» »

Crysis

Crysis

««
8 / 53
»»

aodius ::

novo na netu

http://www.gregorsalobir.si/

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Tilen ()

m.i.h.a. ::

ja res lepa šktla to bo....(talk yoda i do :P )

še High-Res verzija

Bo pa v kratkem sledila še slika oz podrobnosti o Collectors Edition verziji. Fan site (incrysis.com) že zbira predloge za bundle.

Zgodovina sprememb…

Izi ::

Ne vem no, ta ovitek nič ne kaže, da bomo na kakšnem tropskem otoku streljali ljudi.
Človek pričakuje žive barve, toploto in havajske srajce, dobili smo pa to ledeno znanstveno fantastiko.

Kot, da bomo na kakšnem ledenem planetu pobijali robote.

macgajver ::

Se jim pa že zdi da tkole bol kull zgleda da ni spet klasično palma in zelenje maš potem občutek da preigravaš kakšen vietkong varijanto že 100tič pol zgodbe v ledeni dobi pol v tropih baje. --- no nekaj podobnega
tenstan krompir je pa zakon

Evil mind ::

Zgleda, da je paranoja o globalnem segrevanju šla tako daleč >:D

Senitel ::

Izi: Ne bo cel špil samo v džungli... :)

_Enterprise_ ::

Samo za cover bi lohka kej več od sebe dali... Ker nanoobleka me ne rajca, CryEngine 2 me. Kšnga soldata pa palme odzad al neki... Ne pa v stilu SuoCommajavascript:smesko('[:\\\\] ');.

Ne morta bit ista coverja sej je ze far cry to kar si ti napisou crysis more bit pol mal drgac itak pa kaj je vazno tko al tko 90% vas teh coverjev nikoli nebo imelo.

Sej ga kr sedeta skupej tko ena zravn druge

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Mavrik ()

itak pa kaj je vazno tko al tko 90% vas teh coverjev nikoli nebo imelo.

Preroške besede >:D

BTW, macgajver, zgornja slika ne pokaže nič.

Edit:
Našel problem, zgornjo sliko mi blokira Adblock Plus.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

jaz sem pa 90% da bom imel ta cover in škatlo in vse kar paše zraven......razen, če kaj zajebejo

mi je pa cover lepši od tistega za farcry, je bolj badass.....ampak okusi so različni
pride pa tudi collectors edition in mogoče tega naredijo bolj "tropskega"

Trenutno pa folk na intel-ovih štantih na WSVG preigrava crysis-ov predstavitveni demo in še vsi so bili navdušeni nad njim.

Zgodovina sprememb…

destroyer2k ::

Ne glejte cover je zato tak ker bistvo te igre je nano suit in ledena atmosfera (mislim na to so najbolj ponosni v cryteku). Ker nano suit ti daje novo izkustvo v igri in ledena atmosfera pa zato ker je tudi bistvo zgodbe v igri.

stock ::

Ta špil je zle lepa ponazoritev Clarksonovih besed za avtomobile.. ko je reku, da neka japonska firma (kia) ne dela avtomobilov zato, da bi folk meu aute ampak zato, da imajo dobiček (avto brez duše, GRD, itd.).

No isto je tuki, ta špil je le da pokažejo kaj se da in zna.. je pa totalno neigraln, nezanimiv, smešn...

p.s. pa še ime, sm se mal smeju kakšn bo tretji del
FAR-CRY...CRY-SIS...SIS-OLIZac hehe

PARTyZAN ::

Mimogrede: KIA je korejska firma. Japonski avto brez duse? Mogoce. Samo potem tudi evropejci nimajo duse ;)

Glede igralnosti. Kako za vraga ti lahko pametujes o igralnosti neizdane igre na podlagi parih screenshotov in filmckov?

Pesimist ::

mja spil bo totalna katastrofa. Samo toti bedni oklep bi z spila vzeli pa bi ze bil 10x bolj igrabilen. Nevem zakaj ampak meni se ne zdi logicno skakati 10 metrov visoko in podirati bajte z pesico ali udarcem puske.
Grafika je vse kaj je tu pa se tega nebom mogo izkoristit ker nebom mel dovol dobrega kompa tak da nic ne ostane.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Mirč ::

ja bomo vidli kakšna bo igra.Počasi bo postalo igranje najboljših iger z vsem grafičnimi dodtaki luksuz.

Demo filmčki nič kaj ne povedo o igralnosti. Zenkrat so vse glede igralnosti samo ugibanja.
Primerjava z avtomobili je neumestna. KIA glede na ceno (proti ostalim avtom je skoraj zastonj) sploh ni zanič avto. Kaj pa Japonce mešaš notri mi pa ni jasno. Lahko bi vedel, da so Japonski avti najboljši na svetu :D

Glede tistega super oklepa pa ni nujno, da bo zaradi njega igra zanič, lahko bo ravno obratno. Po moje ga ne bomo imeli oblečenega že kar od začetka in skozi vso igro. Ali pač ?
Igrati Supermana ni nujno slabo. Lahko bo prav zabavno, če bo še vedno vse skupaj uravnoteženo in ne bo igra prelahka.
V nekaj igrah smo že imeli raketne nahrbtnike in smo preletavali tudi 100 metrske razdalje, pa je bila igra kljub temu odlična.
Če smo čisto pošteni je bil Far Cry, kar malo dolgočasen, ker smo samo hodili in streljali. Ta oklep bi znal popestriti igro, če ga bodo lepo smiselno vključili v zgodbo in ga ne bomo nosili že kar od začetka brez, da bi sploh vedeli kako smo ga dobili. Če bodo dodali še opcijo, da ga bo treba filati z energijo ali baterijami in po možnosti dodali še kakšne nadgradnje potem se zna zgoditi, da to le ne bo še ena od običajnih dolgočasnih streljačin.
Če imajo izdelovalci kaj pameti, bi lahko ta oklep porabili za vključitev RPG funkcij v igro in tako bi se lahko kosal morda tudi z Bioshockom. Recimo, da bi se odločali ali bomo raje nadgradili oklep z daljšimi in višjimi skoki ali raje z večjo močjo, oboje ne bi bilo mogoče. Potem bi lahko naredili kakšna območje kjer lahko prideš samo z visokim skokom in druga območje kjer lahko razbiješ vrata samo če si dovolj močan. Možnosti je neskončno ampak moje želje so verjetno precej utopične.

Po dosedanjih izkušnjah glede podobnih iger se mi dozdeva, da bo oklep v igri brez kakšnega posebnega namena in bomo še vedno samo skakali naokoli in rešetali vse kar se premika. Upanje pa vsekakor obstaja.
Pa tudi če se moje želje ne uresničijo ne bo nič hudega, saj bomo imeli Bioshock, kjer podobnih bojazni že dolgo ni več :D

Nano suit bo skoz čez zgodbo od začetka do konca.
Nano suit se bo obnavlal sam in ne bo nič nadgradenj skoz bo enak.
Nano suit je zelo dober v tej igre, ker vsi so rekli da imaš edinstveno izkustvo kot še nikjer drugje.
In nazadnje nano suit ni krneki, ker se resnično razvija ta tehnologija.

Mavrik ::

Po domače... skopirano z Haloja. Bomo vidli če bodo znali to zadevo izkoristiti vsaj.
The truth is rarely pure and never simple.

Gr0unD Zer0 ::

skopirano s haloja?

kaj je te master chief mel tak hudo naprednega razen ščitov ki se regenerirajo?

ta nano suit je po mojem mnenju hudo zabavna reč...
in mogoče tudi edina stvar, ki bo zadevo malce dvignila nad nivo povprečne streljačine z mega grafiko....

pri jedi knight pa nobeden ni jokal, da je nerealno da skočiš 10krat višje z force jumpom kot normalno, da laufaš po steni, da potiskaš kontejnere na daljavo...

nekaj box artov :

Vir

Zgodovina sprememb…

The Story
Set in the year 2020, you play as Jake Dunn, a united states delta force operater. Dunn along with his squad mates incuding a fleet of navy aircraft carriers, have been sent to investigate an asteroid which has mysteriously crashed into the Spratly Islands.

The North Korean Government quickly seal off the island chain before the US arrive. On arrival, it's your job to force your way through 100's of korean militants with the goal of getting closer to the asteroid. Amid rising tensions between the US and North Koreans, the asteroid suddenly bursts open, revealing a massive 2km high alien ship. The ship generates an immense ice sphere, freezing a vast portion of the island and drastically altering the global weather system. The invasion of Earth has begun.

The two rival nations unite to stop the aliens and save mankind. The newly formed alliance fight epic battles against the marauding Aliens. With hope rapidly fading, the player must lead a crack squad through lush tropical jungle, harsh frozen landscapes, and finally, into the heart of the alien ship itself for the ultimate Zero G encounter with the aliens.

As you play through the story, many intriguing questions will be asked and answered and the sad history of Jake Dunn will slowly be revealed.

The story contains many dynamic and persistant elements. You'll often receive optional missions which offer rewards to those willing to take them on. The outcome of your missions won't be decided until you play them. More is yet to be learnt about the dynamics of the story.

The story line of a game is very important. It can directly affect a games success and how well you enjoy playing it. The story line in Crysis is quite familiar yet at the same time very unique. Although alien invasions and spaceships are nothing new to the world of stories, some of the details of Crysis are very unique. The effects the spaceship has aswell as how the aliens look and behave are all very unique. My point is, Crysis has a kick ass story line.

Uglavnm vojak prihodnosti z nanosutom se bos mogu prebit mimo korejcev do alienov z ogromno dobre akcije. in ob tem navajajo da bo zgodba vlekla zveni obetavno.

Codename_47 ::

Haha, asteroid z 2km ladjo bi izbrisal celo otoško verigo, pa še kaj zraven.>:D

pri jedi knight pa nobeden ni jokal, da je nerealno da skočiš 10krat višje z force jumpom kot normalno, da laufaš po steni, da potiskaš kontejnere na daljavo...

Neprimerljivo, tam si moral nadgrajevati določene stvari in si se moral odločiti, kaj boš sploh lahko uporabljal. Če si nadgrajeval force jump potem nekaj drugega nisi mogel početi.
Tukaj bo pa kakor sem se bal vse enako od začetka do konca. Že na začetku boš lahko skakal 10 metrov in bil super močan in vse enako do konca. Živ dolgčas :D
In če boš že od začetka imel ta super oklep, grem lahko stavit, da bo zgodba močno zanič oz. jo sploh ne bo.

Nanosuit se bo obnavljal sam in ne bo nadgrajevanja. Mislim haloooo 8-O Saj nismo leta 1990. Perpetum mobile zadeve sodijo v otroške platformske igrice ne pa v igro kakršna naj bi bila Crysis.
Potem bomo v rokah imeli še kakšen laser z neskončno energijo in umreti tudi verjetno ne bomo mogli. Taka igra je primerna za največ do 8 letne froce. Kaj hudiča potem dela na škatli oznaka 18+ ?
Kateri polnoletni človek pri zdravi pameti pa bo igral tako otroško igrico ? Tudi če bodo dali še tako super in divjo grafiko bo to še vedno enostavna otroška igrica za največ 8 letne otroke, se pravi še korak nazaj od FarCry.
Torej nekaj podobnega kot Halo 2, katerega ni nihče downloadal niti z travnika, kaj šele, da bi ga kupoval.
Sedaj ko mi je destrojer2k razložil situacijo, sem Crysis že črtal izmed iger, ki bodo kdaj videle moj računalnik.

izi

Igra ni slaba ti pa lahko razložim čare te igre katere ti bo igra zakon kasneje.=)

Tak da če hočeš ti napišem vse o igri.

Tak da če hočeš ti napišem vse o igri.

Hvala, ampak ni treba. Vse kar sem hotel vedeti že vem.
Jaz sem bolj RPG fan. Če ni nobenih nadgradenj, kompromisov in nič za razmišljati potem se igre ne dotaknem. Junak ne sme nositi neskončne teže in po možnosti mora biti v igri kupovanje in prodajanje:D
STALKER je bil odličen sedaj pa čakam na Bioshock.

Gr0unD Zer0 ::

in sedaj pričakuješ, da bojo popolnoma vse igre sledile temu načinu, ter da bojo tebi všeč ali pa obsojene na kruti propad?

saj pa bo kompromis med močjo hitrostjo ter zaščito koliko so zgobcali v videu... in se boš prosto odločil kaj boš uporabljal

jaz osebno bi špil kupil če bi imel dovolj močan komp...

p.s. zdaj boš pa rekel, da če ima orozje neomejeno metkov, ter če junak skoči nenormalno visoko, in preživi raketo direkt v faco, da špil ni dober? da je za otroke? da ne nudi izziva? (edino en LOL lahko pripopam)

Mirč ::

lp
samo kako je nekaj zanimivo, ko nekatera igra (uspešnica) napovedana in v vseh mogočih straneh objavljena jo vsi grajajo in kritizirajo na vse mogoče načine.
Če se spomnimo par let nazaj far cry-a,ki je neopazno prišel med nas, pa noben ni grajal vsi so samo ostali z odprtimi....
Torej če zaključim vsi hočejo že na začetku zatret neko igro ampak nebo vam uspelo Crysis bo špil za par generacij naprej,kakor farcry,ki je še danese generic v raznih bencih.
lp

jeryslo ::

Sedaj ko mi je destrojer2k razložil situacijo, sem Crysis že črtal izmed iger, ki bodo kdaj videle moj računalnik.

Ne razumem, še preden si sploh igral igro, že govoriš kakšne pomankljivosti bo imela in da je zagotovo ne boš igral:\ . To je tak kot bi jaz rekel da bo Bioshock brezveze pa sem si do zdaj pogledu 2 filmčka. Aja, 100% sem da boš igro probal, pa čeprav samo zaradi grafike.:P

Sam ne pa narobe me razumet jaz nisem nič povedal glede orožja. Metki itak da ni neomejeno in koliko orožja lahko nosiš je tudi omejeno samo ni pa še znano koliko ih boš lak imel.

Sej se po demotu takoj vse vid al bo apn al ne crysis so ze preizkusal in igral tko da ce pravjo da je navdusl pol je nekej na tem da nebo slabo
Ker valda so kravatarji tolk pametni in ne bodo delal takih bruk kot recimo pri need for speed carbon reklame puno downlowdov je folk k nor nakonc so pa igrco zagovarjal samo se 5 letni froci igra sla v pozabo se developerji so neuradno priznali da je apn.

EvilDare ::

Crysis je prešel alfa fazo:

The alpha is done and the beta demo is not a million miles off – it’s definitely coming though. The game is in really great shape and there are a number of things that work extremely well.

Novica

igra je že več kot mesec v Alpha stage, če se ne motim je imel Crytek še celo nek interni party zardi tega, trenutno se pa tale alpha zaključuje in je le vprašanje časa, kdaj bo uradno objavljen, da je dosegel beto.....če špekuliramo, bi lahko rekli, da bo objavljeno na E3 skupaj z datumom izida in natančnejšimi strojnimi zahtevami.
Understanding development milestones

Pa še stvar glede teh demo verzij, ki krožijo po raznih sejmih/predstavitvah/...gre za en in isti demo, ki je bil narejen (če verjamet al ne) januarja za CES in od takrat ni bil optimiziran, popravljan,...pač demo soba, namenjena le predstavitvi.

Še chat med Doc (incrysis.com) in ??? (Crytek) - 26-06-07:

[12:33] Doc: I think we have already figured it out by feedback, but the level being played in Louisville is the nanosuit, no?
[12:33] xxxxxx: yes it is
[12:33] Doc: same build as CES, no?
[12:33] Doc: in other words....no bug fixing
[12:33] xxxxxx: same build
[12:33] xxxxxx: no bug fixing
[12:34] xxxxxx: no changes
[12:34] Doc: yeah...figured as much. ppl reporting the same bugs and performance probs
[12:36] xxxxxx: no idea why it ran so crappy on the intel machine
[12:37] xxxxxx: at the cebit we had only dual core and a single gtx and it ran more than well
[12:38] Doc: it seems as though most of the performance complaints come from explosions and the motion blur
[12:38] xxxxxx: well who cares
[12:38] xxxxxx: that build is several months old
[12:39] Doc: sure, it was ready for CES...so it was made like Dec or Jan
[12:40] xxxxxx: exactly
[12:40] Doc: the new footage from Rescue is much smoother excep

*upam, da mi ni treba povdarjat koliko Crytek skrbi, da informacije ne uhajajo in da zahteva odstranitev slik/videa oz vse kar ni bilo namenjeno splošni raji.....primer: demo video z alieni, demo zero-g, screenshoti z nižjimi graf. nastavitvami,....but youtube has it all :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m.i.h.a. ()

Veliko tega kar pravijo da raja nebi smela vidt je namenoma dano vn kao ups uhajajo nam informacije ubistvu je pa to ogromna reklama potem pa še enkrat vse skupaj reklamirajo s tem da težijo da se to prepove ali ukine itak se ve da bo folk še rajš pogledou te filmčke.

Crysis izide še to leto:D :

Ship Date:

Fall 2007

Vir

bMozart ::

Nevem a ste že kaj omenal, mene moti v špilu samo ena stvar: 3 krat ustreliš v drevo in pade dol kot da ga bi požagal. V resnici bi moral vsaj 50 krat ustreliti vanga, in šele takrat se bi "prekucnil !!" z mesta kjer smo strelali, in še vedno najverjetneje nebi padel na 2 dela...
Tko mi pa resnično deluje tako kot bi namesto metkov streljav motorke...

Res me spominja na kakšen kung fu film, kjer so z sabljami z enim udarcem majstri rezali bambuse, ko so padawane učili kako meč držat:D

Se opravičujem če ste to že omenili...
I NEED The Point of View Gun effectible on girls too! And then...

Tilen ::

Smo smo. Smo tudi ugotovili, da so tile metki zelo močni. >:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Mavrik ::

Lepo prosim, da premaknete debato glede DirectXa semkaj.
The truth is rarely pure and never simple.

mat123 ::

Da se vam malo sline pocedijo :D
Predstavitev orožij v Crysisu + novi video: Tools of Destruction

Boljša verzija videa (728x546): http://video.stage6.com/1380457/.divx
VLC player predvaja brez problema:)

Prikazano je v directx 9 načinu, kar je potrdil eden od Cryteka (Cry-Alex) tukaj

Izgleda odlično in leti dosti bolj gladko kot v prejšnjih filmčkih ... Gimme something to play:D

Edit: me je že the_mann prehitel

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mat123 ()

Crysis-Online Q&A with the Crysis Art Team

malo staro:\ February 20 , 2007

Zgodovina sprememb…

• spremenil: aodius ()

malo čudno, mar ne?

Zgodovina sprememb…

Torej so potrdili datum izida 11. september >:D
Ali pa gre za neverjetno naklučje :P

Datum ni poterjen naklučje je to.

Ta link ko si dav so zelo zadovolni z igro tak da zakon.

Boljša verzija: http://video.stage6.com/1390895/.divx

Zgleda res dobro ja8-O Testirali so pre-alpha verzijo, na Core 2 Extreme in GeForce 8800 GTX, pri resoluciji 1024x768.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mat123 ()

Sodck ::

Kakšne so kaj zahteve za Crysis za lepo dx10 grafiko in tekoče delovanje?

Meizu ::

En 8800GTS bo že lepo prebavjlal (v mislih imam malce višje detajle)...

Sodck ::

Sepravi morm zamenjat na core2duo pa mamaplato pa še eno tako grafično = skorej ko nov komp ;)
««
8 / 53
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Crysis 3 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
23845367 (28513) kajetan
»

Far cry 2 (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

564129194 (83006) Assass1n
»

Radeon 4870 in Crysis

Oddelek: Strojna oprema
482384 (1711) SebaR
»

Februarja že GeForce 9? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
1009099 (9095) Senitel
»

DX 9 vs. DX 10 (strani: 1 2 )

927217 (6255) kobilica

Več podobnih tem