Forum » Igre » Crysis
Crysis

Longinus ::
wir sind die herscher,wir sind die sklaven
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse

destroyer2k ::
Longinus
A bi moglo biti več. Mislim moglo bi biti tudi za moje pojme ampak nad 20 ur igranja za fps ni iger ker če je nad je že potem bol rpg-ji. Aja 10ur je minimum in to ne vrjamem da boš ti končal tako hitro drugače pa bolše da dajo bol kratko zgodbo in tisti del zgodbe izpilijo ne pa da bi bila dolga in dovgočasna. Aja pa btw crysis če bo uspešen bo trilogija.
A bi moglo biti več. Mislim moglo bi biti tudi za moje pojme ampak nad 20 ur igranja za fps ni iger ker če je nad je že potem bol rpg-ji. Aja 10ur je minimum in to ne vrjamem da boš ti končal tako hitro drugače pa bolše da dajo bol kratko zgodbo in tisti del zgodbe izpilijo ne pa da bi bila dolga in dovgočasna. Aja pa btw crysis če bo uspešen bo trilogija.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: destroyer2k ()

macgajver ::
To imaš prav ni treba da igraš v nedogled nej bo raje manj pa tist ornk tko da bom še dvakrat za tem obrnu.
tenstan krompir je pa zakon

hyphh ::
Že od včeraj je bila na voljo, vendar trenutno žal samo za Subscribers Only na Fileplanet.
Info
Naj pa bi bila na voljo tudi za Crysis Community. Se pravi za tiste, ki so že dolgo člani spletnih strani kot so incrysis , crysis-online itd.
Info
Naj pa bi bila na voljo tudi za Crysis Community. Se pravi za tiste, ki so že dolgo člani spletnih strani kot so incrysis , crysis-online itd.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hyphh ()

Tr0n ::
http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_rel70betadriver.html
163.67
# Beta driver release.
# This driver supports single GPU and NVIDIA SLI™ technology on DirectX 9, DirectX 10, and OpenGL for GeForce 6, 7, and 8 series GPUs.
# Improved compatibility for Crysis and BioShock.
# Numerous game and application compatibility fixes. Please read the release notes for more information on product support, feature limitations, driver fixes and known compatibility issues.
163.67
# Beta driver release.
# This driver supports single GPU and NVIDIA SLI™ technology on DirectX 9, DirectX 10, and OpenGL for GeForce 6, 7, and 8 series GPUs.
# Improved compatibility for Crysis and BioShock.
# Numerous game and application compatibility fixes. Please read the release notes for more information on product support, feature limitations, driver fixes and known compatibility issues.

kotnikd3 ::
LOOOOL
Crysis na Bolha.com!!!!!!!!!!!
popravek: na bolhi je biu oglas za crysis. prodajalca sm vprašal po emailu, pa se je najbrž potem nehal zafrkavat, tako da je najbrž ukinil oglas.
Crysis na Bolha.com!!!!!!!!!!!

popravek: na bolhi je biu oglas za crysis. prodajalca sm vprašal po emailu, pa se je najbrž potem nehal zafrkavat, tako da je najbrž ukinil oglas.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: kotnikd3 ()

franci ::
Zanimivo, mi dol vleče 500kb/s.
Verjetno je veliko folka navalilo in upajo da bo delal.
Bom poizkusil za foro, pa da vidm kaj je to.
Verjetno je veliko folka navalilo in upajo da bo delal.
Bom poizkusil za foro, pa da vidm kaj je to.
Hello, hello, hello, how low?

Hmm po mojem mnenju je fake, glede na to da je torrent uplovdan 18.6.2007. Če bi bil pravi bi se že kej bolj vedelo naokrog.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hyphh ()

TechBeats ::
ja je na piratebay taprava 1.17gb verzija, sam cdkeye bo pa treba mal počakat, da se začne 2nd batch.
lokha zdele lohka pa šele čez dva dni, LOL, sej drgač pa itak demo pride okol 25 se mi zdi.
lokha zdele lohka pa šele čez dva dni, LOL, sej drgač pa itak demo pride okol 25 se mi zdi.
AciD TriP

franci ::
Ne dela. Sploh se nič ne zgodi ko kliknem na datoteko.
Probat ni greh...
Bom počakal 25. september.
Probat ni greh...
Bom počakal 25. september.
Hello, hello, hello, how low?

omfg
na bolhi je nekdo prodajal igro crysis za celih 9,90 €. Nisem (oz. še vedno ne) verjel, vendar se splača poskust. Pridajalcu pošljem mail ter ga povprašam:
"LP
Na bolhi sem prebral vaš oglas, da prodajate PC igro Crysis.
http://www.bolha.com/oglas2626423
Zanima me, kje ste jo dobili?
Datum izida je nekje v novembru, pa btw igra je še vedno v beta fazi. "
on pa odgovori:
"Naš namen je, da vam nudimo možnost, da se prepričate o kvaliteti izdelka preden zanj odštejete visoko ceno. Hkrati pa vam po nakupu originala kopija služi kot varnostna kopija do katere ste z zakonom upravičeni, medtem ko varnostne zaščite na originalnih močno otežujejo izdelavo varnostne kopije. Nekatera avtorska dela (npr. večina anime-jev) v naši ponudbi niso zaščitena.
igra je iz anglije !
lp"
mu je za verjet? se splača reskirat 9,90 €
? xD btw: rekel je, da dobiš še škatlo in navodila.
če še koga zanima, oz. da bi vprašal "prodajalca" : blackscorpio.djv@gmail.com

na bolhi je nekdo prodajal igro crysis za celih 9,90 €. Nisem (oz. še vedno ne) verjel, vendar se splača poskust. Pridajalcu pošljem mail ter ga povprašam:
"LP
Na bolhi sem prebral vaš oglas, da prodajate PC igro Crysis.
http://www.bolha.com/oglas2626423
Zanima me, kje ste jo dobili?
Datum izida je nekje v novembru, pa btw igra je še vedno v beta fazi. "
on pa odgovori:
"Naš namen je, da vam nudimo možnost, da se prepričate o kvaliteti izdelka preden zanj odštejete visoko ceno. Hkrati pa vam po nakupu originala kopija služi kot varnostna kopija do katere ste z zakonom upravičeni, medtem ko varnostne zaščite na originalnih močno otežujejo izdelavo varnostne kopije. Nekatera avtorska dela (npr. večina anime-jev) v naši ponudbi niso zaščitena.
igra je iz anglije !
lp"

če še koga zanima, oz. da bi vprašal "prodajalca" : blackscorpio.djv@gmail.com

ah men dela installer, špilka je taprava, nevem kwa s ti to dl franci lol
, sam morem vnest cdkey da se nadaljuje inštalacija, tko da treba čakat, da začnejo talat 2gi krog cdkey-ou-

AciD TriP

Shegevara ::
kotnikd3, al ti bo dal eno usrano BETO al pa je celo en velik nateg nažalost. Jaz bi to pustil pri miru, če bi bil ti, pa dav keš za karitas al karkol druzga

_Enterprise_ ::
Tole sem mu poslal:
-----------------
Zanimam se za Crysis, ampak bom raje počakal z nakupom do 16. novembra.
Če imaš Crysis, jo pošlji kakšni spletni strani, kot so www.ign.com, www.gamespot.com ali čemu podobnemu, TI GARANTIRAM, DA TI BODO MASTNO PLAČALI!
Zakaj? Ker Crysisa še ni zunaj in nismo vsi taki retardi, da bi se dali takole okoli prenesti.
Zdaj pa, retard, za kazen bo tvoj email objavljen (oz. je že) po vseh večjih slovenskih forumih, pa boš imel par ton zasluženega spama.
------------------
Sicer pa je lohka le en navaden mulec, ki mu je malce dolgčas pa piše take.
-----------------
Zanimam se za Crysis, ampak bom raje počakal z nakupom do 16. novembra.
Če imaš Crysis, jo pošlji kakšni spletni strani, kot so www.ign.com, www.gamespot.com ali čemu podobnemu, TI GARANTIRAM, DA TI BODO MASTNO PLAČALI!
Zakaj? Ker Crysisa še ni zunaj in nismo vsi taki retardi, da bi se dali takole okoli prenesti.
Zdaj pa, retard, za kazen bo tvoj email objavljen (oz. je že) po vseh večjih slovenskih forumih, pa boš imel par ton zasluženega spama.
------------------
Sicer pa je lohka le en navaden mulec, ki mu je malce dolgčas pa piše take.

Še več novic glede MP beta programa:
Vir
Očitno bo BETA navoljo vsem, takoj ko pošlihtajo še razne buge itd.
Vir
Očitno bo BETA navoljo vsem, takoj ko pošlihtajo še razne buge itd.

2_4_4_8 lPo si napisal
me zanima kaj bo odpisal? njegov odgovor postaj tu
če je kdo bil povabljen v beta test direktno iz Cryteka
naj vpiše "svojo" kodo tu! LINK

me zanima kaj bo odpisal? njegov odgovor postaj tu

če je kdo bil povabljen v beta test direktno iz Cryteka

Ma zadnje case tile publisherji komplicirajo v tri krasne s temi betami.
Naj odprejo beto za vse, pa bo mir. Tile subscription exclusive fore mi ze gredo krepko na jetra.
Naj odprejo beto za vse, pa bo mir. Tile subscription exclusive fore mi ze gredo krepko na jetra.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()

Tr0n
Zdaj mi pa povej kaj ti bi šlo bol na jetre da izdajo to beto katera ni za javnost ampak je samo za določene ljudi da povejo kaj je anrobe z gonilniki, bugi, fps-rate itd. In porihtajo in kasneje pride beta ki dejansko nima teh napak. In kaj bi raje videl beto ob kateri se ti živci parajo ali kateri se ti samo en malo živcira.
Zdaj mi pa povej kaj ti bi šlo bol na jetre da izdajo to beto katera ni za javnost ampak je samo za določene ljudi da povejo kaj je anrobe z gonilniki, bugi, fps-rate itd. In porihtajo in kasneje pride beta ki dejansko nima teh napak. In kaj bi raje videl beto ob kateri se ti živci parajo ali kateri se ti samo en malo živcira.

Se nobena beta ni bila v tako slaben stanju, da se ne bi dala igrat, pa sem jih preigral ze ogromno. Sicer si pa zgresil bistvo mojega ranta. Dostop do bete naj bo za vse enak.
Sam pa imam vsekakor raje prej dostop do bete (kljub bugom) kot pa kasneje. Gre se za prvi vtis o igri, ne za ne vem kaksno igralsko seanso.
Sam pa imam vsekakor raje prej dostop do bete (kljub bugom) kot pa kasneje. Gre se za prvi vtis o igri, ne za ne vem kaksno igralsko seanso.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()

@destroyer2k:
1. Navadi se pisat vejice.
2. On je reku, da mu gre na jetra tile subscriptionsi. Če naj ima cel svet ali samo tistih par debilov, ki plačujejo, da dobijo par demotov in bet par dni prej ključ do bete, pobuggana bo isto. Beta je kul, noben ni reku, da ni, to, da je zahroščatena je jasno, seveda pa delajo še totalno beden zaslužek iz tega.
1. Navadi se pisat vejice.
2. On je reku, da mu gre na jetra tile subscriptionsi. Če naj ima cel svet ali samo tistih par debilov, ki plačujejo, da dobijo par demotov in bet par dni prej ključ do bete, pobuggana bo isto. Beta je kul, noben ni reku, da ni, to, da je zahroščatena je jasno, seveda pa delajo še totalno beden zaslužek iz tega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _Enterprise_ ()

tom-182 ::
cd key : 16en-nz2l-3333-z444-5555
Asus p8h77-m pro // intel i7 2700k // 280x // 8GB // Benq XL2411z @144hz

LonelyWolf (I ll be that nigga named Luda)
2007-09-12 18:08:34
ce si ga je ze kdo pobral in hoce instalat naj uporabi ta cd-key:
16en-nz2l-3333-z444-5555
DELA!
xtreem1982 ()
2007-09-12 18:24:05
S zgoraj omenjenim cd-keyan Instalira brez problena samo pri aktivaciji se pa ustavi..Uporabljajo isto sranje kot pri Bioshocki..če ne drugega so se crackarji dost naučili pri bioshocki tako da nebi smelo bit problemou pri crackanju cele verzije.
2007-09-12 18:08:34
ce si ga je ze kdo pobral in hoce instalat naj uporabi ta cd-key:
16en-nz2l-3333-z444-5555
DELA!
xtreem1982 ()
2007-09-12 18:24:05
S zgoraj omenjenim cd-keyan Instalira brez problena samo pri aktivaciji se pa ustavi..Uporabljajo isto sranje kot pri Bioshocki..če ne drugega so se crackarji dost naučili pri bioshocki tako da nebi smelo bit problemou pri crackanju cele verzije.

2_4_4_8
Ja sam zgleda da vi ne veste da to je pre-beta test to še ni niti beta. Ta beta je namenjena le nekaterim ljudem. Prebirite email, ki ga je poslal crytek na www.incrysis.com.
Ja sam zgleda da vi ne veste da to je pre-beta test to še ni niti beta. Ta beta je namenjena le nekaterim ljudem. Prebirite email, ki ga je poslal crytek na www.incrysis.com.

[url=http://shrani.si/?2Z/bD/11BaY6ou/crysis...
uspesno aktiviral.
[url=http://shrani.si/?1B/Qx/4WQWRXMg/crysis...
Nov problem no dvd rabm
uspesno aktiviral.
[url=http://shrani.si/?1B/Qx/4WQWRXMg/crysis...
Nov problem no dvd rabm
Zgodovina sprememb…
- vrnil v prejšnje stanje: Tilen ()

zamenjal sm pl.dll ter uporabil aktivacijsko kodo 0000-0000-0000-0000-0000

m.i.h.a. ::
tista zamenjava in kao aktivacija ne naredi nič.....že če samo izbrišeš pr.dll dobiš kao aktivirano verzijo, le za cd/dvd teži

Tole mi je nazaj poslov:
-------------------------
prosim? dalec od tega...tega ni!! kaksnih forumih?...daj ne se zabavat !! ti kar.. imam ant.program in 2 ruterja v mes - mimo varjanta in fireval je prizgan tako da ne bo virosov pr men ! .. lahko pa ti kasnga posljem ..
zgledam tako kot da okoli prenasam?.. saj me sploh ne poznas in ne ves kdo sem!!
zanimivo ..kaj?...
--------------------------
Heh, routerji in antivirusni programi ter firewall naj bi preprečili naval elektronske pošte... ...debil. Še spama ne more ustavt to. Kr pošiljejte mu.
-------------------------
prosim? dalec od tega...tega ni!! kaksnih forumih?...daj ne se zabavat !! ti kar.. imam ant.program in 2 ruterja v mes - mimo varjanta in fireval je prizgan tako da ne bo virosov pr men ! .. lahko pa ti kasnga posljem ..
zgledam tako kot da okoli prenasam?.. saj me sploh ne poznas in ne ves kdo sem!!
zanimivo ..kaj?...
--------------------------
Heh, routerji in antivirusni programi ter firewall naj bi preprečili naval elektronske pošte... ...debil. Še spama ne more ustavt to. Kr pošiljejte mu.

dele u kratkm bojo začel talat cdkeye na incrysis.com, in jih bojo razdelil vsem registriranim uporabnikom, tko da če hočte dobit cdkey se registrerite na njihovi strani ( tud taglavn predstavnik Crysisa gor piše po forumu), in brez veze se s temi forami ubadat, lohka da ti pol, ko dobiš cdkey ne dela ta aktivacija, k jo zdej kle eni neki sprobavate.
evo ena obrazložitev kako pa kaj LINK
evo ena obrazložitev kako pa kaj LINK
AciD TriP

@DiGiTaL DopE
NOTE: If you do not run a Crysis fan site please do not Email Matthew about this. This message is for fan site owners only.
Ta obrazložitev je za upravljalce Crysis fan strani, da zberejo imena registriranih uporabnikov na njihovih straneh za BETA program.
Drugače pa ja prihaja taprava beta in bo na voljo registriranim uporabnikom na Crysis Fan straneh ( ala incrysis, crysis-online )
NOTE: If you do not run a Crysis fan site please do not Email Matthew about this. This message is for fan site owners only.
Ta obrazložitev je za upravljalce Crysis fan strani, da zberejo imena registriranih uporabnikov na njihovih straneh za BETA program.
Drugače pa ja prihaja taprava beta in bo na voljo registriranim uporabnikom na Crysis Fan straneh ( ala incrysis, crysis-online )

že že, sam folku gor vključno z mano ni blo čist jasn, kako zdej s temi keyji, so v 3h objavah razlagal kako bo z keyji, kle je samo zadna k so jo napisal, in je blo to kar si napisu to. Sam fora je pa še zmer ta,da kdor je gor vpisan na to stran dobi beta key, oz ga dobi na ign.com, s tem ko vpiše svoj registriran ime (na incrysis.com). Če pa hoče ta uporabnik, ki je registriran na njihovi strani več kot 1 key (to nisem 100% prepričan, sam pomoje res ja samo administratorji drugih strani) se pa upošteva to pravilo oz. razlaga, katero si ti napisal.
Pač key dobi kdor koli je vpisan na incrysis. Če bo pa kasnej pubilc beta pa še tolk boljš, sam jst vem da mi ni treba skrbet, ker vem da me bo čakal key, ko bo 2. krog.
Pač key dobi kdor koli je vpisan na incrysis. Če bo pa kasnej pubilc beta pa še tolk boljš, sam jst vem da mi ni treba skrbet, ker vem da me bo čakal key, ko bo 2. krog.
AciD TriP

DOOM_er ::
to je povečevanje digitalnga kurca če maš špil 10 dni prej

Robots will steal your job. But that's OK
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DOOM_er ()

m.i.h.a. ::
čez 10 dni pride samo singleplayer demo, tole je pa MP in nekateri bi radi tudi MP testirali

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Crysis 3 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 45529 (28675) | kajetan |
» | Far cry 2 (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 129322 (83134) | Assass1n |
» | Radeon 4870 in CrysisOddelek: Strojna oprema | 2389 (1716) | SebaR |
» | Februarja že GeForce 9? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 9164 (9160) | Senitel |
» | DX 9 vs. DX 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7242 (6280) | kobilica |