Forum » Igre » Crysis
Crysis

destroyer2k ::
Preberi komentarje in boš videl specifikacije no v glavnem take so.
intel c2d e6600
geforce 8800gtx
2gb ram al 4 gb ne vem več točno za rame
To so za ultra high nastavitve.
intel c2d e6600
geforce 8800gtx
2gb ram al 4 gb ne vem več točno za rame
To so za ultra high nastavitve.

Izi ::
Je bilo že omenjeno ampak, ker je tema že kar dolga lahko še enkrat zapišemo:
Minimum Requirements:
CPU: Athlon 64 3000+ / Intel 2.8 GHz
Graphics: Nvidia 6600 / X800GTO (SM 2.0)
RAM: 768 MB (XP) / 1 GB (Vista)
HDD: 6 GB
Internet: 256k+
Optical Drive: DVD
Software: DX9.0c with Windows XP
Recommended Requirements:
CPU: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D)
Graphics: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) or DX10 equivalent
RAM: 1.5 GB
Internet: 512k+ (128k+ upstream)
Software: DX10 with Windows Vista
Če si torej na XP-jih bo šlo verjetno tudi z 768 MB RAMA, če pa si na Visti pa je najmanj 1 GB. Seveda bo to za vse nastavitve na minimum.
Ravno novega računalnika ni treba kupovati , bomo pa večina igrali izgleda na zelo nizkih nastavitvah
Delalo bo tudi na enojedrnem procesorju ampak priporočajo dvojedrnega, kar pomeni, da je igra večnitna.
Ali se bo z Quadcore kaj profitiralo napram Dualcore bomo pa še videli?
Ali kdo ve koliko niti programirajo ?
Minimum Requirements:
CPU: Athlon 64 3000+ / Intel 2.8 GHz
Graphics: Nvidia 6600 / X800GTO (SM 2.0)
RAM: 768 MB (XP) / 1 GB (Vista)
Internet: 256k+
Software: DX9.0c with Windows XP
Recommended Requirements:
CPU: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D)
Graphics: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) or DX10 equivalent
RAM: 1.5 GB
Internet: 512k+ (128k+ upstream)
Software: DX10 with Windows Vista
Če si torej na XP-jih bo šlo verjetno tudi z 768 MB RAMA, če pa si na Visti pa je najmanj 1 GB. Seveda bo to za vse nastavitve na minimum.
Ravno novega računalnika ni treba kupovati , bomo pa večina igrali izgleda na zelo nizkih nastavitvah

Delalo bo tudi na enojedrnem procesorju ampak priporočajo dvojedrnega, kar pomeni, da je igra večnitna.
Ali se bo z Quadcore kaj profitiralo napram Dualcore bomo pa še videli?
Ali kdo ve koliko niti programirajo ?

Meizu ::
Zakon! Predvsem ODLIČEN grafični razpon. Ker glede na grafiko, sem si mislil, da bo potrebno za minimum vsaj kakšno X1950Pro... Pa zdej vidim, da so res odlično poskrbeli... :)
Jst mam sistem AMD64 3000+ in X1950XTX. A bi potemtakem lahko spadal med recommended? Aja 1.5GB rama še mam...
Jst mam sistem AMD64 3000+ in X1950XTX. A bi potemtakem lahko spadal med recommended? Aja 1.5GB rama še mam...

strictom ::
Na 2600XT bi moral lavfat ane? Al ga bo 128 bitno vodilo zjebalo?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Sodck ::
Jest mam na visti 2 giga rama ddr2 pentium 4 3,0ghz HT geforce 7600gt ? a bo delalo nekako?

Seveda
Mene sam muči to ne... Grafa je že dovolj močna za high nastavitve, sam nevem, če bo proc zdržal... Nevem no, navil sem ga iz 1.8 na 2.3 in kr šiba zdej... Sam nevem, no, da ne bo Crysis zanj res že prevelik zalogaj...

Mene sam muči to ne... Grafa je že dovolj močna za high nastavitve, sam nevem, če bo proc zdržal... Nevem no, navil sem ga iz 1.8 na 2.3 in kr šiba zdej... Sam nevem, no, da ne bo Crysis zanj res že prevelik zalogaj...

xabre ::
Da ti sistemski procesor folga za vsaj 40fps nafilat grafo, nimaš kej skrbet.
lol, moj sistem gre pa še pod recomended, pa me prav zanima če bo sploh igralno na 1280x1024.
lol, moj sistem gre pa še pod recomended, pa me prav zanima če bo sploh igralno na 1280x1024.

Izi
Minimum specifikacije ne dati, ker še niso znani poglej pod IGN in boš videl da so rekli na e3 da še niso znani, ker še niso optimiziral tak da ne vejo.
To sam zato pravim da ne bo potem der jokav zakaj so naenkrat take zahteve.
Minimum specifikacije ne dati, ker še niso znani poglej pod IGN in boš videl da so rekli na e3 da še niso znani, ker še niso optimiziral tak da ne vejo.
To sam zato pravim da ne bo potem der jokav zakaj so naenkrat take zahteve.

macgajver ::
MAGARAC Dej nehej že bluzit in nabav enga dvojedrnika grafo imaš čist preveč hudo za ta bogi procesor.
tenstan krompir je pa zakon

Urc ::
Na zadnjem videu res fajn zgleda, še posebej ko ustreliš tam da se hlodi dol poderejo (una 2 stražarja boli k****) zato niti ne pogledata gor
Aja pa zgleda da bo dalnogled tud WH omogoču

Aja pa zgleda da bo dalnogled tud WH omogoču

MACGAJVER ne bluzim, avgusta dobim X2 AMD-ja, tko da bo čist kul. Če bo demo prej pršu, me zanima, če ga bom lahko pognal na high. Razumeš?

jeryslo ::
Zadnji datum, ki sem ga opazil na straneh je 11.september, kar bi skoraj da že lahko veljalo glede na to da so govorili tam nekje v septembru.

Pa kolkrat vam je treba povedat ni datumov nobenih. Ker crytek ni oznanil ali EA nikoli.

Rekli so, da demo ni "far away". TKo, da bi teoretično nekaj res lahko pričakovali septembra...

Magarac
Hja sam še vedno to lak nič pomeni. Recimo hellgate london tudi ne bila "far away" in čudežno so ga prestavli za 1 leto skoraj in to 2 ali 3 tedna pred izidom. Tak da jaz ne vrjamem toliko v to.
Hja sam še vedno to lak nič pomeni. Recimo hellgate london tudi ne bila "far away" in čudežno so ga prestavli za 1 leto skoraj in to 2 ali 3 tedna pred izidom. Tak da jaz ne vrjamem toliko v to.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: destroyer2k ()

m.i.h.a. ::
treba je bit optimist
upam, da ne bo tako kot s Timeshift-om, ko smo že več kot leto nazaj lahko špilali demo, celotne igre pa še kar ni zunaj....od 11. - 13. tega meseca jo bodo spet po E3 vlačli
......ampak dvomim da so pri cryteku takšni, je pa uradno potrjeno, da bo crysis kmalu v beta fazi - verjetno za čas E3-ja....lets hope so, tako da bodo lahko preostanek julija in avgusta igro peglali, vmes izdali kakšen demo oz beta demo in naredili release 11. - 14. septembra

upam, da ne bo tako kot s Timeshift-om, ko smo že več kot leto nazaj lahko špilali demo, celotne igre pa še kar ni zunaj....od 11. - 13. tega meseca jo bodo spet po E3 vlačli

Lak da ne bo na e3 nič kaj veliko o crysisu in bo na cbitu al neki takega tam vse oznanil.

m.i.h.a. ::
močno dvomim....e3 je itak igračarski sejem in dvomim da bi ga preskočili oz nepromovirali trenutno najbolj vročega produkta Cryteka in paradnega konja založnika EA,....že intel na svojih štantih že nekaj časa kaže mišice ravno v crysisu

Jebemti, morm nehat gledat v to temo, ker me je igra že tolk pritegnla, da bom odletu v Ameriko, spizdu test komp od Intela (tam tisti, ki ima Crysis za probat) priletu nazaj in igral dokler me bo volja
Resnično, me je igra proav prevzela. Komej čakam demo in posledično tudi original

Resnično, me je igra proav prevzela. Komej čakam demo in posledično tudi original

macgajver ::
Jest bi tud tooooooooo hehe
Fantje evil master plan
Sponzorje začet iskat da bomo quad nabavl še dve 8800gtx upregl notr potem pa pišemo šefom crysisa da hočmo še pred izidom preigrt igro in na izid igre bomo oddal že review o igri in zaslužili miljone mmmmuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Fantje evil master plan
Sponzorje začet iskat da bomo quad nabavl še dve 8800gtx upregl notr potem pa pišemo šefom crysisa da hočmo še pred izidom preigrt igro in na izid igre bomo oddal že review o igri in zaslužili miljone mmmmuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
tenstan krompir je pa zakon

hehe, še Slo-Tech nabavi eno lepo klet in not utakne v to računalo, pol pa sprejema naročila in čakamo lepo v vrsti

Tr0n ::
EA has updated a press fact sheet for Crysis with a release date for Crytek's eagerly anticipated first-person shooter. With no related announcement, this is subject to change, but as of now they are projecting a September 14, 2007 release.

zile ::
Kaj je na zgornjem linku tolk dobrga. V igri ni vetra
, pa model mal visoko skače s puško v roki.

aodius ::
Unconfirmed: Collector's Edition Details
Australia's Games Warehouse is taking pre-orders for the Collector's Edition of Crysis.
The contents for this edition are listed below, but please do bear in mind that this info is unconfirmed.
This pack, which will be in a Metal Box will consist of... Additional content included:
* “Making of Crysis” feature
* Meet the developers’ vignettes
* (5 x talking head interviews with show reels)
* Initial Crysis concept video
* Concept and Production Artwork show reel
* Official Soundtrack Audio
* 16 page concept art book
* Unique in-game vehicle
Australia's Games Warehouse is taking pre-orders for the Collector's Edition of Crysis.
The contents for this edition are listed below, but please do bear in mind that this info is unconfirmed.
This pack, which will be in a Metal Box will consist of... Additional content included:
* “Making of Crysis” feature

* Meet the developers’ vignettes
* (5 x talking head interviews with show reels)
* Initial Crysis concept video
* Concept and Production Artwork show reel
* Official Soundtrack Audio
* 16 page concept art book
* Unique in-game vehicle
http://www.gregorsalobir.si/

aodius ::
Cevat Yerli:
“There has been a lot of recent talk about Crysis' ship date. I wanted to send out a message to all those who are interested and set the record straight. The game will ship a little later than planned. I want to assure everyone that Crytek are working as hard as we possibly can to deliver this game to our fans and consumers in the earliest timeframe that meets our high quality threshold. Taking the extra time in the studio is the right decision because it helps us be sure that we can bring you the experience you expect from this new game.
2006 has been an amazing year for us and we have had great responses >from press and fans coming out of Leipzig in August and E3 back in May. We appreciate all of the interest and comments -- positive and not so positive -- that we have been receiving. Crysis is an ambitious game in so many aspects and much of what we are doing will be a genuine first for the gaming industry: some of this stuff is really hard and just takes time to get right.
We are focussing our efforts right now on getting the best possible experience for the widest variety of PC configs, starting from entry-level PC's up to the hard-core game rigs. Multiplayer is also an area of big focus for us right now, and we listened very hard to our fans. This includes the post-launch modding and community plans. Crysis' core single player is improving all the time - the progress I am seeing from the team right now here in Frankfurt is just staggering.
We are tracking well and trying our very best to release the game as soon as we can but Crytek and EA can't provide a hard date just yet.”
“There has been a lot of recent talk about Crysis' ship date. I wanted to send out a message to all those who are interested and set the record straight. The game will ship a little later than planned. I want to assure everyone that Crytek are working as hard as we possibly can to deliver this game to our fans and consumers in the earliest timeframe that meets our high quality threshold. Taking the extra time in the studio is the right decision because it helps us be sure that we can bring you the experience you expect from this new game.
2006 has been an amazing year for us and we have had great responses >from press and fans coming out of Leipzig in August and E3 back in May. We appreciate all of the interest and comments -- positive and not so positive -- that we have been receiving. Crysis is an ambitious game in so many aspects and much of what we are doing will be a genuine first for the gaming industry: some of this stuff is really hard and just takes time to get right.
We are focussing our efforts right now on getting the best possible experience for the widest variety of PC configs, starting from entry-level PC's up to the hard-core game rigs. Multiplayer is also an area of big focus for us right now, and we listened very hard to our fans. This includes the post-launch modding and community plans. Crysis' core single player is improving all the time - the progress I am seeing from the team right now here in Frankfurt is just staggering.
We are tracking well and trying our very best to release the game as soon as we can but Crytek and EA can't provide a hard date just yet.”
http://www.gregorsalobir.si/

mat123 ::
Tole je že staro več kot leto dni
Pred par dnevi, na E3 sejmu je Bernd Diemer omenil, da bodo igro izdali hitreje, kot si mislimo. Tudi datum izida so na uradni strani spremenili iz Fall 2007 na TBA (še bodo naznanili datum).
Na Gametrailers je nekaj novih filmčkov iz E3.

Pred par dnevi, na E3 sejmu je Bernd Diemer omenil, da bodo igro izdali hitreje, kot si mislimo. Tudi datum izida so na uradni strani spremenili iz Fall 2007 na TBA (še bodo naznanili datum).
Na Gametrailers je nekaj novih filmčkov iz E3.

mat123
Na uradni strani sploh ni datuma ker 100% ne veš katera je uradna stran crysis-a. Tukaj je link do nje crysis.
Pa drugače na EA strani za crysis je pa datum 14 september 2007 toda to ni uradna napoved tu nekje samo ciljajo izdati igro.
Na uradni strani sploh ni datuma ker 100% ne veš katera je uradna stran crysis-a. Tukaj je link do nje crysis.
Pa drugače na EA strani za crysis je pa datum 14 september 2007 toda to ni uradna napoved tu nekje samo ciljajo izdati igro.

mat123 ::
Napačen link sem dal ja, mislil sem to stran klik, ki je zaenkrat uradna.
Zdaj po forumih celo govorijo, da bi naj igra izšla kasneje proti koncu leta, nekatere strani so spremenile datum iz septembra na zimski čas. Bomo videli kaj bo iz tega ...
Zdaj po forumih celo govorijo, da bi naj igra izšla kasneje proti koncu leta, nekatere strani so spremenile datum iz septembra na zimski čas. Bomo videli kaj bo iz tega ...

Longinus ::
wir sind die herscher,wir sind die sklaven
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse

ivanuscha ::
Špil bo definitivno kul. Kar me še najbol moti je, da si skor neranljiv, health in armor se ti pa samodejno regenerirata.
Ja pač nanosuit ter nanotehnologija... to še nekako zadevo upraviči. Samo upam, da ne bo preveč lahka težavnost.

Tr0n ::

Live
Glede tist kar si rekel to je najbolj logična zadeva kar je z tem res je malo pretiravanje sam veliko pa ni. Ker ta obleka se razvija v resničnem življenju vem da ti moč res bo povečala sam ena stvar še bo mela sam tisto pa si nisem zapomnil tole sem rekel za obleko ki res razvija ena ameršika firma.
Glede tist kar si rekel to je najbolj logična zadeva kar je z tem res je malo pretiravanje sam veliko pa ni. Ker ta obleka se razvija v resničnem življenju vem da ti moč res bo povečala sam ena stvar še bo mela sam tisto pa si nisem zapomnil tole sem rekel za obleko ki res razvija ena ameršika firma.

kilergas ::
MA seveda,.kar v real ,..te zadne metek v levo jajce.Please wait 10s to regenerate your jajcke.
Je pa zanimovo brat 9 strani dolg roman o igri kateri se ni izsla,res da je pred vrati a vendatle polno buc v tem romanu.
MA seveda,.kar v real ,..te zadne metek v levo jajce.Please wait 10s to regenerate your jajcke.

kilergas
Vidim da nimaš pojma ti o vojni industriji v resničnosti. Glede metkov v resnici je že prototip ki je neprobojen za metke, nož še celo bazuka ne prodire samo tist se ne šteje ker ti pa lahko se zlamle kaka kost naredo je pa en kanadčan. Tako da to kar si ti napisal se delaš samo norce iz svojega neznanja.
Vidim da nimaš pojma ti o vojni industriji v resničnosti. Glede metkov v resnici je že prototip ki je neprobojen za metke, nož še celo bazuka ne prodire samo tist se ne šteje ker ti pa lahko se zlamle kaka kost naredo je pa en kanadčan. Tako da to kar si ti napisal se delaš samo norce iz svojega neznanja.

Shegevara ::
nima veze, v resničnosti tip nemore skakat od tal na bajto pa to kot kobilca, pač Crysis ne bo realizem ampak fantazy world. Pa kaj pol.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Crysis 3 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 45445 (28591) | kajetan |
» | Far cry 2 (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 129263 (83075) | Assass1n |
» | Radeon 4870 in CrysisOddelek: Strojna oprema | 2386 (1713) | SebaR |
» | Februarja že GeForce 9? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 9125 (9121) | Senitel |
» | DX 9 vs. DX 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7231 (6269) | kobilica |