» »

Crysis

Crysis

««
5 / 53
»»

dukenukem ::

večen kreg ,sevede si vsak misli, da zdj, k ma grafo za 400€ pa poseka vse konzole ,hehe,na xbox pa ps3 lavfa zelo tekoče naprimer unreal engine 3.0, kaj pa na to rečete ,pa ma ps3 še vseeno rezervo not :D kok carska je naprimer grafika na tekken 4 za ps2, pa je že zastarel sistem ;) pri konzolah je to mal drugače kot pri compu

Gr0unD Zer0 ::

misliš tekken 5 :D


se pa tudi jaz čudim, pri final fantasy X, kako je mozno to iztisnit iz tiste majhne škatlice...

simnov ::

kolikor vem jaz izide ta mesec

gunserman ::

lažje je narest igrco za konzolo k so vse enake, komp ma pa vsak drgačn, pa maš lohk še nevem kakšno grafo, če maš asrock plato ti ne bo lepo delal..... bolš konzola k komp 100%

xabre ::

Mene bolj zanima, kako se bo kaj obnesel v primerjavi s stalkerjem, po igralnosti in grafiki.

Rotaidal ::

Mene bolj zanima, kako se bo kaj obnesel v primerjavi s stalkerjem, po igralnosti in grafiki.

Crysisa ne moreš primerjat z Stalkerjem niti po igralnosti niti po grafiki. Oboje je (naj bi blo) svetlobna leta pred Stalkerjem!
Poglej si kakšen Crysis gameplay video in ti bo vse jasno.


lažje je narest igrco za konzolo

Stem se ravno nebi strinjal. Pri izdelavi igre za konzole je vloženega veliko več časa, truda in znoja. Zato so te igre tudi tako dobre in brez nekih hujših napak, kot jih vidimo pri PC igrah, pri katerih prve popravke dobimo že nasljednji dan po izdaji igre.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Rotaidal ()

JutriPS3 ::

Crysisa ne moreš primerjat z Stalkerjem niti po igralnosti niti po grafiki. Oboje je (naj bi blo) svetlobna leta pred Stalkerjem!

Te lahko vprašam kateri so tile elementi igralnosti da bo zadeva pred stalkerjem (govoriš o nekih svetlobnih letih)??:\ Oprosti ampak meni ni jasno - iz trailerja ni jasno (kvečjemu debilna AI). Je to morda Quake način skaklanja? Meni se po prikazanem sodeč vidi ogromna naprednost stalkerja (ena redkih podobnih naprednih shooterjev je bila še Deus-Ex) ki malo bolj poseže v različne žanre. Ta Crysis se mi pa zdi ena čisto običajna 3d streljanka - z izjemno grafiko. Ampak po igralni naprednosti pa dvomim da bo Crysis blizu Stalkerju. Zelo me zanima tvoje mnenje ker po posnetkih sodeč ni najbolje videti.

Pa še nekaj me zanima iz onega trailerja. Tisto debilno mirovanje vojakov medetm ko jih šicamo. Upam da je to le prikaz za t.i. trailer, ker če bo tako bo AI nekje proti podnu.

Naj vam grafika ne zamegli razsodnosti:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: JutriPS3 ()

Rotaidal ::

Te lahko vprašam kateri so tile elementi igralnosti da bo zadeva pred stalkerjem (govoriš o nekih svetlobnih letih)??:\


Prvo kot prvo Stalker je kao FPSRPG...Crysis to ni!

Kot drugo treba omenit, kaj vse vpliva na samo igralnost! Da omenim le nekatere. Grafika, zgodba, okolje, fizika okolja, vozila...in še mnogo več.
Omenjaš samo izjemno grafiko...Si mogoče opazil vsaj malo fizike? Le kje je to v Stalkerju...hmm nisem je opazil pa so jo tako opevali da bo...Igram Stalkerja in mi je osebno en HL2 ali Farcry veliko boljša zadeva.

Poglej si ta video! Klik!

Treba je razumet, da sta to dva popolnoma različna tipa iger!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Rotaidal ()

JutriPS3 ::

Lej ti si dal primerjavo s Stalkerjem, ne se zdej z nekim FPSRPGjem ven metat.
Skoraj prepričan sem da je igralno stalker pred Crysisom (vsaj po trailerju sodeč ni nič takega), vendar ok sta malček različna žanra.
Fizika sama sebi ni namen veš.Kako bodo vkomponirali bomo pa videli. Skratka, če obrišeš šminko dobimo nek klasičen 3d shooter (kar ni nič slabo, samo tista tvoja izjava je močno pretirana);)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: JutriPS3 ()

svecka ::

Crysis obeta veliko, koliko pa bo v resnici pokazal pa bomo videli, lahko bo le še en graphic bomb ali pa tudi ne, zasnova z high tech obleko in resnični občutek da si "super solder" je bil po ogledu filmčka navdušujoč (vsaj meni), predvsem sem bil navdušen nad instantnim menjavanjem med različnimi načini orožja. Bomo videli kako bo ta stvar izpeljana, mogoče se jo boš naveličal že kmalu, mogoče pa ne.

In imho STALKER in CRysis se sploh ne da ravno primerjati, mogoče šele ko igra izide, samo STALKER je bolj igra s RPG pridihom (deus ex, system shock podobnost), v Crysisu pa ni nikakršne omembe RPG elementov.


@JutriPS3
Ne vem kaj se podi v tvoji glavi samo primerjat nekaj kar še ni izšlo zunaj je nesmiselno, edino če si na Cebitu igral Crysis ali kje drugje. Tukaj nekaj trdiš kar sploh nima ne repa ne glave.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: svecka ()

Senitel ::

natoxt: Hitrejši ram, ampak ga imajo hudo hudo manj... 512MB na XBox 360 (poleg tega tisti hud bandiwdth pride samo do edrama, ki ga je SAMO 10MB) ter 256 MB sistemskega + 256 MB grafičnega. Koliko igračkarskih računalnikov ima manj kot 512MB sistemskega in 256 video rama?

JutriPS3 ::

Koliko igračkarskih računalnikov ima manj kot 512MB sistemskega in 256 video rama?

Verjetno tudi ne kurijo po defaultu ene 500mb in več (OS,aplikacije, servisi)>:D

Tukaj nekaj trdiš kar sploh nima ne repa ne glave.

Lej samo odgovarjam uporabniku Tinčku ki je rekel Oboje je (naj bi blo) svetlobna leta pred Stalkerjem!. Samo me je zanimalo kako se pride do tega sklepa po ogledu trailerja.;) no ja, če bo vse skupaj na ravni Far Cry-a bo zadeva super, upam da z igralnostjo ne bodo nazadovali. Far Cry ej bil par let nazaj lepa poživitev

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: JutriPS3 ()

Senitel ::

Najprej se malo pozanimaj kako sodobni operacijski sistemi delujejo... Ko bo neka aplikacija začela uporabljat toliko rama (večina ostalih pa bo neaktivnih), bo sistem večino tistih "500MB" spravil na disk.

Mr.B ::

Ne morete primerjati banane in kokos. Oboje je tropski sadež, samo računalnik ter konzola sta dva različna svetova, pa če prav poganjata igro z isstim imenom, ki pa za PC ni enaka za računalnik.

Za konzolo, se točno ve kakšno bo okolje, ter pišeš samo za to okolje, ter se temuprimerno zverziraš oziroma optimiziraš.

Pri PC-ju, pa moraš najprej vedeti, kakšen bo procesor, kakšna bo grafična, kakšna bo resolucija, kateri bo OS, koliko je spomina, ... Nekaj na grafični z 32MB spomina ne bo delalo, če boš tlačil notri 500M tekstur, ... Pri tem vsaka generacija grafičnih dela malo drugače, in seveda način kako se naredi isto stvar dela NV drugače kot ATI kot Intel, kot S3. Tu ne moreš narediti nekaj kar bo univerzalnega, in delalo povsod... Zato pa so popravki, ko programerji malo optimizirajo za ta in oni hardware, pa se pozna pri FPS-jih, sicer to stane, zato pa nikoli nekaj ne teče optimalno na PC-ju.....

Drugo kar je pa ? je pa IQ. Ta pa ogromno zaostaja za PC-jem.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Rotaidal ::

Lej ti si dal primerjavo s Stalkerjem, ne se zdej z nekim FPSRPGjem ven metat.

Glej bilo bi super, če bi prebral vse poste...potem bi opazil da sem jaz samo odgovoril Xabreku, ker je vprašal :
Mene bolj zanima, kako se bo kaj obnesel v primerjavi s stalkerjem, po igralnosti in grafiki.

Jaz pa sem mu samo odgovoril na to! Crysis je svetlobna leta pred Stalkerjem po grafiki verjetno bo tudi po igralnosti!

To sklepam po vseh gameplay filmih ki sem jih videl.

Stalker pa tudi ni nič posebnega. Vse to in še več je imela igra Boiling Point, ki je bila veliko bolj svobodna za igranje kot Stalker. Le da je bla žal zelo hroščata!

JutriPS3 ::

Jaz pa sem mu samo odgovoril na to! Crysis je svetlobna leta pred Stalkerjem po grafiki verjetno bo tudi po igralnosti!

OK, zgleda da imamo različne kriterije kaj je to igralnost. Za nekatere je to Quakovsko skakljanje (kar ni nič slabega seveda) za druge pa malce bolj premišljeno napredovanje. V končni fazi pa je pomembna zabava (sedaj sem se spomnil na No one lives forever:)) )

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: JutriPS3 ()

Rotaidal ::

OK, zgleda da imamo različne kriterije kaj je to igralnost.

Seveda, da ima vsak svoj kriterij. Če bo Crysis imel spodobno UI, mislim da je lahko igra blizu popolnosti. Verjetno malo pretiravam, ampak po vsem videnem se mi tako zdi.

miwche ::

IMO si samo zapadel hypu. Daje blizu popolnosti je pač optimistična trditev. Žebljico na glavico so udarili z enginom, ki ga sedaj tudi prodajajo, igra pa bo dosegla tisto kar je v svojih cajtih Far Cry. Zelo dober shooter, ki po štorijalni plati pase travo in zaradi tega nikoli ni ratal legendaren material.
~ there are more alpha males than beta testers ~

suntrace1 ::

Se pa ne bi čisto strinjal, Far Cry je vseeno legendaren špil. Kdo si je mislil da bo nek neznan Crytek studio uspel zasenčiti giganta Doom3 in HL2, ki sta imelo miljonkrat več promocije in že uveljavljeno ime. Zgodba je navaden ščiš (roko na srce, večina iger ima za zgodbo isti preverjen šrot) zato pa sta igralnost in grafika pojem med igrami!!!

Gr0unD Zer0 ::

kolikor vem jaz izide ta mesec


kaj izide ta mesec?

dzinks63 ::

:)) Vidéo #10 WMV9 1280x720 ,kakšne sence ,uf kaka grafika, za tole se bo pa absolutno splačalo stegnt na visto in DX10 grafo , bo kar težko za zdržat do izida igre.
Če si mislil tistega na youtube potem ni premerjave v kvaliteti slike, tisto je en zmazek.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dzinks63 ()

Tilen ::

Ta video je ze bil objavljen za dolpoteg v tej temi. Malo pobrskaj.

dzinks63, ne, tale, na drugi strani.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

simnov ::

in to si ti rekel , da je far cry zasenčil doom 3

dronyx ::

CITAT:Pri izdelavi igre za konzole je vloženega veliko več časa, truda in znoja. Zato so te igre tudi tako dobre in brez nekih hujših napak, kot jih vidimo pri PC igrah, pri katerih prve popravke dobimo že nasljednji dan po izdaji igre.

Ne bi se čisto strinjal. Pri konzolah je strojna oprema znana in ni ta ko kot na PC, kjer imaš razne vrste procesorjev, grafičnih kartic in ostale strojne opreme. Jaz sem prepričan, če bi imeli vsi enake PC-je, da bi bile igre tudi za PC-je bistveno manj hroščate, ker bi bile testirane na enaki platformi, kot bi kasneje tudi tekle.

Prihodnost je več kot očitno na strani konzol. Tudi zaradi piratstva.:'(

R33D3M33R ::

x800xt: FarCry je tudi meni osebno bil daleč naprej pred Doom 3. Predvsem je omogočal povsem gladko igranje na odlični grafiki, medtem ko je Doomov pogon, ekhm :\
Če bi imel HighEnd mašino bi verjetno trdil drugače, saj Doom 3 res lepše zgleda, vendar dam več na optimiziranost pogona kot pa ves EyeCandy skupaj ;)

V glavnem fantje, ki so FarCry razvili spet dokazujejo svojo kvaliteto. Me res zanima kaka bo ta igra.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Rotaidal ::

Jaz sem prepričan, če bi imeli vsi enake PC-je, da bi bile igre tudi za PC-je bistveno manj hroščate, ker bi bile testirane na enaki platformi, kot bi kasneje tudi tekle.

Haha! Ti misliš da če bi imeli vsi enake računalnike, da igre nebi bile hroščate? LOL! To ni odvisno od igralca kakšen računalnik ma, ampak kako se potrudijo firme ko delajo igre. Kako je lahko en HL2 skoraj popoln, en Gothic 3 pa popolna katastrofa glede hroščov in napak in še pred izdajo igre napovejo popravek.
Na konzolah popravki ne hodijo ravno vsaki dan. če sploh. Zato pa se protrudijo na naredijo igro dobro. Ne pa tak kok na pc, da dobiš patch že naslednji dan.

To da je strojna oprema znana nima veze, če je igra hroščata ali ne.

Gr0unD Zer0 ::

o ja, tudi za konzolo hodijo patchi...:D hvala bogu samo za multiplayer>:D

RC14 ::

Far cry je bla zakon igrca, zame (in za dosti kirga) dosti boljša kot doom3, ki so tiste spake kr neki, pa niti izmikat se ne znajo. V Far cry igri je zame ena boljših UI v igrah sploh. Upam, da bo tudi v tej novi Crysis igri tako.
Grafika je pa itak na vrhuncu, prav tako je bila Far Cry v tistih časih ena izmed najlepših iger. Upajmo, da ne bo preveč grafično zahtevna, da bo delovala gladko vsaj na kakšni 8800 GTX v kar pa dvomim.:D


Lp
:4770K@4.5GHz @ BeQuiet!Dark Rock Pro2; MSI Z87 GD65 Gaming; 16GB RAM:
::GTX 1060 6GB; SSD Samsung 840 EVO 250GB; SEAGATE 3TB+3TB+1TB; LG 27"IPS::
:::: XFX 850W Black Edition; X-Fi Titanium; Fractal Design ARC R2 ::::

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: RC14 ()

cloud ::

od 6600 pa do 7800 serije geforcov naprej bo lahko delalo vsaj na medium(z vsaj 2x AA) 7900 naprej pa na high (s 4x AA) za tiste k imajo vista pa DX 10 bo pa grozno stekalo ;( saj kot vista bo tud velik del zavzel pomnilnika pa procesoraja itd. (zato raje se nimam viste)

Mirč ::

cloud od kje ti te infromacije ne nakladaj v prazno dej link
lp

macgajver ::

Crysis multiplayer dx9 movie. LINK

Sem našel tole:
Minimum Requirements

CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz
Graphics: Nvidia 6600/X800GTO (SM 2.0)
RAM: 768Mb/1Gb on Windows Vista
HDD: 6GB
Internet: 256k+
Optical Drive: DVD
Software: DX9.0c with Windows XP


Recommended Requirements

CPU: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D)
Graphics: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) or DX10 equivalent
RAM: 1.5Gb
HDD: 6GB
Internet: 512k+ (128k+ upstream)
Optical Drive: DVD
Software: DX10 with Windows Vista

Zdej če je minimal 6600gt in amd 64 3000 potem vemo da je to ravno dovolj da prideš v meni se malo posliniš nato probaš na lowest 800x600 s 20fpsji nekej laufat gor dol ugasneš in sanjaš o novem računalniku.

Še ta recomended je pomoje bolj malo mešano medium high nastavitve mišljen.
tenstan krompir je pa zakon

Shegevara ::

ej ti, kje si pa staknil tele strojne zahteve?

Mr.B ::

Mcgajver, dej poglej, minimum in max zahteve za igre iz časov, ko še ni bilo Viste. Te bodo ugotoviteve o ramu in podobno, malo stresle...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

opeter ::

RAM je poceni. Sploh v zadnjih časih, tak da ne vem, zakaj dotična gamerska mašina ne bi lahko imel vsaj 3 GB-e (ali več) v Dual načinu, he?
Ker 32-bitni Windows v večini primerov BP podpira do 3.75 GB-e RAM-a.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

stock ::

macgajver, to se lih nestrinjam,
sm na P3 450 igrou Vice Citu (minimalne zahteve -P3 800Mhz or Athlon 1200mhz...), COD 1 (600-700Mhz min.), nfs Underground 1 (700Mhz min.). In tud tole mislm da bo 800x600 na 6600GT melo kr 50fps na lowest -če ne več.

JutriPS3 ::

Rad bi videl Vice City laufati na 450mhz. Verjetno na 640x480 in z minimum detajli, pa z distancom na low

Senitel ::

In kaj ima CPU z resulucijo?

globoko grlo ::

Sentinel, ne bit pameten, ker ti ne paše>:D

a niso bile že od nekdaj performanse grafične odvisne tudi od CPUja

Senitel ::

Seveda... Samo to a ti špilaš na 320x200 al pa na 2560x1600 ti pa čisto nič ne vpliva na obremenitev CPU. Kar se folk v vseh teh letih še vedno ni naučil.

Zheegec ::

Yap, z višanjem ločljivosti se obremenitev grafične kartice blazno povečuje, na procesor pa niti ne toliko. Pri najnižji ločljivosti grafika izpljune (recimo) 2000FPS, procesor pa 500FPS, pri najvišji pa grafika 30FPS proc pa 80FPS...

drugače špil izgleda WAAW, najbrž bo ta engine uporabljalo kar precej špilov v prihodnosti, tako da bo dober benchmark za grafične kartice.
Špekulacije glede dejanskih zahtev so pa trenutno čisto nesmiselne, tudi odvisno kako se pogon prilagaja na slabših konfiguracijah.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Senitel ::

Tudi pri najvišji resuluciji, bi CPU še zmer izpljunil 500FPS, če bi imel grafo dost močno. Saj s strani CPU-ja je vse isto. Isti AI, ista fizika, isti klici v API. Vsa razlika je v tem koliko pik je na zaslonu (in to se CPU-ja čisto nič ne tiče).

macgajver ::

Jest bi si skoraj upal trditi da na takem sistemu crysis nebo igralen. Je pač tista minimala kakor pri ostalih igrah napišejo minimalno za poganjanje igre vendar ne napišejo pa da s takim računalnikom je skoraj ali povsem neigralna vsaj jest imam pri večini take izkušnje.

CRYSIS
Minimum Requirements
CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz
Graphics: Nvidia 6600/X800GTO (SM 2.0)
RAM: 768Mb/1Gb on Windows Vista
HDD: 6GB
Internet: 256k+
Optical Drive: DVD
Software: DX9.0c with Windows XP

Če pogledamo samo r6vegas

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas Download Minimum System Requirements
Supported OS:Windows XP (only)
Processor:P4 3Ghz or AMD equivalent
RAM:1024 Mb
Video Card:128MB, Shader Model 3 and DirectX 9.0c compatible
Sound Card:DirectX 9.0c compatible
DirectX Version:DirectX 9.0c
Peripherals Supported:

Je kdo igral to igro z athlonom 3000+ in 6600gt mislim da ne jest pričakujem da bo crysis vsaj toliko zahteven če se bo dobro prilagodil slabšim konfiguracijam pač dobro za ruljo ane.

Zdej pa še utemeljim zakaj mislim da se crysis nebo dalo igrat na minimal zahtevanem kompjutru Če ste si pogledali filmčke in slike crysisa vso tisto džunglo in rastlinje bo mogla grafična in procesor nekako premlet (za procesor mislim predvsem vso fiziko med premikanjem po džungli) zdej kolk zahtevno bo to nevem samo gmajne je veliko in neglede grafika low high še vedno bo treba izrisat isto število dreves travnikov in grmovja trava ima ponavadi svoj distance to sploh ne upoštevam če temu ni tako potem multiplayer definitivno nemore fonkcjunirat zato mislim da bo te švoh grafične in procesorje zmatrala če ne vsaj zahtevnost pa količina vsega in se jim bo enostavno nehalo low fps in to je to pač moje mnenje.
tenstan krompir je pa zakon

Zgodovina sprememb…

xabre ::

Jaz pa mislim, da če stalker z dynamic lightning lepo dela, s crysisom ne bi smelo biti težav z eno gledljivo grafiko.

_Enterprise_ ::

JutriPS3:

Jest sem samo citiral izjavo developerjev Crysisa. Pa bod še tok pameten, oni vejo več o tem, kako bi špil tekel na konzolah.

Drgač pa so nove sistemske potrebe, in sicer so minimum grafično dal že 6200, kar kaže, da se res trudijo s optimiziranjem.

Špil pa jasno, da bo tekel z 8800 GTS 320 MB okol 40. Sploh, če ga tko optimizirajo in če postavijo za recommended potrebe X1800 in 7800.
Od procesorjev pa itaq ne bo nič kej dost odvisno, ker če se bojo spravil popolnoma izrabit dve jedri, ne boš rabil kej boljšega.

Pa še, ti ki tok govoriš, kako bo Crysis grdo tekel, samo zate je eden izmed developerjev povedal, da mu špil gladko teče na maxed out 1280X1024 na grafi X1900, na koncu pa pristavil še "and it's not even optimised yet".
Tko, da glede frejmov upejmo da ne bo problemov, važen, da bo špil hud. pa da ga ne bojo predolg časa vlekli.

macgajver ::

To so super novice če po pravic povem sem res pričakoval višje zahteve za gladko delovanje sam če oni pravjo da maxed out 1280X1024 na grafi X1900 potem je to res super. Glede na filmčke ki sm jih gledou si tud predstavljati ne morem kako je to možno ampak ok. Bo pa res zanimivo vidt do kakšne mere jim bo uspelo optimizirat.
tenstan krompir je pa zakon

kljucavnicar ::

Tilen ::


Obvezna strojna in programska oprema:
- Operacijski sistem Windows 2000/XP
- procesor 2.0 GHz
- 512 MB prostega pomnilnika
- 3D grafična kartica s 128 MB pomnilnika
- zvočna kartica združljiva z DirectX 9.0c
- 5.0 GB prostora na trdem disku
- miška, tipkovnica, enota DVD Rom



Zavajanje.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Klemzz ::

kr neki...to bi pol loh usak skor igrau kao...tole bo delval na taki mašini low + 800*600 >:D

Gr0unD Zer0 ::

hehe
to bo pol še meni laufalo>:D >:D

(in pol so konzole prešvoh za to poganjat?:D :D :D ne me basat...)

Zgodovina sprememb…

EvilDare ::

S tem da so prešvoh so verjetno mislili DX10 vse na high ne bi delovalo, ker konzole niso DX10. Samo za naslednje igre bodo pa baje tudi konzole prišle v poštev samo s slabšo DX9 grafiko.
««
5 / 53
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Crysis 3 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
23841352 (24498) kajetan
»

Far cry 2 (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Igre
564126198 (80010) Assass1n
»

Radeon 4870 in Crysis

Oddelek: Strojna oprema
482216 (1543) SebaR
»

Februarja že GeForce 9? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
1008041 (8037) Senitel
»

DX 9 vs. DX 10 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
926559 (5597) kobilica

Več podobnih tem