Forum » Igre » Crysis
Crysis

Meizu ::
lol jst ju3 dobim eno cheap grafo, sm na mimovrste trefu gigabajtovo 8600GT za 90€, stari to bo pwnalo po crysisu... Na low valda....
Hja no, neko nadomestilo, dokler ne ubodem HD3870X2 pa le bo, sam še plato dobim, e6550 mam pa itak doma že, rame tudi... Počasi se bom tudi jst prilagodil crysisu, sam še malo...

T-h-o-r ::
dela fajn na 3850

Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?

@Miha - lol, jo je pa mogu fejst navit, da je prišel do takih fpsjev... Ampak tisate nastavitve mi ne zgledajo na high... Jst dobim z E6550 in 2GBCorsair z gigabajtovo 8600GT konstantno tam okoli 18fps pa mam skorej vse na medium, razen shaderje, post processing in pa water quality na high. Pa še uni tweak za več svetlobe mam, tko da dejansko zgleda kot da igram na high. Nevem, dejmo rečt, da dela nekako gladko, (sprehod čez gozd, obračun z manjšimi tolpami), ko pa se vržem v kak fajt z večjim številom vojakov, pa se fpsji spustijo blizu meji 10, ampak ne pa pod! Igram pa na resoluciji 1024x768 - aja, grafa ni navita (imam silent pipe, pa je že zdej kr vroča...)... Mislim, nevem, glede na to, da sm jo trefu glanc novo na mimovrste za 90€ se mi zdi tale dosežek v crysisu odličen. Nevem, moje subjektivno mnenje.

m.i.h.a. ::
nima vsega na high, v opisu sicer piše medium-high, ampak high je tukaj v manjšini
....njegov komentar:
....shaderji, teksture in voda na high poberejo kar nekaj fps

everything medium, except physics, water and textures high @1024x768
....shaderji, teksture in voda na high poberejo kar nekaj fps

ja sej jst mam ravno po njegovih nastavitvah narejeno... pa mi pride nekoliko lepše... dobro res pa da sm si dal še uni crysis tweak za lepšo svetlobo, kar ful pripomore h kvaliteti. Ampak je pa res, da ravno fizika, voda, teksture in shaderji so najbolj pomembni v tej igri za lepoto... Ampak sej, če maš dober proc, fizika v crysisu sploh ni največji problem - na mojem starejšem kompu imam AMD S939 4200+, pa lahko komot dam fiziko na high pa nič ne šteka, niti fps dropa ni. Z mojim E6550 sploh ni težav, quadi pa sploh.

Dr_M ::
Z mojim E6550 sploh ni težav, quadi pa sploh.
Kaj ti pomaga quad, ce se dvojedrnika ne obremeni do konca...
Kaj ti pomaga quad, ce se dvojedrnika ne obremeni do konca...

The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

kaj pa vem, mogoče kakšni ogromni fajti? Drugače pa kul, če ne obremeni niti dvojedrnika v celoti. Tako mamo vsaj manjše stroške za kvalitetno igranje
Edit: Typo

Edit: Typo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()

iLichu ::
Na mojem računalniku Intel E6550 2.4Ghz 2 GB RAM ATI HD 3850 mi dela crysis na high in imam anti-aliasing x4 in je res super grafika,super igrlanost trga ni kj,zdj morm sprobat se celotno verzijo ker sm igral sam demo
EDIT: resolucijo mam 1024x786,vecje nism sprobu
EDIT: resolucijo mam 1024x786,vecje nism sprobu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iLichu ()

Seveda obstaja.

janwoolf ::
C2D E8400, Crucial Ballistix Tracer 2x1gb PC-8500,
P5K-E, XFX 8800GTS (G92) 512MB,Antec nine hundred
cooling 4x120mm and 1x200mm, Enermax Infiniti 650W
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Alpheus ()

janwoolf ::
čakam...

C2D E8400, Crucial Ballistix Tracer 2x1gb PC-8500,

Mavrik ::
Če bi se dejansko na sliki vidlo kaj piše v oknu bi bilo super.
Sicer pa itak dvomim da maš original, tako da bo sigurno v tem problem.
Sicer pa itak dvomim da maš original, tako da bo sigurno v tem problem.
The truth is rarely pure and never simple.

Gandalfar ::
janwoolf, isci tehnicno pomoc za piratske razlicice igre kje drugje. [ Slo - Tech : Pravila]

the_game ::
kako lahko onemogočim oz. preskočim intro video pri crysis preden sem namestil popravek 1.1 sem lahko s pritiskom na tipko SPACE lepo preskočil sedaj to ne gre. Obstaja kakšen ukaz ali karkoli da se nebi predvajal intro.

če misliš tiste EA, nvidia, intel,...filmčke, potem v mapi Video (\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Localized\) najdeš video datoteke
tiste, ki se začnejo s Trailer_* preimenuj oz premakni v drugo mapo....Crysis se ti potem štarta direkt v menu
*odsvetujem, da te datoteke brišeš....folk, ki jih je izbrisal je imel potem probleme pri inštalaciji popravka 1.1....podobno se zna zgoditi tudi pri patchu 1.2
Edit: typo
tiste, ki se začnejo s Trailer_* preimenuj oz premakni v drugo mapo....Crysis se ti potem štarta direkt v menu
*odsvetujem, da te datoteke brišeš....folk, ki jih je izbrisal je imel potem probleme pri inštalaciji popravka 1.1....podobno se zna zgoditi tudi pri patchu 1.2
Edit: typo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m.i.h.a. ()

meni pa ti filmčki stekajo EA,NVDIA,INTEl itd. , igra mi pa dela super na 1024x786 vse na high + 4x anti-aliasing,a mogoce veste kaj bi lahko bil problem ???

Shagrath ::
iLichu: Imam enako težavo! Problem je v ATIjevih driverjih. Če igra dela normalno, potem ni panike

jst mam driverje od cdja k sm dubo za grafično(ati 3850),a so se kaksni novejsi ki bi pomagal da ne bi to stekal ker je kr motece

Shagrath ::
Probej Catalyst 7.11 al pa 7.12 - edn izmed telih dveh mi je delal normalno(brez štekanja v meniju).

Stari kaka razlika pride s temi driverji... Sm prej inštaliral crysis (sm na novo instalnu visto), in sm mel gor še driverje pač te ki jih dobiš zraven na cdju. DX10 medium use na 800x600 štekalo za popizdit. Sm še jst popizdu, si zdownloadal najnovejše driverje, zdej mi teč gladko z nastavitvami tam med medium-very high, plus uni svetlobni dodatek
Zakon, res. Aja, mam pa 8600GT in E6550 sej sm že napisal

Za video lahko, da je napaka kakšen kodek al pa gonilniki za ATI Grafično osebno imam HD3870 pa vse lepo laufa brez zatikanja.

ja to je resilo moje težave hehe nič več stekanja v meniju in v tstih uvodnih filmckih EA,Nvdia itd. 
EDIT: še poboljšal mi je nalagenje levelov :D

EDIT: še poboljšal mi je nalagenje levelov :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iLichu ()

Jst osebno mam XP DX9 ane sem pa mel DX10 na Visti pa sem z sliko res bil zlo zadovoljen pa štekalo mi tut ni skorajda nič vendar sem ostal vseno na XPjih pa sem našel tale mod pa mi je ful všeč prav lepa slika je pa če tut na DX9.
Crymode2.0
Crymode2.0

Seveda je od gonilnikov odvisno jst osebno sem najprej uporabljal priložene gonilnike pa mi je crysis na Very High 4xAA 1280x1024 na Visti malce štekala mislim, da so bli to gonilniki 7.11. Potem so pa prišli 8.1 Pa sem lahko igral brezproblema na teh nastavitvah.
Glede na ceno in zmogljivost je HD3850 najboljši nakup vendar ne prekosa 8800GT ali pa GTS kaj šele GTX ali Ultro, HD3870 je mal zmogljivejša in je cena kar dost padla in je mislim, da trenutno za nezahtevne (preveč zahtevne) uporabnike najboljši nakup saj se lahko kosa z 8800GT. Če pa pogledamo HD3870x2 je pa mislim da najboljša grafična kartica na tržišču. Vendar se držimo teme CRYSIS.
Glede na ceno in zmogljivost je HD3850 najboljši nakup vendar ne prekosa 8800GT ali pa GTS kaj šele GTX ali Ultro, HD3870 je mal zmogljivejša in je cena kar dost padla in je mislim, da trenutno za nezahtevne (preveč zahtevne) uporabnike najboljši nakup saj se lahko kosa z 8800GT. Če pa pogledamo HD3870x2 je pa mislim da najboljša grafična kartica na tržišču. Vendar se držimo teme CRYSIS.

M-XXXX ::
Meni sploh ni jasno kako da je EA tako hudičevo nesposoben da ne more blokirat cheaterjev- sicer so se nekaj matrali z PB pa jim zgleda ni ratalo!
Če pa tole ni dober rezultat pol pa nič;
Ironija pa je da sta bila 2 ter 3 cheaterja- najbrž 1 shot one kill, ter tudi skakala sta sumljivo visoko
Kdo še tole preko neta špila?
Če pa tole ni dober rezultat pol pa nič;
Ironija pa je da sta bila 2 ter 3 cheaterja- najbrž 1 shot one kill, ter tudi skakala sta sumljivo visoko

Kdo še tole preko neta špila?
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Mavrik ()

Jest sm zarad cheaterjev popolnoma nehu spilat online igre, ker enostavno ni zabavno.
Pa tut te novejse igre niso vec tako zabavne v multiplayer.
Pa tut te novejse igre niso vec tako zabavne v multiplayer.

moat ::
Pozdravljeni!
Se opravičujem, če je kdo postavil isto vprašanje. Malo sem prelistal forum in je že preveliko postov.
Sicer so se vprašanja nanašala kako ravnati, ko si že na ladji (jammer). Mene pa zanima
kako priti na ladjo. Hodim, plavam, skačem po zabojnikih... a na ladjo ne morem priti.
Če vam ni odveč, bi koga prosim, da mi pojasni, kako za hudiča
pridem na ladjo.
Hvala za trud in lep večer naprej!
Se opravičujem, če je kdo postavil isto vprašanje. Malo sem prelistal forum in je že preveliko postov.
Sicer so se vprašanja nanašala kako ravnati, ko si že na ladji (jammer). Mene pa zanima

Če vam ni odveč, bi koga prosim, da mi pojasni, kako za hudiča

Hvala za trud in lep večer naprej!

Ja, no...
Sem že poskušal iskati po netu. Samo... prebijati se preko številnih postov pa je težko in zamudno. Zato sem tudi izbral lažjo pot; pa brez zamere. Drugače nisem len.
LP, moat
Sem že poskušal iskati po netu. Samo... prebijati se preko številnih postov pa je težko in zamudno. Zato sem tudi izbral lažjo pot; pa brez zamere. Drugače nisem len.

LP, moat

Ja, pa še nekaj...
Igro imam še vedno odprto v pomanjšanem WIN okencu... in čakam. To je tudi razlog za hitro pomoč.
LP, moat
Igro imam še vedno odprto v pomanjšanem WIN okencu... in čakam. To je tudi razlog za hitro pomoč.
LP, moat

Zihr čitata, jst mam doma sem si dol potegnil Sandbox crysis ko pa hočem zagnat mi zažene začetno okno in se zapre.

moat: tle maš, če ni to ta misija pa zberi pravo v levem meniju
glede goljufanja v MP je pa tako, da ni nujno vsak čiter čeprav ima dober score, marsikoga ravno zaradi tega obsodijo....je pa ku**c špilat na nezaščitenih serverjih, tam je leglo čiterjev in wannabe hackerjev, PB jih nekaj sicer odstrani, ampak tisti "bolj sposobni" se vseeno najdejo
....jaz raje zamenjam server oz tale gnoj odstranim iz daljave
sicer pa bomo vidli kako se bo obnesla nova zaščita, ki jo bo prinesel patch 1.2, nekaj kul izboljšav in popravkov so že našteli
glede goljufanja v MP je pa tako, da ni nujno vsak čiter čeprav ima dober score, marsikoga ravno zaradi tega obsodijo....je pa ku**c špilat na nezaščitenih serverjih, tam je leglo čiterjev in wannabe hackerjev, PB jih nekaj sicer odstrani, ampak tisti "bolj sposobni" se vseeno najdejo

sicer pa bomo vidli kako se bo obnesla nova zaščita, ki jo bo prinesel patch 1.2, nekaj kul izboljšav in popravkov so že našteli

Tole je moj score in tukaj ni POPOLNOMA nobenih chitov ali kaj takea (sem pa res imel srečo da sem pri 20 pobitih nisem umrl) Če pa želiš lahko pa kadarkoli eno vsekava pa boš videl!

m.i.h.a., hvala za link! Sicer pa osebno menim, da bo ta vodič v pomoč tudi drugim.
LP, moat
LP, moat

destroyer2k ::
Priporočam da sprobate ponovno preko neta z 1.2 pachom ko pride, ker 1.2 bo aktiviral crytekov anti-cheat program in izbolšan punkbuster. Tako da možno da ne bo več čitarjev toliko veliko.

Surfar ::
Ne vem kaj vsi nekaj jamrate glede strojnih zahtev, sam imam E2160 navit na 2.7Ghz, 2GB rama in Radeon X1950GT@640Mhz GPU, 640MHz RAM pa imam 1024*768 pa vse na high, pa mi dela tekoče... Ali pa sem tak nezahteven?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Surfar ()

Jest igre, ki mi ne dela na native locljivosti (1280x1024) niti povoham ne, ker zgleda obupno grdo na LCDju.

Se danes še komu niče povezat na Crysis multiplayer? Dobim sporočilo: YOU HAVE BEEN DISCONNECTED FROM SERVER. (ta problem je tako v XP kot v Visti)
Edit: Že dela
Še nekaj dosežkov:
http://shrani.si/?1A/mA/i0GARRO/crysis-...
http://shrani.si/?18/g0/2lxbwuVP/crysis...
http://shrani.si/?1D/13f/3Ph7sTck/crysi...
http://shrani.si/?2k/12I/2qt2zckp/crysi...
http://shrani.si/?2C/1b/2JSLHiLl/crysis...
Edit: Že dela

Še nekaj dosežkov:
http://shrani.si/?1A/mA/i0GARRO/crysis-...
http://shrani.si/?18/g0/2lxbwuVP/crysis...
http://shrani.si/?1D/13f/3Ph7sTck/crysi...
http://shrani.si/?2k/12I/2qt2zckp/crysi...
http://shrani.si/?2C/1b/2JSLHiLl/crysis...
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Tilen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Crysis 3 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 45326 (28472) | kajetan |
» | Far cry 2 (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 129160 (82972) | Assass1n |
» | Radeon 4870 in CrysisOddelek: Strojna oprema | 2384 (1711) | SebaR |
» | Februarja že GeForce 9? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 9092 (9088) | Senitel |
» | DX 9 vs. DX 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7211 (6249) | kobilica |