Forum » Igre » Crysis
Crysis

Meizu ::
tisti lvl z letalom je pa res najbolj enostaven v špilu. Tam ko ti postavijo taske, se sam vrti v krogu in klati dol tiste aliene. Potem se zalaufaj s polnim speedom mimo tistih dveh vrtincev, v roku 5 min (a isto taktiko kot v prvem tasku) obrneš še 1 task in se zalaufaš naprej. IN že si pri letalonosilki.

mesoreznica ::
Pa ne pozabi raket uporabljat. Zadanejo kar hočeš, kadar hočeš.
LP
LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X
WD Velociraptor, LC Legion-X

iLichu ::
waaaa kr obrnu sm crysis :D sm upal na en dolg filmcek na koncu,sam tud ta je bil ql,un niger je kr preizvel in gremo v boj u sfero :D komi cakam drugi del ^^

ne en to sm se motil,naredl bojo se dva dela (trilogija),da bo pc eksluziva,potem bojo pa startal na multiplatforme .

Shegevara ::
če bojo še crysis 2ko pa 3ko toliko zavlačevali bo takrat ko se bojo spravli delat za multiplatforme že kakšen playstation 6 pa xbox xyz

Ja sj crysis 2 pride 2009, un tretji del bo pa po moje eno 2011 :d
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Mavrik ()

Rock_star ::
Ko hočem loadat ()ko stisnem load game) mi igra štekne in me vrže ven,komu jasno zakaj?Prej je delalo vse normalno.
Lp,sašo
Lp,sašo

destroyer2k ::
MedoPu
A sploh veš zakaj se je crysis delal tako dolgo? Samo zaradi tega kerso naredili čisti novi pogon, kar pa ni tako malo dela. Sedaj za naslednje dele samo še morjo zgodbo narediti in scene in je večino dela končanega.
A sploh veš zakaj se je crysis delal tako dolgo? Samo zaradi tega kerso naredili čisti novi pogon, kar pa ni tako malo dela. Sedaj za naslednje dele samo še morjo zgodbo narediti in scene in je večino dela končanega.

Kebab11 ::
Ja sj crysis 2 pride 2009, un tretji del bo pa po moje eno 2011 :d
A ne pride 2009 Far Cry 2, ne pa Crysis 2?

pozitron ::
Meni niso ravno všeč glede optimizacije performansa iger. (MoH airborne, splinter cell double agent, rainbow six vegas, call of juarez ,...) je pa to seveda samo moje osebno mnenje.

ja UBISOFT se poscije na nas,sm gledu na gam,etrailers 13 min posnetek igranja in mi use deluje nekam slabo,tko sovrazniki so bl glupi pa tista fora k te metek zadane je kao zlo realisticno,men je ena bedarija

Če slučajno koga zanima za nov crysis, ki pride.
Today, June 5 2008, Electronic Arts and Crytek announce the development of Crysis: Warhead
http://www.incrysis.com/index.php?optio...
Today, June 5 2008, Electronic Arts and Crytek announce the development of Crysis: Warhead
http://www.incrysis.com/index.php?optio...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: destroyer2k ()

aodius ::
iz incrysis foruma
To counter the many questions that came up in various forums already here some clarification on our side:
1. Packshot
The packshot is not the final version, so do not pay too much attention on the details you see on there. It is a teaser how it may look like in the end. Additionally the "Live" symbol doesn't mean much.
2. Add-on or Stand-alone?
Crysis:Warhead will be a stand-alone product, so it does not necessarily require Crysis to be played. smile
cheers,
-alex
http://www.gregorsalobir.si/

Rock_star ::
Imam eno vprašanje glede te igre.Ko nardim tisto misijo,ko te pridejo pobrat s plovilom in se potem začne nalagat nova misija(mislim da asult),se naloži do 100% potem me pa ven zabriše in nič ne napiše da bi bilo kaj narobe.Ma kdo kakšno idejo kaj bi to lahko bilo???
Igra mi je do zdaj tekoče laufala,tako da ne vem zakaj zdaj to.
LP,sašo
Igra mi je do zdaj tekoče laufala,tako da ne vem zakaj zdaj to.
LP,sašo

Kristjan15 ::
Pozdravljeni vsi =)
Bi Asus ATI Radeon EAH3650/HTDI/256Mb poganjala Crysis na high na resoluciji 800x600 z vsaj 25 fps-ji? Btw hitrost jedra ima 725 mhz, hitrost pomnilnika pa 1600 mhz. Prosim za odgovor.
lp
Bi Asus ATI Radeon EAH3650/HTDI/256Mb poganjala Crysis na high na resoluciji 800x600 z vsaj 25 fps-ji? Btw hitrost jedra ima 725 mhz, hitrost pomnilnika pa 1600 mhz. Prosim za odgovor.
lp

the_game ::
nabavi si 4850 če maš pa še kaj v žepu pa 4870 ne bo ti žal!!!
ASUS M2N-SLI DELUXE|AMD Athlon X2 6000|HD3870 512MB|PATRIOT 2x1GB 800Mhz CL.4|

Jst ::
Resolucija pri Crysisu niti nima tolikšnega pomena...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Jst ::
1680x1050 ali 1440x900 na 88gts512 ni razlike...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"

Meizu ::
Ja, resolucija res nima nekega pomena v Crysisu. Sploh se ni potrebe sekirat, če ti špilja ne deluje tekoče v nativni resoluciji ekrana, kr razlika sploh ni opazna. No vse do ene meje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()

Berserker ::
škoda kr ni crisys tretjeosebna bi se mi bol dopado pa kratki ji je ful mi farcry 2 lepse zgleda(sedanji cas in orozja, ni posasti, dzungla pa poziganje haha) sem pa criso fural na gf9600gt

tr33k
Sej se da tretjo osebno igrat samo moraš vpisat neke vrste čita da se to omogoči-
Sej se da tretjo osebno igrat samo moraš vpisat neke vrste čita da se to omogoči-

evo 3870 mas že za 130 €
ps: jst sm dal pred 4 mesci za 3850 180 €,pa je 15% slabsa od 3870,kok to cene padajo
ps: jst sm dal pred 4 mesci za 3850 180 €,pa je 15% slabsa od 3870,kok to cene padajo

Kristjan15 ::
3850 pa za 86 EUR. Tu je link: http://www.pcplus.si/strojna-oprema/gra.... To je pa zelo veliko presenečenje, saj je zmogljivost/cena v tem primeru v zelo dobrem razmerju!

tilinho20 ::
Ja kaj čš.:D
Moja GTS je tut ful cena padla. Sem jo lupil 200eur (takrat je bila 250) a je zdej kok vredna. Ene 130eur.
Moja GTS je tut ful cena padla. Sem jo lupil 200eur (takrat je bila 250) a je zdej kok vredna. Ene 130eur.

Berserker ::
ja sem v editorju skakal v tretjeosebni sam merilca ni, v
crysisu da ni posasti kaj pa alieni? saj to so posasti no tega sranja nebi smelo bit v cryisi da bi sam korejce pobijal pa bi blo cisto v redu kaj kdo ve kdaj pride dodatek vun
crysisu da ni posasti kaj pa alieni? saj to so posasti no tega sranja nebi smelo bit v cryisi da bi sam korejce pobijal pa bi blo cisto v redu kaj kdo ve kdaj pride dodatek vun

aodius ::
Na nekaterih straneh je napisano september 2008, bolj točno amazon.de 18.september 2008. In cena? 29,95€
http://www.gregorsalobir.si/

alieni niso posasti
to k da bi reku da so morkse deklice super heroj

Zgodovina sprememb…
- spremenil: iLichu ()

LeXani ::
Odvisn kašno vevrco srečaš
..pa živali, pa rastline niso pošasti no..

..pa živali, pa rastline niso pošasti no..
Čas prve prijave 04.11.2005
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Crysis 3 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 45208 (28354) | kajetan |
» | Far cry 2 (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 129129 (82941) | Assass1n |
» | Radeon 4870 in CrysisOddelek: Strojna oprema | 2383 (1710) | SebaR |
» | Februarja že GeForce 9? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 9069 (9065) | Senitel |
» | DX 9 vs. DX 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7203 (6241) | kobilica |