» »

Crysis

Crysis

««
43 / 53
»»

mesoreznica ::

Vse kar ni človeško je pošast.

Pišuka se me zjebo. Danes videl muho pa se nisem prestrašil. Zaj ko pa vem da je pošast.... fak pa še vsi deževniki, mačke, psi....ojoj...kriza bo. :))

Čisto vredu da niso samo korejci noter. Že tako ali tako je bilo dolgčas včasih vmes, kaj šele da ne bi bilo alien-ov etc.

LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X

Meizu ::

Na začetku je čisto kul te Korejce strašit, tom proti sredini špile, ko maš pa tiste utrjene postojanke je pa čista beda. Pa še s heliči te začnejo lovit... Raje usujem par alienov tam :P

destroyer2k ::

the_mann

Ja cena je potrjena 30€ bo koštala.

Berserker ::

glede posasti mislim vse kar je nlp (alieni,...) glede korejcov pa so zacetne misije fajn solidne proti sredini ko sem skoraj p... ko te tisti helic pa korejci fajn zasipajo z municijo, pa tisti alieni !!!!

ma z alieni je še ok. Je vsaj akcija, katere nisi vajen. Tiste korejce usuvat nonstop je pa beda. KOmej čakam Fa Cry2, ko boš dejansko načrtoval napade na bazo, čakal da se recimo megla zbistri, da lahko skineš folk na daljavo itd. Takrat bo pa zanimivo usuvat sam gverilce, al kr že bojo. :P Pa pokrajina bo ful zanimiva.

se strinjam glede farcry2 s tabo MEIZU pri alienih je narobe da jih je premalo vrst ,nekam vzdrzljivi so pa notranjost alienske ladje mi je tak glupa nevem zakaj otok se se mi kr dopade bi crytek lahk sel kako vietnamscino delat

Meni so šli helikopterji ne živce dokler nisem pogruntal da jih lahko tudi z avtomatsko puško sesuješ (prej sem vedno bežal dokler nisem raket dobil). Pol pa samo drevo najdeš in ko začne strelat plešeš okoli drevesa, ko neha pa mlatiš po njemu z avtomatom (res je da porabiš vso municijo za njega). :))

Pa tisto orožje orožje od vesoljcev nisme mogel sprobat proti vietnamcem...grrrrr... bi blo fun.

LP

no pri meni je bil hec da nisem z bazuko nic zadel dokler nisem ugotovil da jo lahko rocno vodis (iztrelek), je pa skoda nabojev da se lotis helija z automatsko.

iLichu ::

glede far cry 2...tist gameplay film me ni kj prepricu,tko leseno je vse delovalo :(

Mah gameplay film... Boš vidu ko boš probal to igrat, se ti Crysis ne bo zdel vseskupej nič... Far Cry2 bo znal bit ful ppošten ja. Še 100x več fizike kot v Crysisu itd...

mene je fc2 preprical ze ko sem videl dzunglo ,savane, zivali , pa drvenje z dzipom. ILICHU navedi kaj je tak leseno.

krneki0001 ::

Helikopterje je najlepš z snajperjem sklatit. Lepo se postaviš nekam, kjer si malo zakrit in ko leti proti tebi spustiš pilotu šus u glavo. Potreben je samo en metek, največ dva, da ga z enim opozoriš nase in se obrne proti tebi in helikopter pade na tla.

ja lesen mi je delovalo streljanje in umetna pamet nasprotnikov,pa potrdil so da ne bojo dali vn demota lol ne vem zakaj

za far cry2 ne bo demota? WTF?? I must chech it aut...

men se zdi da so rekl da ne bo demota zaradi piratov al nek podobnga,uglavnem spet se zgovarjajo na pirate...

LeXani ::

Ma kašni pirati neki.:))
Eurogamer
Čas prve prijave 04.11.2005

leseno streljanje men se zdi isto kot pri krizi no mal prehitro reloada umetna pamet pa se mi zdi kar zadovoljiva kot so pokazali z ono foro ko ga vstrelis v nogo pa ga sovojak nese drugace pa tut podobna krizi (no vse to sklepam iz trailerjov).

Jst ::

(Vista 64 sp1, dx10, patch 1.2)
Dva hecna buga, na katera sem naletel pri igranju:

Fantje se ne morejo zmeniti, kdo bo šel ven/not in so se \"zataknili.\"

Sedaj je potrjeno: Korejci so slabi šoferji. Šofer tovornjaka je bil očitno pod dozo in mi prihranil \"delo.\"

[Slike so scaled iz 1680 na 1280 ter iz .bmp v .jpg.]
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Tilen ()

Jst s katero grafo špilaš Crysis?

hyphh ::

Mod Community za Crysis je pa dokaj razvit.8-)

Intel Crysis Mapping Contest - Kvalitetne SP mape

Nuke real physics mod

Texture Skins - Nove texture za orožja, karakterje itd.

Dismemberment Mod - Sof style

Realistic Forest - Nekdo se je naveličal tropskega pragozda.:))

Zgleda pa zelo v redu. Lahko se nadejamo kakšne custom mape s tako modifikacijo ali pa kot dodatek za Sandbox 2 za moddanje svojih map.

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Tilen ()

Meizu: 88gts512.

pizda tole zgleda resnicno :D

Leta nazaj, ko je 3DStudio laufal še v DOSU, sem se malo igral z raznimi objekti. In ugotovil, da nimam designarske žilice. Tudi moje stvaritve pri Likovnem pouku v OŠ so bile katastrofa. Internetno stran bi znal sprogramitrati, a design bi bil sigurno prvi med Worst Page Ever Designed.

Človek, ki je v sandboxu narisal gozd ima velik potencial. Upam, da bo community naredil kakšen mod, ki bo v obliki Sigle Player map in objectives (se ne spomnim slo izraza).

--

Obstaja pa Natural Mod za crysis:
http://crymod.com/filebase.php?fileid=7...

Ki res izstopa iz množice modov. Screenshot-i so neverjetni in verjetno bom tudi sam tole probal.

Poglejte si video:
http://www.vimeo.com/748442

Čim najdem kakšen program za kalibracijo monitorja. Vita64sp1 in nvidini drivejri mi tega ne omogočajo več (tako, kot si lahko kalibriral v XPjih). Sedaj gledam bolj kot ne sprane barve...

ps: ko bom namesto 88gts512 imel nekaj iz geforce 200 serije (revisioned) ali pa še kakšno novo revizijo 4870. Ti sicer celo omogočata igranje na visokih detajlih ampak Very High še vedno ostaja pika na i, ki se jo težko nariše. (*zame* osebno premalo fpsjev - 26fps pri 1600x1200 z gtx280 (crysis 1.2), moja nativna resolucija je pa 1680x1050).

edit:
>(*zame* osebno premalo fpsjev - 26fps pri
>1600x1200 z gtx280 (crysis 1.2), moja nativna
>resolucija je pa 1680x1050).

Vir:
http://www.guru3d.com/article/geforce-g...

/edit

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jst ()

A celo nove revizije 4870-ic pridejo? Dej kšn link kjer to piše.

Seveda pridejo, no bodo kar ukinili linijo ter R&D.

Kakšne pa, pa ne vem...

Vem pa, da bo nvidia prešla na manjši proizvodni proces. Za to ne rabiš "vira," da ti je jasno.

High-end segmet z 280 so zapolnili... tako da...

Jst

Revizije? Dvomim da tole misliš dobesedno revizijo, pri ati seriji edino kar je bo prišla 4870 super overclockana diamond trenutno je prvi ki je dal specifikacije, kolikor se spominjam ko bo kartica prišla bo imela rame navite na 4ghz in jedro na 850mhz, ampak bodo zraven dali še program ki bo omogočil naviti to kartico višje max. bo dovoljene rame na 4.8ghz in jedro na 950mhz za shederje pa sem pozabil koliko bojo naviti bol.

Aja zdejle sem se spomnil kakšna revizija je edino mogoče pri ati seriji, da bodo dali nove rame notri ki bojo se lahko navili preko 5ghz.

ps: ko bom namesto 88gts512 imel nekaj iz geforce 200 serije (revisioned) ali pa še kakšno novo revizijo 4870. Ti sicer celo omogočata igranje na visokih detajlih ampak Very High še vedno ostaja pika na i, ki se jo težko nariše. (*zame* osebno premalo fpsjev - 26fps pri 1600x1200 z gtx280 (crysis 1.2), moja nativna resolucija je pa 1680x1050).

edit:

Vir:
http://www.guru3d.com/article/geforce-g...

/edit

Tudi HD4870 v CF ti ne bi omogočil tega igranja po tvojih željah?

LP

ATI 2900XT --> 3870HD zame ni "nova" grafična kartica, ampak lepše zavita 2900XT. To sem mislil z revisioned. Sicer je bilo malo arhitekturnih sprememb, ampak v osnovi je 3870 revizija 2900XT.

A zdej boš reku da je pa 4870 revizija 3870? Heh...
Edit: Pa 3870 sploh ni lepše zavita 2900XT - v marsikaterih primerih jo krepko poseče, kar je pa dokaj pohvalno je pa to, da je še vedno bila pol cenejša kot pa 2900XT.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

To je tema o igri Crysis. Če pa hočeš, pa odpri novo temo, kjer bomo razglabljali o tem, da so pri 2900XT ugotovili, da jih 512bit memory prav nič ne doprinese in so prešli na 256 (interni ringbus se mi zdi, da je ostal 512). Manjši proizvodni proces se tudi pozna pri porabi in toploti. Shaderji so ostali isti..... Mah, moram delati.... 3870 je tisto, kar bi 2900 že v začetku moral biti. Ni pa niti 1 odstotek tolikšne spremembe, kot pa iz 3870 na 4870.

M-XXXX ::

Jaz imam pri 4870 DX10 1600x1200 35FPS, pri AA 8x pa 31FPS!

Jo je zame mučenje, nikakor pa ne vzemi(te) tega, kot kakšno žalivjko ali pa kot da se morate zgledovati po meni.

Meni pač min avg 60 predstavlja minimum, kjer je moja igralna izkušnja res izkušnja in ob njej resnično uživam.

Zato pri kakšni igri raje dam detajle manj. TIsti screenshoti, ki sem jih zgoraj prilimal so na Visti 64 sp1, 88gts512, High razen shadows ter shaders, pa poglejte koliko fpsjev je samo na tisti sceni. To je zame neigrabilno. ZAME. V XPjih bi imel z enakimi nastavitvami 50+fpsjev. Res ne vem, zakaj Crysis ne mara viste in toliko manj fpsjev imam tudi če štartam v dx9 mode.

Recimo UT3 mi pa deluje superca, vse na maximum, pa imam po frapsu CTF Facing Words 12 playerjev, avg 110. Kjer bi v XPjih imel manj. Čudno mi je to...

Tilen ::

Ne moreš primerjat neuničljivega UT3 okolja s Crysisom.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Kako ne,če sem gledal neki gameplay o GOW 2 ko je strelal v zid in tla pa se je zrušil kos zida in tal( za mejo so postavili železne mreže v betonu). Sam v igri rušljivosti nebo ker tega ni xbox360 zmožen( tega si nisem jaz zmislil sem nekje slišal). Tisto ko pa je streljal v organsko kocko in srebrni krog mi pa je še kr dobro izpadlo pa voda.

Tilen: mogoče sem se napačno izrazil, ampak hotel sem povedati, da mi crysis v visti 64 sp1 dx9 dela z 30fps, medtem ko v xpjjih z enakimi nastavitvami 50+.

Pri UT3 je pa ravno obratno. V Visti mi dela bolje, lepše, hitreje, bolj smooth.

ps: UT3 engine ima destructable everything, je pa na developeju kaj je in kaj ni za uničiti.

Sicer pa, na tej strani je opisan ut3 engine in kaj zmore: http://wiki.on-mirrors-edge.com/index.p...

Pa če boš šel gledat, boš videl, da ni od muh.

aodius ::

http://www.gregorsalobir.si/

krneki0001 ::

Tilen: mogoče sem se napačno izrazil, ampak hotel sem povedati, da mi crysis v visti 64 sp1 dx9 dela z 30fps, medtem ko v xpjjih z enakimi nastavitvami 50+.

Ja, vista in DX9 lepo laufata, ja!!!

Jst, meni HD4870 Crysis na res. 1680x1050 vrže ven v povprečju 35FPS, kar je za Crysis popolnoma igrabilno.

Meizu

S kakim nastavitvam? Pa tak misliš kaj naviti to kartico ali boš pustil pod default.

Ja na stock ne, pol če pa navijem grafo iz stock na recimo 790/1050 mi skoči bandwidth iz 115GB/s na 133GB/s, pol ostalo pa po 1.5 gor (texture pa pixel fillrate). Pol se FPSji v Crysisu (drugje še nisem probal) dvignejo tudi za 6-7FPSjev. V povprečju pa tam za 4-5FPSje.

Aja vse nahigh DX9 s tweakom za DX10 in Natural modom, tko da je vse skupej še malce bolj zahtevno.

Ko bi le jaz lahko užival v igranju z 30 fpsji.... :/

ps: to ni napad na kogarkoli, samo (self) observation.

>mi skoči bandwidth iz 115GB/s na 133GB/s

S čim to meriš?

Mah Crysis je edn tistih čudnih špilou... Ko so teksture šisto povprečne, no razn svetlobe, megle itd. Recimo grafika v Crysisu mi sploh ni nevem kaj. Se đe drugi špili, ki lahko lepo konkurirajo Crysisu. Sam Crysis je nezoptimiziran v 3pm. Lahko vržeš nevem kaj gor, pa ne boš dobil spodobnih FPSjev. Drugi špili pa laufajo lepo tudi na 8800GTS512mb in to na nativni resoluciji 22''. Moj prijatelj ima še tastaro 8800GTS640mb pa še ni dobil špile v roke, ki mu ne bi delala na najvišje settingse na nativni od 22'' ekrana in z zelo spodobnimi FPSji (definitivno nad 60FPS). No, če njemu tko laufa, kako mora še zadeva oz. kako bojo še prihajajoči špili leteli na 8800GTS512mb, kaj šele na HD4870 recimo. Al pa 4850.

JST: To mi pove GPU-Z.

Meizu strikes again...

Daj kolegu gor Call Of Juarez, nastavi max ločljivost na tem 22" monitorju, uporabi DX10 in boš videl kar še očitno videl nisi, pa tvoj kolega tudi ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Call of Juarez naj bi od nekdaj veljal za neoptimiziranga kar se DX10 kliče. Sej je blo debat tu na forumu za se zjokat dosti o tem.

Pa nič Meizu strikes again. Sam resnico govorim. Večina špil ki bojo prišle, bojo normalno laufala celo na 8800GT. Edini problematiki so Crysis, Far Cry2, pol se pa ne spomnem nič drugega zdej...

To, da igre "niso optimizirane" je samo slab izgovor za nezmogljive grafe. Pustimo mode iz konzol na PC na strani. Glede na to, kar smo vse v tej temi dali skozi bi težko rekel, da Crysis ni optimiziran... Enostavno preveč zahteven je, kot COJ. Tako kot nihče ni mogel FarCry vse na max nabijat ob njegovi splavitvi, tako zdaj isto pričakovat ob istem razvoju pri Crysisu je nesmisel. Čez kakšno leto boš pa tudi Crysis na top mašini lahko igrabilno vse na max igral veš Meizu. >:D

Igrabilno pomeni 60 FPS v povprečju pri ločljivosti 1920x1200. Da ne bo pomote.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()
««
43 / 53
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Crysis 3 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
23845210 (28356) kajetan
»

Far cry 2 (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

564129130 (82942) Assass1n
»

Radeon 4870 in Crysis

Oddelek: Strojna oprema
482383 (1710) SebaR
»

Februarja že GeForce 9? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
1009069 (9065) Senitel
»

DX 9 vs. DX 10 (strani: 1 2 )

927203 (6241) kobilica

Več podobnih tem