k si jih prpopal ,je 100% uklopljeno glajenje robov in nemore bit vse na low če nebi blo glajenja se bi vidli robovi ,tko je pa vse zapulirano
@dukenukem
To informacijo glede low quality sem pobral na GURU 3D forumu od osebe, ki je testirala Pre-Beta verzijo. Tudi jaz nisem čisto prepričan, če so bile to dejanske nastavitve.
AA pa se je verjetno dalo vklopit v In-Game meniju ali pa v nadzorni plošči od gonilnikov.
To informacijo glede low quality sem pobral na GURU 3D forumu od osebe, ki je testirala Pre-Beta verzijo. Tudi jaz nisem čisto prepričan, če so bile to dejanske nastavitve.
AA pa se je verjetno dalo vklopit v In-Game meniju ali pa v nadzorni plošči od gonilnikov.
dukenukem
Mogoče ti tako misliš ampak tisto je res na low, če ne vrjameš pa vprašaj crytek ti bodo tudi oni povedal, ker so dali zanalašč vse na low za en intrevju in isto ni mogel on verjeti da je na low. Drugače pozna pa se takoj če je na low po rokah, ker je zelo premalo detajlov.
Mogoče ti tako misliš ampak tisto je res na low, če ne vrjameš pa vprašaj crytek ti bodo tudi oni povedal, ker so dali zanalašč vse na low za en intrevju in isto ni mogel on verjeti da je na low. Drugače pozna pa se takoj če je na low po rokah, ker je zelo premalo detajlov.
LjubimPeezde
Jaz sem to vzel kot žalitev drugače. Ampak ne ne delam za crytek, samo videl sem dosti blizo o vsem tem in slišal o igri in pogonu.
Jaz sem to vzel kot žalitev drugače. Ampak ne ne delam za crytek, samo videl sem dosti blizo o vsem tem in slišal o igri in pogonu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Crysis 3 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 42947 (26093) | kajetan |
» | Far cry 2 (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 127524 (81336) | Assass1n |
» | Radeon 4870 in CrysisOddelek: Strojna oprema | 2289 (1616) | SebaR |
» | Februarja že GeForce 9? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8484 (8480) | Senitel |
» | DX 9 vs. DX 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6813 (5851) | kobilica |